Idag har jag inte glömt nåt! Tror jag :)

Jag håller på att läsa igenom era motiveringar till varför ni ska vinna fribiljetterna till UnderbaraBarn, vinnaren kommer i morgon :)

Med det sagt, så kör vi dagen lite snabbt. Jag är trött och ska sova snart, ligger här och trängs med de här två..

  Doris ligger mitt i och tronar på mina kuddar..;)
Diva-Doris kanske ? 

Hon växer så det knakar, med viss reservation på vågen som visade olika varje gång jag klev upp med henne i famnen, så väger hon strax över 6 kg, och blev fem månader i helgen, benen är långa och skrangliga men hon börjar nog växa i dem. 

Idag har jag mest pluggat. Läst massa sidor och sen försökt sammanfattat och reflekterat. Skriva för hand är sjukt jobbigt, jag får ont efter tre ord, jag som förr skrev i timmar..:/ men jag lär mig så mkt bättre på så vis. Det fastnar lättare helt enkelt när jag får plita ner det;)

Boken är suverän!

  
Tog små pauser för att fixa mer kaffe, äta lite, ta en promenad med Doris, hänga en maskin tvätt osv. 

Så småningom åkte jag till Robban på utvsamtal och fick det stora nöjet att easypeasy bara glida in i en( jättestor men ändå) fickparkeringsruta. Bra för självförtroendet! Bara backa och räta upp-klart. Det kanske är enklare med en bil istf min stora buss ändå? Plus backvarnare :)

Det ser ut att vara hur stor ruta som helst, men den var rätt normal faktiskt;)

  Samtalet gick bra, och när det var klart åkte jag via affären. Jordan ville ha bulle, och det är klart han skulle få. Han är pigg som en mört idag, och kommer få stanna hemma i morgon med, för att jag oavsett anledning håller stenhårt på 48-timmars regeln. Är jag säker på att det är magsjuka, vilket jag är tveksam till här, så stannar man hemma i 72 timmar, just in case.
Så enkelt är det, allt annat är oschysst. Mot barnet, mot omgivningen, mot allt. 

Väl hemma konstaterade jag att det är hur mkt vindruvor som helst.. Har aldrig varit så mkt någonsin.

Jag jämförde ju min vinranka med mig själv i våras.. Den har alltid mått bra, men dog nästan 2013, ungefär som jag. Mitt liv slogs i spillror och vinrankan sympatiserade. Ett litet rotskott tog sig och växte sig starkt och i år frodas den, den har brett ut sig åt alla håll och kanter och är större och starkare än någonsin. Den bär hur mkt frukt som helst och vägrar låta sig begränsas. Jag vill gärna tro att jag är starkare än jag någonsin varit. Jag ÄR det. Jag får på käften hela tiden men vägrar lägga mig ner och dö. Jag tar plats på ett sätt jag aldrig vågat, och fan alltså.. Men nånstans så skymtar jag lite självförtroende åxå :) Jag vet att jag kan gå rakryggad och stolt och inte har något att skämmas för, och oavsett vad folk anser så känner jag så starkt att mitt val att alltid, alltid, alltid hålla mig till sanningen är så rätt. Och enkelt. Det kan inte bli fel då. 

Så, en liten metafor såhär mitt i natten :) Jag och vinrankan.

  Goda är de åxå, men massor sv kärnor så barnen äter inte. Snart klara!
Jag har tränat åxå, och gjorde illa fingret på en studsande boll( powerhour) och klagade för Corrinda som bara suckade .. Hon gör ju illa fingrarna hela tiden så där hade jag inget att hämta;)

Det är inte så farligt, men är lite svullet och stelt. Nageln gick av åxå.. Och jag kunde inte bry mig mindre rent utseendemässigt men det gör ju svinont ibland, som idag. 

Träningsvärk i morgon – check på den. Och hade det inte varit så att någon var tvungen att offra sig på den vita chokladmoussen som aldrig blev använd i tårtan och råkade äta både en bulle och en mandelkubb så hade jag kunnat säga att jag varit riktigt nyttig idag. Men nej;)

Men nu är godsakerna slut., så då kanske det blir ordning på torpet.. Kanske ;)

Nä nu måste jag sova!!

Natti natti :)

Snurrig och glömsk

Kanelbullens dag är snart över, och jadå vi har ätit bullar. Inte Jordan då,, men vi andra.

