Carros kök

Semester och kniiiip!

Jaha, så var sista arbetsdagen avverkad. I fredags närmare bestämt. Det blev inget inlägg av det, jag ville bara njuta! Njuta av årets sista ”gig” med kollegorna, de sista tonerna (på jobbet) på väääldigt lång tid, bli bjuden på lunch, kramas och säga ”hej på ett tag”..

Rakt in i kaklet körde jag. Avslutade med 3 min solokonsert* 5 stipendiater (Kungl. Musikaliska Akademiens dirigentstipendier). I v 37… Såhär i efterhand undrar jag hur det ens gick att genomföra..!

Lördagen och söndagen spenderades i maklig lunk. Goda frukostar (bästa!), med det bästa möjliga sällskapet. Lite avslappnat socialt umgänge och filmmys i det grå höstvädret.

I måndags var jag och Oliver till barnmorskan på BB City.

Han har sån grym koll nu, efter ett antal besök dit. 🙂 knatar raka vägen till Annas rum, frågar efter blodtryckspump, river fram måttbandet själv och har stenkoll på hjärtljudet. Vår lille goding! ❤️

Vi tog uvi, blodvärden, vikt, pratade igenom förlossningen med Oliver (och hur jag ställer mig till smärtlindring) osv. Nu är journalen uppdaterad, och vi är mer eller mindre redo för förlossning.

Alla prover var tipptopp! Helt sjukt att jag inte behövt en enda järntablett denna gången. Däremot Levaxinet, det har jag fortsatt med hela graviditeten. 10 kg har jag lagt på mig totalt, trodde kanske att det skulle ligga någonstans mellan 12-15 kg (som sist).. 🙂

Gårdagen spenderades i bil i närmre 8 timmar. Vi åkte till Strängnäs och lämnade Bobo hos farmor och farfar. Herregud vad tacksam jag är över att de ville ta hand om honom denna veckan! Oliver och jag har nämligen åkt ner till Skåne, för häng hos mormor och morfar. Jag ska inte sticka under stolen med att det hade varit extremt tungt att ha Bobo med, och ta promenaderna här på egen hand… jag kämpar mer eller mindre redan nu för att den lille inte ska titta ut förrän veckan är över….! 

T har übermycket att jobba undan på jobbet, men kommer ner till torsdag kväll , då vi ska på en väldigt viktig konsert!

Min bror gör nämligen sin slut-diplom-konsert (vid solistdiplomutbildningen på Musikhögskolan i Malmö), just på torsdag! Han spelar Coriglianos ”Conjurer” med Helsingborgs symfoniorkester på torsdag kväll!! Wouldn’t miss it for the world!

Resan igår slet som tusan på kroppen. Oerhört tröttande att köra i jämngrå massa och regn… massvis med stopp (Hallå! Kisspauser!). Resultatet blev dessvärre en mindre allergisk reaktion i natt (min kropp alltså… fattar nada!). Stora utbrott av nässelutslag över hela kroppen, extrem klåda och det spred sig med rasande fart.

Pratade med 1177, som slussade vidare till förlossningen i Lund, för telefonkonsultation med läkare gällande mina mediciner. Fick klartecken på en 10-tablettsdos betapred och antihistamin. Jäkla tur det!

Var rejält rädd över att kroppen, i ren stress, skulle trigga igång en förlossning.. Vill inte genomgå det utan T! Han är min trygga hamn. Läser mig som en öppen bok, och vågar köra över mig när jag inte själv inser att jag inte kommer att orka, och sen ändå peppa mig hela vägen i mål.

Så idag har jag legat parkerad i favoritfåtöljen hos mina föräldrar, knappt lyft ett finger, med vetevärmaren på magen… här ska det bannemej inte levereras förrän tidigast nästa måndag!! 😉

Varken jag eller lillfisen där inne mår något vidare…. Medicineringen och den dåliga sömnen gör inte precis under för kroppen! :-S hoppas på en bättre känsla imorgon…..

Puss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.