Carros kök

Skink-ont, flängande och Sommarkul

Imorse var det äntligen dags. Jag har ju något, i vänster skinka, som hamnar i kläm när jag böjer mig, sitter på huk, lutar framåt, halvligger i soffdivanen etc etc. Så idag hade jag ett besök inbokat hos Naprapaterna på Kungsholmen (OBS! Ej reklam, jag betalar fullpris för varje besök! 🙂 )

Vid mina tidigare besök har det varit hårda tag. Jag är dessvärre av sådan karaktär att jag går alldeles för länge med smärta innan åtgärd sker, och då är det oftast så stelt och snett att det krävs rejält tuffa behandlingar! (Som första gången jag kom dit, pga löparknä som fortplantat sig uppåt trodde jag.. Visade sig att jag gått med förskjutet bäcken i drygt 3 1/2 år…! Pucko!)

Nåväl, denna gången ville jag vara ute i tid. Men hade ingen aning om vad jag hade att vänta mig. Mina tankar var att de förmodligen mest skulle djupmassera och köra el, och undvika de där obehagliga nålarna.

Tji fick jag, det var ju tvärtom!! Under graviditet bör den tuffa djupmassagen undvikas, likaså ”knäcket” (om det behövs så enbart bröstrygg/nacke). Detta då massagen riskerar att töja och rucka ytterligare i den redan förändrade kroppen. Alltså, stort NEJ på det. 

Hon började med att knäcka bröstryggen, klassiskt hos kvinnor och ännu mer klassiskt hos mig pga mitt arbete och den kroppshållningen som flöjtspelet ger! Sen lite el vid bröstryggen medan hon gick på ”pudelns kärna”..

Där låg jag, och fick motta nålstick på nålstick i mina stackars skinkor(de går alltså in med nål för att reta, provocera och få never och muskelfästen att släppa sina spänningar och slappna av… AJ!!). Ömheten visste inga gränser!

Sen el även där, och lite grövre massage av skuldrorna och axlarna.

Nu ska vi låta det gå 4 dagar, då jag känner efter. Enligt naprapaten kommer jag ha mer ont under dessa dagar, innan det börjar släppa. Skulle det inte ge med sig får jag boka en ny tid igen om någon vecka…

Just nu är det sämre, rörelse-möjligheterna är något bättre men det onda har inte släppt. Ger det några dagar till så får vi se.

Två alvedon i kroppen och sömn, så ska det väl arta sig…

Imorgon är det dags för ett Womsa– event på Gärdet. Ska bli så kul att träffa en del av de andra bloggarna, ha lite familjepicnic och sedan leka loss på Sommarkul. Nu håller vi tummarna för uppehållsväder!

Natti!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.