Carros kök

Boråstapeter och barnrumsinspiration

I tisdags fick jag en spännande inbjudan!

När jag vikarierade på Arméns Musikkår 2007, var vi 15 anställda musiker och övriga var värnpliktiga musiker. Killar och tjejer som mönstrat och provspelat för att göra sin värnplikt som musiksoldater. Det året hade jag två flöjtister som jag var instruktör för. En utav dem, Anna, arbetar idag på Spalt PR, och det var hon som skickade mig en inbjudan till release-frukost med Boråstapeter.

Releasen gällde deras nya barnkollektion, Scandinavian Designers Mini. Fantastiska tapeter med inspiration från svenska barnklassiker: BRIO, Stig Lindberg och Elsa Beskow. Även Boråstapeters egen designer Amanda Nordblad har skapat tapeter för att få barnens fantasi och lek att spira.

Jag blev sugen på att tapetsera vår matplats med Stig Lindbergs gula ”Berså”, byta ut vår tråkiga fondvägg mot Amanda Nordblads ”Charlie”, inreda ett rum till Lo med Elsa Beskows ”Vide” och ett lekrum till barnen med BRIOs ”Dots”…

Drömma kan man ju! 😉

Vi kör ju på ”compact living” med våra 83 kvadrat. Och barnrummet är just nu enbart Olivers rum (inklusive klädförvaring till båda barnen). Men den dagen vi flyttar i ett större hus, då kommer jag definitivt att kika in hos Boråstapeter!

Matplatsen och fondväggen kan däremot bli verklighet inom en snar framtid.

Här får ni mina, i all hast och med en liten terrorist i famnen, tagna bilder från eventet. Håll till godo!

BRIO ”Dots”.

BRIO ”Icons”.

Amanda Nordblad ”Charlie”.

Stig Lindberg ”Krakel Spektakel”.

Stig Lindberg ”Berså”.

Elsa Beskow ”Blomsterparaden”.

Elsa Beskow ”Blåklocka”.

Elsa Beskow ”Vide”.

Stort tack Spalt PR och Boråstapeter för idag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.