Carros kök

Lagerutförsäljning och en kik bakom kulisserna

Idag tog Lo och jag bilen till Täby centrum, och Amvinas lagerutförsäljning. Grymt förmånliga priser på väldigt fina grejer! Allt ifrån bilbarnstolar, allt som behövs till spjälsängen till leksaker och skötväskor!



Trevligt att träffa Jessica och Lotta igen, kika runt bland alla fina produkter och inhandla lite julklappar till Lo och en liten, smart nödvändighet till bilen (!).

* När Lo, dagtid, ligger och myser i sängen så brukar jag sätta igång hennes sängmobil från Nattou

Med ett ”melodikänsligt” öra är jag lite kvisslig med hur finstämda melodierna är i olika speldosor. Men jag måste säga att Nattou håller en riktigt bra nivå! Så pass bra att Lo kommer få en liten mjuk kompis, att hänga i babyskyddet, för att ha något att lyssna/kika/pilla på när vi åker bil. Den spelar samma melodi som sängmobilen, tänker att samma slinga borde ge en igenkännande och lugnande effekt, om det någon gång skulle behövas!

* Eftersom hon har tänder på G så blev det haklappar/dreggel-lappar från Skiphop.

* En aktivitetsleksak, i form av ett Lejon, från Skiphop.

* Och så nödvändigheten till bilen då… en ”pop up trash bin”, alltså en korg att använda som skräpkorg i bilen (slut på det eviga drällandet, när Oliver skickar fram allt, från godispapper till äckliga godisbitar och äppelskruttar, till mig i framsätet!).

Jag fick också en liten enskild visning av Amvinas showroom, spanade särskilt på Vinter & Bloms nästa kollektion, och SkipHops vårkollektion av skötväskor!

Amvina har lagerutförsäljning då och då. Håll ögonen öppna, och passa på nästa gång. Det kommer jag definitivt att göra. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.