Carros kök

Dags att bädda!

Till helgen är det dags för födelsedagsfirande tillsammans med min svägerska, som fyller år 2 dagar efter mig. 🙂

Mina föräldrar kommer på plats redan på torsdag, vi ska se ”Phantom of the opera” på Cirkus på kvällen (deras födelsedagspresent till mig!). Svärmor och svärfar kommer upp på lördag, för att sova över hos svägerskan till söndag, då svärmor, svägerska, jag och mamma ska till Tyrol på Gröna Lund för ”Mamma Mia!  The party” (min present till mamma när hon fyllde år!).

Med sig, på lördag, kommer svärisarna ha spjälsängen. Det börjar bli dags att boa in den nu… Spjälsängen i sig är från 70-talet. Både Marie (svägerskan), Tomas (min älskling), Sebastian (Olivers äldsta kusin), Alexander (kusin no 2) och Oliver har legat i den när de var små.

Innan den bäddas och fixas så ska jag måla dit namnen på alla som legat i den som småttingar. Marie målade om den till kusinerna när de var små, nu är det min tur att tillföra något. 🙂 Så guldfärg ska införskaffas och sen ska namnen på plats.

Med Oliver ärvde vi spjälskydd från kusinerna. Denna gången har jag tänkt försöka hitta ett högre skydd, gärna med förvaringsfickor..

Vi bor ju inte så stort, compact living (!) på 83 kvadrat, och spjälsängen ska stå i vårt lilla sovrum. Kruxet är att där sover även Bobo (hunden), och honom vill vi ju inte sparka ut! Så det får skruvas ner ett sängbord och flyttas ett skrivbord för att alla ska få sin plats. 🙂 Då ryker mitt sängbord, och jag behöver någonstans att stoppa t ex amningspinaler, och andra nödvändigheter.. så någon form av förvaringsfack måste jag klura ut!

Men men, allt tar sin tid, och plats. Det löser sig….

Om inte annat så har jag något att spana efter bland alla barninrednings-utställare på underBARA BARN-mässan om någon vecka! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.