Carros kök

House of Lola

Så har House of Lola äntligen släppt sin höstkollektion. Så himla mycket fina och mysiga kläder!

Här ser ni några av mina favoriter, som gärna hade fått flytta in i min garderoben (efter graviditeten alltså! 😉

Så himla snygga höstpjuck!! Jag har ett par klassiska svarta boots, fotriktiga och gortex från Ecco som jag fick i födelsedagspresent förra året (har man hunden på jobbet, och rastar oavsett väder på lunchen så är det himla skönt med torra fötter och tåliga snygga skor!). Men de här, jag ÄLSKAR färgen och detaljerna!!

Jag är ingen hattmänniska… Så den här mössan kikade jag in för att den skulle passa kanon till min kappa från Lindeberg!

House of Lolas byxor är sjukt sköna. Jag har både mjukisbyxor och jeans därifrån, i min garderob. Rekommenderas varmt! (Och nej, jag är inte sponsrad! Köper allt själv.)

Jag är ganska förtjust i byxor med häng fram, som sitter snyggt över rumpan! Har snart slitit ut mitt favvo-par från Caddis Fly.. Kanske blir det dessa som får ersätta?
Plain blåjeans med liten mudd nertill. Comfortwear, love it!


Gillar senapsgult, även om jag ibland känner mig aningen blek i färgen pga min hårfärg. 🙂 Gillar den här koftan, den ser fantastiskt skön ut, och jag gillar längden!

Till Oliver funderar jag på dessa plagg. 

Han har verkligen gillat tischorna och mössan jag köpte till honom för något år sedan (med Lolas klassiska ”friendly scull” på).

OBS! Detta inlägg är inte reklam. Jag är på inget sätt sponsrad av House of Lola. Detta är mina personliga åsikter som jag vill dela med mig av.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.