Hannas Bageri

Tack Loppi ♥

loppi

Hej fina ni!

Nu är jag på hemma i Edinburgh igen och det känns så skönt! Har hunnit med 3 flyg på 5 dagar så jag är lite trött nu. Kände det när jag satte mig på planet från Stockholm tidigare ikväll att jag var helt matt efter detta dygnet som varit så fullt av intryck och då menar jag enbart positiva intryck. Jag har haft ett helt fantastiskt dygn med Loppigänget och jag är stolt över att få vara en del av detta gäng. Vilka inspirerande och ambitiösa människor jag har som kollegor, helt otroligt och det var så givande att få träffa allihopa på detta sätt och inspirationen och energin jag känner nu inför att sätta igång med höstens arbete är verkligen på topp! Detta var ett perfekt sätt att avrunda sommaren på. Tack bästa Loppi!

Det enda tråkiga för min del var att jag inte var helt hundra under dagen igår tyvärr. Har fortfarande sådana problem med hörseln på ena örat och igår var en sådan dag där jag vaknade upp med att jag inte hörde någonting på örat mer än ett ständigt susande ljud. När det är tyst runtomkring står jag ut men när jag är i en stor folkmassa där ljud kommer från alla möjliga håll blir det tufft att höra vad alla säger och jag blir både yr och får huvudvärk. Var så ledsen att det skulle vara som sämst just igår men jag bet ihop och det gick trots omständigheterna bra! När jag vaknade imorse var det bättre igen och jag kände äntligen igen mig själv. Energin och humöret var tillbaka och det var en himla tur! Nu är jag däremot så less på att ha det så här, har förmodligen vatten i örat som hamnat på ett ställe som gör att det inte kommer ut så imorgon ska jag gå till läkaren för tredje gången och försöka få en lösning på problemet. Hoppas hoppas jag kan få höra ordentligt snart igen!!

Jag har så otroligt mycket att visa er från denna helg så jag får helt enkelt dela upp det lite. Här ovan är en bild från dagens evenemang som blev jättelyckat! Ska berätta mer om det i ett annat inlägg ?

Nu ska jag krypa upp i Viktors famn och titta på tv. Får se hur många minuter jag lyckas hålla mig vaken, finns en risk att jag somnar direkt, ögonen går nästan i kors här.

Kramar, hoppas du haft en underbar helg du också!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.