Carros kök

Examensfirande

I söndags firande vi T:s examen, lite i förhand (betygen för de sista tentorna har inte kommit än), men det struntar vi i för nu är slitet äntligen över!

I 2,5 år han han slitet och kämpat, min fina sambo. Jobbat och pluggat om vart annat, tullat på sömnen, känt sig förtvivlad över missad tid med familjen och malt ekonomikurs efter ekonomikurs. Som vi har längtat, allihop!

Så i söndags kom svärmor och svärfar upp med Bobolundis, och tillsammans åkte vi in till Djurgårdsbrunn där vi mötte upp T:s syster och den ena systersonen (den andra var jättebesviken över att missa firandet, men vill man ha moppekortet till födelsedagen så får man allt ta chansen till intensivkurs när den bjuds!).

På Djurgårdsbrunns värdshus hade vi bokat in oss för grillbrunch. Eftersom det var ett firande blev det inte så värst många bilder tagna, men några stycken (som även hamnat på min instagram carros.kok) kan jag visa dig. 🙂

Oliver var mäkta stolt efter att ha valt ut våra små presenter till pappan. En stråhatt, som får symbolisera den annalkande semestern, och ett armband. (Har vi flax får jag kanske knäppa en bild på grejerna någon dag framöver. 😉 )

Skälet till att vi valde Djurgårdsbrunn var självklart. Där är nämligen hundvänligt, och Bobo hade gott om utrymme att ligga på, egen vattenskål och trevlig personal som med entusiasm hälsade på honom och klappade/gosade. En å annan smakbit fick han också, godast var nog laxen (tyckte både husse, matte och vovve!).


Efter 2 timmars konstant ätande, några glas cava (alkoholfritt mousserande för mig) var det läge för en promenad längs djurgårdskanalen. Oliver passade på att träna ”mackkast”. 🙂


Nu har vi nedräkning, först till midsommar (som firas hos Aja och P på Ekerö), och därefter semestern. Har fyllt på med 2 veckors föräldraledigt, och det ska bli underbart härligt med hela 6 veckors semester i år!!

Men nu är det dags att sussa, imorgon väntar en ny vaktparad.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.