Carros kök

En matigare caesarsallad

För er som kikar in på min insta ”carros.kok” har dessa bilder redan synts i veckan. I tisdags bestämde vi oss för att äta en matigare caesarsallad, egentligen bara kycklingen, parmesanen, romansalladen, dressingen (och baconet beroende på hur man betraktar en ”klassisk” Caesar) som gjorde den till en ”Caesar-ripp-off”…!


Kycklingfilén hade vi penslat med min plommonglaze, den är magisk med kyckling! Men eftersom Oliver vägrar allt vad sås är, så fick jag lägga kycklingen vid sidan av.


När vi ändå tänt grillen så passade jag på att grilla halloumi och tan tao (platta persikor). Eftersom jag är absurt allergisk mot gräspollen, och lite björk, så bör jag hålla mig ifrån stenfrukter i möjligaste mån. Men värmer man upp dem så slipper jag det där eviga kliandet i munnen! ?

Uppdaterad caesarsallad (4 personer)

4 kycklingfiléer

hickoryrub

plommonglaze

1 hel halloumi

3 tan pao

4 portioner kokt quinoa

1/2 pkt bacon

1 rödlök

ett halvt huvud romansallad

2 tomater

1/2 gurka

2 avokado

2 morötter

parmesan

Sverigeskafferiets caesardressing

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.