Spark i baken

Snygga jeans i höst – för en aktiv och rolig vardag

Rumpor me&i snygga jeans

Det är inte ofta jag lägger upp ett collage av rumpor här i bloggen, det har aldrig hänt och det kommer troligen inte hända igen – om jag inte anser mig ha en god anledning, vilket jag tycker jag har nu. Utan inbördes ordning syns bakdelen på mig och några av de andra (Malin, Jenny, Rose-Marie, Camilla, Johanna, Catarina, Malin, Malin, Carola, Sofie och Paula) som är bloggvänner till me&i under året.

Varför visar jag då rumporna? Jo, jag vill tipsa om me&i:s jeans och vill med bilderna ovan illustrera hur olika kroppstyper kan ha samma typ av jeans, alla bra på sitt sätt. Och ja, detta är helt och hållet mina egna åsikter. Vi har fått jeansen för att testa och jag måste säga att jag gillar dem extremt mycket, därför skriver jag detta inlägg (så här såg de ut på mig på Loppis modevisning för ett par veckor sedan). Oftast shoppar jag jeans när jag är i USA och de brukar kosta över 1000 kronor. Dessa jeans från me&i är billigare, sitter snyggt och väldigt skönt. Tack vare stretch i tyget följer de kroppen och jag kan ha dem både när jag jobbar och när jag leker, springer runt, lyfter barnen. Så är du på jeansjakt i höst vill jag tipsa om dessa jeans. Har du något annat bra jeansmärke som gör sköna, snygga jeans (hatar hårda jeanskanter och ville knappt sluta med gravidjeansen efter det att Tilde kom, de är så sköna …) tipsa gärna i kommentarsfältet så att fler kan ha kläder som du kan röra dig i till vardags i höst!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristina Persson

    Hej! Vilket bra tips! Jag ska på en me&i visning hemma hos en vän om ca en vecka. Hade ingen aning om att de säljer jeans så tack, nu blir visningen mycket mera lockande 🙂 De uppe till höger föll mig i smaken och två par till med!
    Tack för en toppen-blogg! 🙂