Carros kök

Blir inte mycket mat och bak här inte…

Förlåt! Den här bloggen ska ju ha tydlig mat-och bakanknytning. Just nu är det helt nollställt på den fronten.

Min sambo skriver sitt ex-arbete just nu, hunden har varit bortackorderad hos svärmor och kvällarna spenderas mest med att bolla idéer om skrivteknik, fotnoter, ämnen och diverse annat för att föra arbetet framåt.

T jobbar och studerar parallellt, på mitt jobb har vi vår intensivaste period nu i med start för två veckor sedan och fram till semestern i sommar. Imorgon deltar vi i firandet av HMS:s 70-årsfirande, och det är förenligt med figpremiär för vår del.

Vad är fig undrar ni? Jo, varje enskild musiker (vi är 48 man i uppställningen just nu), har varsitt eget rörelsemönster som de ska marschera till, samtidigt som vi spelar väldigt varierande musik.

För att inte sväva ut för långt hittar ni förra årets fig (och ovan nämnda fig-premiär, som alltid sker på HMS Konungens födelsedag) här:

https://youtu.be/vO9VtpaYETc

Så till saken, vad händer med maten?

Jo, T vill minska min ”arbetsbelastning” i hemmet under denna perioden, så därför blir det väldigt mkt enklare mat och köpmat för tillfället. Vissa perioder gäller det att prioritera helt enkelt.

Men, nu ska jag snart återgå till jobbet efter lunchvilan. Vi har ju trots allt ett kungligt födelsedagsfirande i antågande.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.