Carros kök

Snabblagad risotto igår… vab idag!

Igår testade jag ett recept från Elle mat och vin, på matvete- risotto.

Risotto är något jag verkligen gillar men sällan lagar. Mest för att Tomas inte har varit så förtjust i det när jag testat, men också för att det kan ta så lång tid att laga! Men att byta ut riset mot matvetet var ju helt grymt! Det tog knappt någon tid alls att laga, ni måste testa! 

Receptet hittade jag här: http://www.ellematovin.se/spenat-och-matve-otto-med-stekt-lax/



Så gott!!

Oliver hade ont i huvudet igår igen. Tog tempen men den låg på hans normala 36,9. Han hade så ont att han gråtande bad om att få lägga sig. Stoppade i honom en halv ipren, och sen somnade han i soffan. Imorse åt han frukost som vanligt, jag tog tempen för säkerhets skull (37,2) och sen åkte vi till föris.

Men, klockan 11.45 ringde telefonen. Han hade ont i huvudet igen, och hade bara lagt sig på mattan, i ett av lekrummen, och den inte flyttat på sig. Jag fick åka dit och hämta honom. Lite småvarm, men framförallt hängig, trött och ledsen kille. Åkte hem och tog tempen igen, 38,4. Inte mycket feber, men tillräckligt! Han somnade raklång i soffan, jag som behövde få ut Bobo på en kissrunda! Fick knata över till grannarna Britt-Lis och Göran för att fråga om någon av dem kunde tänka sig att sitta hos honom, när han sov, i en 15-20 min så att jag kunde ta ut hunden.. Vi har tidernas bästa grannar!!

Nu sitter vi här i soffan, kämpar med drycken. En isglass har i varjefall slunkit ner.. i sjukdom är alla medel tillåtna! 😉

Fredagsplanerna får ställas in. Jag och Lo skulle hängt på Radiosymfoniorkestern och deras genrep. Vi skulle även glida förbi jobbet, där de repeterar spel-musik inför DefCon 1 och Dreamhack. Men nu får vi hänga hemma med våran sjukling istället, och hoppas att han blir frisk inför helgen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.