Carros kök

Dags att fundera på förlossningsbrev

När vi var hos barnmorskan i onsdags, Oliver och jag, så fick jag frågan vilket BB vi ville föda på. Oliver föddes på BB Stockholm, och vi var väldigt nöjda med vår tid där. 

Dock har jag inte alls varit lika nöjd med mina efterkontroller på den mödravårdcentral jag var inskriven på sist, så därför bestämde vi oss för att byta när vi plussade i mars. 

Jag kollade upp vilka MVC som har direktkoppling till BB Stockholm och valde därefter att skriva in mig på BB City. Dels beroende på att min arbetsplats bytt lokaler sedan jag väntade O (då i Sumpan, nu i Värtahamnen), men även för att jag känner att jag vill ha vissa grejer kollade och fixade som inte känts bra sedan Oliver kom.

Anna, min barnmorska, undrade om jag redan nu hade några funderingar inför förlossningen. Kunde inte komma på något i ögonblicket, och måste säga att jag inte hade velat dryfta det inför Oliver. Däremot kom vi överens om att jag ska skriva mitt förlossningsbrev till nästa ”check-up” i september. Då kommer vi också att gå igenom det tillsammans.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.