Carros kök

Rörig och stökig vecka!

Hej där!

Förlåt min frånvaro. Förra veckan var fullsjokad med allt ifrån simskoleavslutning och VIP-event, till förskoleutflykt, släktträff och jobb.

I onsdags hakade jag, direkt efter Olivers simskoleavslutning, på Aja till Lekmers jubileumsevent i deras butik i Barkarby. Skönt att inte ha så långt att åka. 😉


Sen fick det bli en effektiv handling på Ica Maxi, grymt tacksam över att de inte stänger förrän 22!! Jag saknade allt möjligt inför Olivers förskoleutflykt på torsdagförmiddagen. Åkte sen hem och stekte bananplättar för glatta livet. 🙂

Tycker att det är suverän utflyktsmat. Ett gott, nyttigt och mättande alternativ till pannkakor!

Bananplättar (1 portion)

1 mosad banan

2 ägg

Sesamfrön och chiafrön, alternativt kokosflingor

Salt

Smör eller kokosfett att steka i

Vispa ihop den mosade bananen med äggen. Tillsätt 1 nypa salt och frön/flingor efter tycke och smak.

Stek i teflonpanna.


Oliver föredrar sina bananplättar med persika- och passionsfruktskvarg (OBS! Ej reklam!), och färska jordgubbar.

Sen fyllde vi på ryggsäcken med lite drickyoghurt, päronbitar, minimorötter och en flaska vatten.

I eftermiddag kommer ett inlägg om helgen som varit. 🙂

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.