Dagen har rullat på, han har legat och sovit på soffan mest hela dagen, och övriga barn har varit ute mestadels. Jag har pluggat. Och insåg efter massa klickande fram och tillbaka på den där förbannade skit-portalen att jag missat en uppgift. Jomen tack för den då. Förbannat vad trött jag blev.  Mailade läraren och bad om ursäkt, jag hade tusen bortförklaringar som jag inte ens nämnde, för till sist handlade det om att jag missat. Alla andra hade ju lyckats hitta uppgiften , så varför inte jag liksom. Jag hatar den där portalen, och har gjort sen dag ett på den första kursen. Men, så är det. Och jag släpper det och kör på nästa uppgift.

Massa att läsa först, så det har jag gjort idag :) Shit vad trött man blir av att läsa…Jag gillar det ju, men när man verkligen ska lägga det på minnet så kräver det liksom en del av hårddisken. Jag ska läsa resten nu när jag lägger mig tänkte jag.

I fredags missade jag ett utvecklingssamtal med Trixie…. i stället var jag på Gränby och köpte sugarpaste, till tårtorna, och träffade på Mirka, Nellie, Älva, Lilja, David och Linnea helt bara sådär och tog en fika ihop. Sånt kan man ju göra istf att träffa sitt barns lärare.. Fan.

I onsdags så hämtade jag ju bilen hos verkstaden på eftermiddagen, och eftersom jag inte ville lämna Jordan ensam hemma i en halvtimme, trekvart så fick han åka med, och så släppte jag av honom på kyrkis sen. Åkte hem, och lagade mat. Plötsligt fick jag ett sms : ”Jordan går hem nu, han ville inte ha skjuts av oss”

Fan, jag glömde hämta honom.  Det var en annan kyrkismamma som messat och jag svarade tillbaka att jag glömt men åkte NU, och fick tillbaka: Haha, vi lovar att rösta på dig som årets mamma:)

Men allvarligt, vad är detta? Dags att på allvar börja oroa sig, eller vad?

Till mitt ynkliga försvar kan jag ju bara säga att Jordan ALLTID tar sig till och från kyrkis själv, och jag hämtar aldrig. Men vafan… Han var halvvägs hem när jag mötte honom med bilen, och det tar tio minuter att gå, så det är ju inga sträckor vi talar om, och han var glad och skrattade åt sin korkade morsa, men hallå..

Gällande utvecklingssamtalet så har de nåt nytt för sig, man ska anmäla en tid man vill komma via nån länk till nån sida, och där får man ingen bekräftelse…och utan bekräftelse ingen påminnelse att jag ska dit…Jag glömmer sånt så fort jag klickat Spara, fullt och fast övertygad om att det kommer en bekräftelse på mailen om en sekund. ..vilket det inte gör men då har ju jag redan rusat vidare till nästa grej. Och glömt.

Så, varsågoda, jag tar hand om titeln Årets Sämsta morsa, så kan ni andra kandidera till övriga;)

Men jag får nog se till att fylla i min kalender lite bättre, fokusera, prioritera, delegera och sånt där. Nej, jag håller inte på att tappa greppet…eller;)? Det är bara lite mycket nu… Alla ungar har föräldramöten, som krockar, det är utvecklingssamtal, det är tusen val gällande återställandet av källaren, plugget, val kring idioten som en gång var min man, och massa annat jox. Nä, det är nog inte så konstigt att jag glömmer saker. Det är för fullt och snurrar i huvudet helt enkelt. Får göra en diskrensning och en omstart kanske…?

Mera vafan, fast på en annan nivå är detta:

ägg

Jamie såklart:)

Varför han får för sig att knäcka ägg i bidén har jag absolut ingen aning om, men en jädra sörja var det. Som han själv fick komma och städa upp, nån måtta får det vara;)

Var jag var? Ja inte här helt klart:) Han är snabb som en vessla den lilla skitungen, och tyst som en mus.

Jag kan inte låta bli att skratta åt hans påhitt, samtidigt som jag blir galen. Han själv smajlar upp sig och ger mig värsta charmörleendet och tror att han kommer undan. ..

Försöka duger, gosse. Det är tur att jag älskar dig Jamie:)

 

I morgon då, jag HAR ett utvecklingssamtal inbokat, med Robban, och det har jag koll på. Skönt att ha koll på något;) Vet inte hur jag löser det med sjuklingen bara, men det löser sig på nåt vis, hoppas jag. Patricia eller mamma och pappa:)

Nu ska jag hoppa i säng, drömma sött och vakna med en hjärna som är rebootad och fräsch.

Och en uppdaterad kalender i mobilen;)

Natti natti :)

Följ mig på Instagram

Annons

Den där Murphy alltså..

Jag har varit mamma i 22 år snart, ( januari) och det tog inte många månader innan jag insåg att plötsligt kunde allt vända. På en sekund kunde man få tänka om, ändra och ta nya beslut. Som att ställa in kalas med några timmars varsel tex…

Ungar är oförutsägbara deluxe.

