Carros kök

Halsfluss

Gårdagen alltså. Den gick verkligen i ett! Oliver har varit superhängig större delen av helgen, så igår fick det bli ett samtal till vårdcentralen.

Tyvärr hade de inga lediga tider, utan ville istället att vi skulle komma ner och sätta oss på drop-in mottagningen. Sagt och gjort!

Efter tre timmar, och ett halsprov, var vi äntligen hemma igen. Stackaren har streptokocker i halsen! Väl hemma trillade det in ett sms ifrån min kollega ”kan vi ses något innan mötet?”. Mötet???!! JÄKLAR! Vi skulle ju träffa personalhandläggaren maa mitt föräldravikariat fom oktober.

12.15, hunden var inte rastad, dåligt med soppa i polon, hängig pojke som sa ”det är ok mamma, jag kan ta med några bilar!”. ❤️ Mötet startade kl 13!

Kris och panik, snabb rastning av hunden. Tanka bilen och gasa på till jobbet! Vi hann, men det var på håret.

Efter mötet åkte vi hem igen, Oliver somnade i bilen och väl hemma lyfte jag över honom i vagnen och tog ut Bobo på en långrunda före jobbet.

Igår kväll spelade vi ceremoni och tapto för alla nordiska länders arméchefer vid Karlbergs slott. Att stå där framför slottet, med Karlbergskanalen i ryggen, i skymning och spela svenska arméns stora tapto med marschaller runt omkring är bland det bästa jag vet. Oerhört stämningsfullt!

Idag blir det övning inför vår Veteran-produktion. Vi spelar konsert i Berwaldhallen på söndag, som en del i firandet av Veterandagen, och alla biljetter är slutsålda.

Det blir även lite småfix hemma. Tvättis, sopa uteplatsen (redan gjort!), olja bordet på uteplatsen och så tänkte jag testa att göra rabarbersorbet!

Om det blir lyckat så kommer receptet i bloggen ikväll! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.