teresealven

Spark i baken

Annons

Nya Spark i baken är live! Häng med på nya äventyr

NU ÄR NYA BLOGGEN LIVE! Jippie! Från och med nu hittar ni mig på sparkibaken.se

Tack Loppi för den här tiden, ni är ett skönt gäng. Nu ser jag fram emot min fortsatta bloggresa!

nyabloggen

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Idag gäller det!

Idag håller jag tummarna för att min blogg flyttas över. Som alltid vid överflyttar är det lite som krånglar i sista minuten, men teknikerna jobbar på det för fullt, så jag är ändå positiv. Hur som helst, knappa in sparkibaken.se så hittar du till min blogg. Och så puffar jag även för det på Facebook och Instagram (@sparkibaken) när den ligger uppe.

Hoppas att vi ses snart!

Annons
Kommentera (3)

Kommentera

Se fler...

Sveriges största utomhusgym – del 2

Förra veckan inleddes mitt samarbete med Resorb Sport där de, jag och DU kan vara med och skapa Sveriges största utomhusgym. Allt du behöver är ett öppet Instagram-konto och viljan att bidra till att fler kan röra på sig, läs mer om en spännande tävling längre ner i inlägget.

Veckans tips! Träna där du bor
För att träning ska bli av är det bra att ha nära till den. Visst kan ett roligt gruppträningspass eller ett härligt gym med peppande instruktörer få oss att ta oss till andra sidan stan för att träna, men många av oss har begränsat med tid till vardags och då är det bra att utnyttja det vi har omkring oss. Så utforska ditt område, hitta bänkar, räcken, backar och trappor och träna utomhus.

trappa

Veckans ResorbSpot från mig – Trappa på Hagagatan
Min närmsta trappa är inte den längsta eller den tuffaste, men den duger gott och väl för träning. Utfallssteg uppåt, grodhopp, snabba springsteg upp. Spänn till i rumpan och jobba ordentligt med kroppen. Enkel och effektiv träning, och framförallt – lättillgänglig.

Tävla med Resorb Sport och vinn en skidupplevelse på SkiStar!
Ta en bild eller film på din bästa plats för utomhusträning i fjällvärlden eller hemma. Ladda upp bilden på Instagram med hashtaggen #resorbspots så är du med och tävlar om ett presentkort på 8 000 kronor på valfri SkiStar-destination. Den 20 mars utser Resorb Sport vinnaren på facebook/resorbsport och på @resorbsverige på Instagram. Varje fredag fram till dess utses även veckans bästa bild eller film som vinner ett par träningsskor från Merrell och tio förpackningar Resorb Sport.

Dina spots listas på resorbspots.com där hela Sverige kan ta del av tips på landets bästa träningsställen. Var med och skapa Sveriges största utomhusgym – ResorbSpots!

———

Detta inlägg är i samarbete med Resorb Sport.

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Tips! 7 dagars volym

7 day volume

Jag har precis börjat använda 7 day volume från John Frieda. Det är en ny produkt som jag fick höra talas om under John Friedas pressträff i fredags. Genast när produkten presenterades blev jag nyfiken då jag har klassiskt skandinaviskt hår med många tunna glatta hårstrån som lägger sig platt på huvudet hur jag än stylar. 7 day volume används i duschen efter schampo och balsam. Man gnuggar in produkten vid hårbotten och arbetar sig utåt, låter verka 3-5 minuter och sköljer ur. Därefter ska effekten hålla i sig 7 dagar, eller 2-3 hårtvättar vill säga. Det produkten gör är att skapa små ”ploppar” som fastnar på hårståna och skapar volym (och lite samma effekt som dustpowder, men inte lika obehaglig känsla i håret). Plopparna försvinner sedan allt eftersom när man tvättar, och då försvinner effekten.

Än så länge har jag bara duschat med produkten en gång, men jag blev genast förälskad i den. När jag hade utsläppt hår kunde jag enkelt skapa mer volym i håret. Om en vecka ska jag klippa mig – ganska rejält klipp hoppas jag på – och då ska det bli ännu mer spännande att testa produkten. Men som sagt, jag gillar den redan.

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Bekväma ballerinaskor från Cocorose

cocorose

Efter morgonens cykelpass blev det en riktig lyxig fortsättning på dagen. Innan det var dags att dyka ner i jobb framför datorn var jag inbjuden till pressfrukost på Operakällaren där det bjöds på alkoholfritt bubbel, sötaste prinsessbakelserna, mackor och smoothies. Dessutom fick vi titta och klämma på de ursnygga ballerinaskorna från Cocorose.

cocorose

Jag älskar bekväma skor som jag enkelt kan promenera omkring i. Ofta går jag med gympaskor, men ibland vill jag såklart vara mer dressad än så, även om ett par coola sneakers kan vara grymt snyggt som kontrast till finkläder eller sportig vardagslook. Med bra ballerinaskor funkar det att både vara bekväm och snygg. Cocorose använder skinn i sulan och det finns uppbyggda kuddar i skon för att göra den mer bekväm. Ett väldigt bra alternativ till sneakers – eller till höga klackar ni som gillar att ha på er det. Ett stort plus är dessutom att skon går att vika och ta med sig i väskan, men den funkar absolut som en sko att ha på sig hela dagen, inte bara när fötterna värker efter för många timmar i höga klackar.

cocorose

cocorose

cocorose

Annons
Kommentera (0)

Kommentera