Carros kök

Äntligen påväg

Så rullar vi. 

I natt trodde jag inte att vi skulle kunna åka idag heller. Oliver febertoppade på 40,2 och fullständigt kokade.. Stackaren! ? Men imorse visade örontermometern 36,9 igen. Varken jag eller T trodde att det var sant! Vid frukost kollade jag igen för säkerhets skull, 37,5, inom rimliga gränser sas.

Ringde vårdcentralen också. Tycker någonstans att det inte känns helt rätt med alla dessa febertoppar med knappt 3 veckor i mellan (som mest!). Plus att jag ville veta svaret från provtagningen gör 2 1/2 v sedan.

Sköterskan på rådgivningen var kanon, kollade journalen och bekräftade att hans sjukdomshistoria sedan maj inte ser något vidare ut. Tack och lov så visade borrelia-provet negativt, däremot vet vi ju inte vad som är fel på vår lille grabb. Sköterskan gav oss rådet att åka direkt till Astrid Lindgren vid nästa feberperiod, och inte vänta någon dag eller två. Det behövs en specialist-utredning och då är det lika bra att ringa dit och komma in akut, byggt på hans historik och alla besök.. Att ta en remiss är ju också svårt, eftersom han ses som frisk mellan topparna. Svårt det här…!


Nu sitter vi i varjefall i en fullpackad bil söderut. Vi kommer att börja med 2 nätter på Trosa havsbad, för att se hur det går, hur vi mår och om den här gravida kroppen pallar med tältlivet. Oliver är supertaggad och pratar om hur han ska hjälpa till att få upp tältet, och hjälpa till att laga maten. 😉 (Den är ikväll bestämd till pasta och köttbullar, Ojje fick bestämma. Kanske att det bli en klassisk grillad banan med chokela’ till efterrätt!)

Om allt går vägen så åker vi förmodligen vidare till Kustcamp Gamleby. Kanske någon dag på Astrid Lindgrens värld?! Oliver var förvisso där i början av sommaren, men en del föreställningar och Bröderna Lejonhjärtas värld var inte öppna då, så det lär nog inte göra så mycket om vi åker dit igen. 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.