Carros kök

Antiklimax

Allt är packat, halva huset fullt med packade plastbackar, tält, grill, campingbord you name it!

Så stoppar jag O i säng igår… Lite rosig om kinderna. Har han feber?? Tar tempen… Något är fel, tempen visar på 37,8, långt över hans normaltemp.

”Är allt som det ska mamma?”. Svarar att vi får vänta och se. ”jag har ont i magen och huvudet!”. Jo tjena! Välkommen nattfeber. 

För 5:de gången på två månader, med någonstans mellan 1,5- 2,5 veckors mellanrum är han nu sjuk igen. Någon återkoppling på Borrelia-provet har vi ännu inte fått, det var 2 veckor sedan, i torsdags, som det togs..

Feberyra i natt, virvelvind i sängen. Min lilla pojke!!

Vaknade vid 01.15 av att T släckte mobilen. ”Fan älskling, det är fullt på Böda. Har kollat alla bättre campingar och det verkar vara fullt överallt! Möjligen att det finns plats på Gotland….”

Jaha…. Vad göra?! Vi kan ju inte åka på tältsemester med febersjuk son. Han måste få bli feberfri först! Låg vaken till strax efter fyra. Funderade.. Blev sparkad på både utifrån och inifrån. Njöt verkligen av livet! (Ironin!!)

Sitter nu nere vid Ica i centrum. Har tagit Bobo på morgonturen. Kroppen skriker efter sömn. Sinnet skriker efter bättre humör och förhoppning om att skrämma bort nedstämdheten.

T ville ta morgonturen, men han har sovit ännu mindre än mig, stackaren. Så han fick order om att stanna i sängen. Vi delar på misären, han och jag.. Vi ska nog komma på något…

Nu ska jag se om jag kan handla ihop en frukost som kan pigga upp oss. Egentligen har vi ett hopplock hemma, men jag känner att vi behöver uppmuntran.

Sen ska jag plocka i ordning hemma… Packningen får hamna i ett hörn, där den kan glo på oss… Så får vi se om och isåfall när vi åker…..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.