Carros kök

Det är klart!!

Efter 3 veckors konstant slit är T:s ex-arbete nu inlämnat för en sista justering hos handledaren. I eftermiddag ska det kopieras upp i X antal exemplar, och sen ska vi in till FEI för inlämning.

Alltså, det är så skönt! Trodde ett tag att vi inte skulle fixa det.

Jag har hjälpt till på ett hörn, justerat lite texter, det är bannemej inte lätt med det akademiska språket alltid, agerat bollplank, stöttat till 200% och försökt fixa allt runt omkring.

Måste säga att vi aldrig hade klarat det om vi inte fått uppbackning från farmor och farfar. De har haft Bobo hos sig i 3 1/2 vecka nu (stort SAKNA på den där fyrbentingen!!), och i söndags frågade de Oliver om inte han ville stanna kvar tills idag.

Det ville han mer än gärna! Han verkar ha haft det toppen, hängt på stora lekplatsen, vid hamnen i Strängnäs, mest hela tiden. Farfar har lagat hans sparkcykel (som tyvärr gick sönder på Valborg), tvättat bilar som en galning (hos farmor får man slabba vatten ÖVERALLT och när man vill ? liiite tuffare restriktioner hemma.. Läs ”bara på uteplatsen”), och fått välja mat till alla måltider.

Ikväll kommer de äntligen hem, sen ska vi njuta av en lugn helg och av varandra! Förutom på söndag då.. Jag jobbar (såklart!), har ett rep som startar 6.15 (?), vilket innebär att jag måste vara på plats för uppvärmning, ombyte och skoputs/kaskputs vid 5-snåret.

Å andra sidan är det ett ”one of a kind”-jobb. Eurovision är involverat, och som jag förstått det kommer det att synas i tv (oklart när).

En favorit i repris blir att vi kommer spela vår youtube-succé Euphoria (över 1/2 miljon har sett klippet). Bland annat!

Men först, ledigt!! Vem vet, nu kanske matinläggen äntligen dyker upp. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. frumagnolia

    Så himlens tufft jobb du har! Det gör inget att det inte är en massa bak och mat just nu. Mer musikkår åt folket <3 ( och lite kladdkaka på det kanske 😉 )
    Ha en fin ledig helg
    Anna