Carros kök

Womsaträff och pepparkakor

Detta inlägg innehåller diverse arbetsprover från såväl goodiebags som PR-utskick.

Hej där!

Det går långt mellan inläggen just nu. Helgen var fullproppad med händelser och äventyr, och denna veckan har spenderats med att förbereda lördagens familjehappening, ett kombinerat halloweendisco- adventsfika för Oliver. Han blev ju så förtvivlat ledsen när han insåg att han missat Halloween pga att vi då satt i bilen från Skåne med en purfärsk lillasyster, inkl övernattning i Linköping..

Men åter till helgen som varit.

Vi startade lördagen med en tur till faster, i Täby, för pepparkaks- och lussebullsbak. Jag och Lo skulle vidare på event med Womsa, så vi fick äntligen chansen att prova babyskyddet från Doona, som jag testar under en period. 


Väl framme i Täby var det snabba puckar. Som vanligt, innan rutiner är satta (och himmel, vilken tid det tar innan man får till det med bebisar!!), så var vi sena. Så jag hade bara drygt 2 timmar på mig att baka min del av svärmors urgoda, hemmagjorda pepparkaksdeg, piffa till mig, amma Lo och ge mig iväg igen.


Oliver och farmor hjälps åt med dinosaurie-pepparkakor.

I vanliga fall hjälps vi åt även med lussebullarna, men i år blev vi bortskämda av faster och farmor som fixade den delen av baket själva. <3

Vid 15 var det dags för Womsa-event på O’Learys på Mall of Scandinavia. Om jag ska vara helt ärlig så har jag bara varit i Mall för en snabb bit mat tidigare (i samband med Beyoncé-konserten), så jag har extremt dålig koll på gallerian i övrigt. 

Väl på plats fick jag träffa större delen av Womsa-gängetAja och Sarianne, grundarna till Womsa, hade ordnat föreläsning, sociala aktiviteter och god middag för oss allihop.

Föreläsningen, i ämnet Marknadsföringslagen och regler gällande marknadsföring i bloggar och andra sociala medier, hölls av blogg-esset Jenny Peura.


Jag, som är fullständig nybörjare i ALLT kring bloggande, fann hela föreläsningen otroligt lärorik! 

När Lo började knorra var Aja snabbt framme för att avlasta den antecknande modern. 😉


Efter föreläsningen blev vi indelade i lag. Det var nämligen dags för Äventyrs-minigolf!


Mitt lag bestod av EwaFatima och Jessica. Alltså, äventyrsgolf, ni måste testa det!! Jag ska definitivt ta med mig familjen dit nästa gång. Ojje, som blev så ”hooked” på minigolf i somras, kommer att älska det!

Vinnande ur minigolfen gick Nettan, snyggt lirat bruden! 🙂

Efter golfen gick vi tillbaka till vårt separata grupprum (bara en sådan sak! Det går att boka in sina större sällskap i separata rum för lite lugn och ro!), hämtade dryck i baren och mat i buffén. Den buffèn säger jag bara! Maten var lätt värt var enda krona!

Vid 19.30 började vi avrunda så smått. Aja och Sarianne delade ut inte en, utan fyra (!) goodiebags till var och en av oss!


Stort tack till Aja och Sarianne för en oerhört trevlig bloggträff. Det var superkul att få träffa en då stor del av Womsa-gänget, och jag hoppas att det blir av igen snart! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.