Carros kök

Födelsedag och vardagslunk

Så var den här, dagen då man blev ytterligare ett år äldre…

Efter en helg med kvällsjobb fredag (12-01), konsert i Linköpings Crusellhallen där det vissa stunder var rena ”hockey-stämningen” i publiken :), bröllopsfest lördag och molvärkar kvällstid är jag ganska så glad över en lugn vecka.

En hel del egen övning inför nästa veckas konsert i Berwaldhallen, flygvapenchefens konsert, med sångsolist, musik ur bl a ”Topgun” och allehanda flyganknuten musik. Idag har det varit provspelning för en utav våra vakanta tjänster, på valthorn. Så det var bara att öva hemmavid idag med. Slog dessutom till och fixade veckans storhandling, eftersom mina föräldrar kommer upp på torsdag och jag vill ha allt fixat innan de kommer så att vi bara kan njuta av helgen!

Födelsedag som sagt. 32 år är ju inte så mycket att göra väsen av! Mina grabbar kom hem med ljuvliga blommor, liljor och gladioler med höstlöv.


 T tycker jag har varit skittråkig som inte önskat mig något, när han frågade i ett sms häromdagen fick han till svar ”älskling, jag är preggotjockis utan ambitioner. ???”. Kunde liksom inte komma på något överhuvudtaget! Visst, jag kommer vilja ha nya amningsbh:ar, lämpliga kläder för amning, fylla på/ändra i garderoben. Men det är liksom inte lönt att göra NU.

Så därför fick jag ett kort med blommorna… ett kort om att jag har min födelsedagspresent innestående, att spendera på nya kläder efter nedkomst… eller när den där bruna skinnväskan jag letar efter äntligen dyker upp. Ingen hets med andra ord, varför köpa grisen i säcken?! 🙂

Sen åkte vi till Ikea, för att fixa hyllplanen till Olivers bokhylla. Imorgon blir det äntligen färdigmöblerat i hans rum. Bara en lämplig gardin som ska införskaffas också. 

Vi tog middagen på Ikea också, lax med vetekornspilaff och ramslökshollandaise för min del. Och ett nygräddat, frasigt wienerbröd till efterrätt. Skönt att slippa laga mat. 🙂

Försökte vila bort molvärk och sammandragningar under eftermiddagen. Blev ryckig sömn, vaknade till så fort magen drog ihop sig. Bilresan till Ikea var inte direkt ”smärtfri”, och väl vid matbordet gick det inte att sitta normalt för då kom värken. Fick sitta med vänster skinka på hög pall, och höger ben i stående läge. Då gick det att får sig maten utan stånk och stön åtminstone… Vid hemkomst och mys med vetevärmaren blev det bättre.

Men nu är det dags att sussa, imorgon går kollegorna vaktparad till slottet. Själv är jag hemma med semesteruttag. Oliver har lovat hjälpa mig städa, vi får väl se hur det blir med det. 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.