“Du ska svettas in våren” … – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

“Du ska svettas in våren” …

Jane (&) Haglund Photography, www.janehaglund.se

… sa alltid min mamma när jag var liten. Men det var inte riktigt det jag gjorde på plåtningen förrförra helgen. Jag bjuder på en “bakom kulisserna”-bild till min bok “Träna tillsammans med familjen” som kommer ut 25 augusti. Bakom kameran står min vän och fotograf Jane, och trots att det var galet kallt och jag fick dra på mig Röhnisch-jackan mellan plåtningarna tycker jag det syns i mina ögon att jag var nöjd över dagen. Bilderna blev så bra! Längtar efter att få visa er hur de ser ut, men ni får vänta några månader till.

Idag har jag fått ett uppdaterat förslag på hur omslaget ska se ut med både fram- och baksida efter mina synpunkter på första omslaget och jag är så stolt över boken. Den blir precis som jag vill ha den – inspirerande, snygg, lättläst och förhoppningsvis en spark i baken till de som vill få en hälsosammare familj och få in mer rörelseglädje i livet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Inspirerande, snygg och lättläst” låter som ett vinnande koncept för att fånga barnfamiljer “mitt uppe i alla vardagsbestyr”.

    Ser med spänning fram emot releasen!
    Och vad roligt att du känner dig så nöjd. Lycka til! /Emma