Carros kök

Snoriga näsor, retsam hosta och rädsla för RS.

Hej där,

hur har helgen varit?

Här har det varit lite ”upp som en sol och ner som en pannkaka”. Oliver och jag dras med rethosta och småsnuva. Inget som inte näsdroppar rår på, men sömnen blir än mer hackig med Olivers nattliga hosta och oroliga sömn. Jag får stökat över min hosta i samband med den nattliga amningen.

Så förskolan blev ett minne blott såväl torsdag som fredag. Istället spenderade vi dagarna hemma, med att bygga Olivers stora brandstation av Lego, ta lugna promenader i det fina vädret och förbereda fredagens hemmabio! Det klipptes såväl biobiljetter som småpengar, och förbereddes godiskiosk och popcorn.





Lördagen slogs ihjäl framför vinterstudion och en gammal klassisk julkalender, nämligen ”Sunes Jul”. Allt var frid och fröjd, men natten mellan lördag och söndag började det. 
Lo sov första passet i sitt babynest, i sängen. Men när jag tog upp henne, när hon vaknade för mat, så insåg jag att även hon blivit nersmittad med ondskefulla bacillusker! Pass nr 2 sov hon på mig, men jag fick inte mycket sömn för det rosslade så jäkligt i näsan på henne! Vid 5.20 gick det inte längre, då klev jag upp och plockade fram såväl saltlösning som nässug. 

Stackaren var helt förtvivlad. Och snorig. 

Hon sov väldigt mycket hela söndagen, men åt som hon skulle… gick runt och höll henne upprätt hela dagen för att minska risken för igentäppt liten bebisnäsa.

Vi var hos svärmor och svärfar på adventsfika och allt kändes rätt ok. Tills vi kom hem och jag lyfte upp henne ur babyskyddet. Helt täppt igen, och det som spolades ut var verkligen ingen vacker syn. ? halva natten har jag suttit upp med henne nu. Precis givit henne mat.. hon äter, men det börjar märkas att hon tycker att näsan är besvärande..

På mig maler oron i magen… Jag måste erkänna att jag är rejält rädd för att hon ska få RS. Ve och jäkla fasa….!


Min lilla snurp!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.