Carros kök

Det här med att boa….

Att jag aldrig lär mig…! Att ledig skall innebära VILA och inte ”fullt ös medvetslös, nu löser vi alla husliga bekymmer”!

Med ett pyttigt radhus på 83 kvadrat gäller det att rensa när möjlighet finns. En har ju en tendens att samla på sig grejer högt och låg! I vårt fall finns det en klädkammare som får utstå ALLT. Och på sistone har det verkligen blivit att allt hamnat där… på hög… sådär så att klädkammaren snart spyr ur sig alla grejer så att de rasar ut genom dörren och ut i hallen/köket (hej öppen planlösning!).

Vi har pratat om det. Många gånger!! ”Vi måste ta tag i det där.. sortera du vet. Packetera i plastbackar serru!”

Jo tjena!

Nu är vi inne i v 34, min kropp lever ett liv och hjärnan ett annat.

Så i förmiddags rev jag ut möget! 

För att inse att det krävs fler plastbackar- F A I L !!! 

Men jag hittade åtminstone madrassen till liggvagnen, åkpåsarna…. fårskinnsfällen….. hoppgungan…. alla kräkhanddukar som vi (but why??!!!) sparat efter Oliver…. vår lille kaskadkräkis.

Det är bara att inse, det blir inte klart idag.. om ens denna veckan… Ty båda föräldrarna går på nödandning och energiförbrukningen dalar markant. Sånt som händer när den ena är höggravid och den andra tillträder nytt jobb i chefsposition….!

Men nu flyr vi. T är påväg hem efter ett sent möte. Grabbarna ska friseras i Kista Galleria, modern leta klänning inför stundande FEI-gala, och sen blir det köpemat för hela slanten.

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.