Carros kök

Fem-åring, ”nu är jag en hel hand”!

Så kom dagen då han blev en hel hand, vårt lilla pyre! Tänk vad tiden går snabbt, det var ju igår han föddes! 😉


Kvällen före födelsedagen var vi precis hemkomna från kryssningen. O hade sovit dåligt och kändes hängig. Med tanke på hans sjukdomshistoria i början av sommaren förberedde vi oss för att eventuellt behöva åka till AL under natten. Mao, jag preppade presenterna och 5-årsballongen för att födelsedagen ändå skulle kunna startas med presentöppning (oavsett om vi befann oss hemma eller på sjukhuset). 


(Bilden på mig är urkass, jag vet! Behöver byt glas på mobilen efter en liten krasch.. En spricka precis vid kameran på framsidan… Men men! Än är det ingen hets!)

När morgonen kom hade vi ändå fått en feberfri natt, så jag tog ut Bobo och åkte sedan till Ica för att fixa önskad frukost (fralla, och tårtbit!).


Självklart hade han vaknat när jag var i affären, men barnafadern låg och viskade om att man fick fler paket om man låtsades sova när mamma kom hem. 😉

Sen blev det sång, ljus, födelsedagståg och frukost med paket på sängen!


Vid lunchtid kom faster Misan, och en stund därefter även farmor och farfar.

Vi tog det lugnt, byggde lego, öppnade paket, gick promenader med Bobo och åt supergod beercan-kyckling (efter recept från en utav mina favorit-bloggar, Matplatsen).

Förutom såsen (från samma blogginlägg) körde vi enbart grillade primörer till. Pan tao, knipplök och spetskål.

Eftersom lilleman fått tårta till frukost (!) så fick det bli hemmagjord smultronglass (som jag gjorde i början av semestern efter detta recept från Per Moberg) i strut, med nykokt chokladsås till efterrätt! 


Nöjd påg, och trötta föräldrar. 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.