Carros kök

UnderBARA BARN 2016

Det var några år sedan jag senast var på UnderBARA BARN, tillsammans med Aja. Men med bulle i ugnen, och sprallig 5-åring tänkte jag packa mig ut till Älvsjö-mässan, helgen den 7-9 oktober, i år!!


Mässan i sig blir bara större och större för varje år. Jag har kikat in på deras hemsida, och följt utvecklingen, men tyvärr har mäss-helgen ofta sammanfallit med att jag jobbat. 

I år skulle jag också ha jobbat, men det blir ju inte alltid som man tänkt sig. Den senaste veckans historia med förvärkar i måndags, sammandragningar som inte släppt på halva dagar osv har gjort att jag bestämt mig för att det är slut med paradgig för den här hösten. Så när kollegorna går vaktparader den helgen har jag tagit semester.

Åter till mässan! Listan på utställare är lång. 🙂 Själv är jag otroligt nyfiken på bl a Kit4KidsBjällra of Sweden (deras multibag tänkte jag kika lite extra på!), TomTits Experiment (Oliver kommer att älska det!), Babblarna hos Hatten FörlagBonti (När Oliver var liten hade han wubbanub-nappar, och han har bestämt att bebisen ska få en wubbanub-hund av honom vid ankomst! Så det måste vi inhandla hos Bonti), Kronan barnvagnar m.fl.


Det är garanterat värt ett besök! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.