Carros kök

Sista kämpiga veckan

Hej där,

nu är vi verkligen inne på sluttampen.. Tomas skriver sin absolut sista tenta på fredag (vi satsar på 0 omtentor!). Huset ekar tomt, varken Oliver eller Bobo är hemma.

T och O lämnade B hos farmor och farfar i samband med alla besök på Astrid Lindgrens barnsjukhus förra helgen. De tyckte han kunde stanna kvar tills allt skolarbete var över. Det är vi djupt tacksamma för! ❤️

Oliver blev upphämtad av sin faster i måndags. Hon har väldigt tidig semester i år, och ville ta med honom (och farmor) på äventyr i Astrid Lindgrens värld. Vi bjöd med henne på asiatisk buffé i Jakan (Olivers önskelunch, ”jag vill ha massor med nudlar och vårrullar, mamma!! Och kyckling och räkchips.”). Och sen packade vi in honom i ”riskokaren” (smeknamnet på fasters bil). De skulle egentligen sovit en natt hos farmor och farfar först, men eftersom vädret i Vimmerby såg ut att bli rena mög-vädret idag onsdag, så hade de bokat om hotellet och åkte ner för incheckning redan i måndags.

De åkte hem längs kusten sent igår, Oliver iklädd pyjamas, och nu ska de vara i Strängnäs ons-tors. Sen följer Oliver med faster Misan hem till henne fram till söndag. Då har vi bokat grill-brunch på Djurgårdsbrunn för hela Tomas familj, för att fira skolslut och att vi får hem våra älsklingar igen. Vi var på Djurgårdsbrunn med Aja, pappa P och barnen och firade farsdag med brunch i höstas. Grymt var det! Och bäst av allt, även hundar är välkomna! (OBS! Ingen reklam, vi betalar fullpris vid våra besök på Djurgårdsbrunn.)

Nu ska jag snart hoppa i ”pyjamasen” (aka M90lätt, vår sommarkamoflage). Den smeknamnet kommer när man haft uniformen ett antal år och tyget blivit lite mjukt och göttigt. 😉 jag hoppas kunna ha mina ”vanliga” byxor fortfarande, i värsta fall finns graviditetsbyxorna med också. 

Gravidbyxor tänker du kanske…. Jodå! Försvarsmakten har gravidanpassade uniformer! Egentligen bara för uniformssystemen M90 och M87, men sist jag var gravid (2011) sydde Militärekiperingen (MEA) upp en modulerad MÄ (paraduniform) till mig. Första gången någonsin! När jag blivit lite större lovar jag er ett inlägg med bilder 🙂 just nu ser rocken nämligen ut som ett tält. Byxorna har jag däremot börjat använda, men det beror mest på att mina vanliga byxor är figursydda, det är inte så himla skönt när det sitter åt över magen! Men med hängslen funkar ”storbyxorna”! 😉

Nu ska jag njuta lite till av kaffet, sen är det dags att styra kosan till Bro för figrep. Fom nästa vecka går vi fig, i samband med vaktavlösningarna på Kungliga Slottet, igen. Välkomna!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.