Carros kök

Blogg-event på Gärdet

I lördags var vi laddade till tänderna. Upp i ottan för picknick-fix. Lax-wraps till föräldrarna och kyckling-dito till lilleman.


Philadelphiaost på brödet, romansallad, kallrökt lax, lite extra philadelphia, avokado och päron. Rekommenderas!

Sen åkte vi och lämnade Bobo hos svägerskan i Täby kyrkby, och gasade vidare in till Gärdet för bloggträff med delar av Womsa-gänget.



Aja och Sarianne hade fixat kanonfina goodiebags, det riktigt lös ur ögonen på Oliver när han tjuvkikade. 😉 Så vi trotsade vädret, och picknickade under en ek i väntan på den stora happeningen: öppnandet av Sommarkul!!
Alla kids var så förväntansfulla, och redo att marschera in kl 11 när de slog upp dörrarna för dagen. 🙂


Efter ett tag sprack vädret upp och vi flyttade ut. Till 140 m slip-n- slide! Enligt Oliver det roligaste på hela stället. 🙂

Det blev även en vända i vattenbollarna, om än lite svårt! 


När Oliver var nöjd åkte vi tillbaks till kyrkbyn för att fira O:s kusiner, som fyllt/fyller år. Svägerskan och svärmor hade trollat ihop en kanongoda middag (bruschetta till förrätt, oxfilé med potatis, vitlökssmör och rödvinssås samt frozen cheesecake till efterrätt!).

Söndagen spenderades i tvättstugan, för att kunna packa väskorna och åka (via övernattning i Strängnäs, för att slippa vägarbetena i Södertälje och längs 55:an) till Skåne.

Nu myser vi med mormor och morfar, efter ankomst igår firade vi med Vättern-kräftor från Marcuskräftan, ostpaj med tillbehör och vitlöksbröd. Så himla gott!


Efteråt kokade vi fond på skalen, det blir morgondagens lunch! Lyxig skaldjurssoppa. 

Vet inte hur mycket bloggande det kommer att bli under semestern, men jag lovar att kika in då och då! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.