Så att vakna och höra en diskussion om kräk får en liksom att spetsa öronen.. Och visst var det så. Jordan hade kräkts, men visste inte riktigt var och när..? Jag fattar ingenting här, för normalt brukar de komma och väcka mig men inte nu. Och lovelia sen då.. Som antingen kommit upp före Jordan innan han kräkts eller traskat rakt igenom det? Med tanke på hur jag fick gno för att få bort det så hade det ju legat där ett bra tag:/

Precis innanför dörren på deras rum.. Och min enda tanke när jag gick ner var : måtte det inte vara i hallen!! 

Där har vi ju ett slipat betonggolv som står och torkar.. Misstänker att lite kräk på det skulle sugas in fint och aldrig försvinna… Fy farao.. 

Jaha, torka lite, och sen ringa runt lite och ställa in kalaset. Jordan ligger och sover nu så pigg är han ju inte, och det ser ut som han har feber, röda kinder och blek för övrigt. Han kändes lite varm  förut men nu ser det värre ut.

Jag frös in tårtorna, det brukar funka, och så äter vi upp alla kanelbullar idag:)

Och så håller vi alla tummar och tår att det stannar här.. Helst en pigg unge efter lite sömn om jag får önska.

Jag tänker passa på att plugga lite istället då, så inget ont som inte har nåt gott med sig ..

Bullshit;)

Min minion får vänta lite på att hoppa upp på tårtan.. Få se hur han ser ut om en vecka ;)

  
Bäst att visa honom nu innan han svettas ;)

Så, lite mera kaffe och vässa pennan för lite journalistik. Jag är helt kär, det är så intressant! Man ska ställa sig frågan – vad är grejen? när man skriver en artikel så man fokuserar på det viktiga. Jag kan lugnt säga att journalistik är helt klart min grej :)

Borde nog fan läst det här redan från början.. Back in the stenålder alltså, men bättre sent än aldrig :)

Så… Kaffe var det!! Ha en bra söndag ❤️

Baka, baka liten kaka.

Jag bakar. Det händer ibland, jag är hyfsad på det, men förutom att det är nästan lika tråkigt som att laga mat, så har jag så sjukt dålig karaktär och äter lugnt upp alltihop ensam om det ”behövs” ;) Och det vill jag undvika. Bara jag börjar så är det oftast rätt kul, om det går bra vill säga.  Jag undviker i det längsta saker som ska jäsa – bullar, lussebullar, matbröd.. då hinner jag ledsna medan det jäser, och när jag städat undan allt som man ju gör när man ändå väntar , så är jag liksom färdig. Och då ska man börja baka liksom. Nä.

Ibland får jag för mig att jag ska baka mycket, som för typ sex år sen då jag gjorde en hel fikabuffe`(klicka och läs min gamla blogg och se bildbevis, haha) och ibland åker jag till Ica och köper allt.  Ingen ordning alls:)

I somras ville Jamie ha en Fåret Shauntårta, och i efterhand fattade jag att han nog faktisk sa Minion…. Han är ju inte helt lätt att begripa, det är väl själva fasen, men logopederna ska ju ha jobb de med.. Han fick ju nu en fårtårta, men sen dess har Lovelia pratat en en miniontårta. Och jag försöker väl då:)

Jag har fyra kids som fyller år på hösten, och eftersom de fortfarande är just kids så vill de såklart ha varsin tårta med egna ljus att blåsa ut, det är ju solklart. Även om vi kör ihop det hela till ETT kalas, så är det väl klart att man ska få en egen tårta, som man själv får bestämma lite över. Nu vet jag ju vad de gillar, och modifierar lite så det blir ok. Så just nu står tre ihoplagda tårtor i kylen ute i  poolrummet och väntar på sina ”kläder”. Den fjärde ska ha vit chokladmousse och hallon så den vågar jag inte lägga ihop idag, hallonen gör den så blöt. Saftig kallas det visst, men jag gillar mer när det är fast och fint inte småsunkigt.

Det är Patricias och hon får ett vitt marsipanlock på, med marsipanros. Classy classy, just precis som hon:)

Jordans har chokladmousse och vaniljgrädde och ska få en dekor med skelett;) medan Trixie får en minion som är som en figur som ska stå ovanpå, och Lovelias ska jag försöka mig på att klä hela tårtan som en minion. Vete fasen hur jag ska hinna bara, men det gör jag nog:)

Jag messade bilden på min gubbe till min kursare som är konditor och fick godkänt på den, så det känns ju helt ok, och blir det inte som jag vill i morgon så blir det något annat, det gör inte så mkt. Sen får vi äta tårta hela veckan, men då slipper jag ju laga mat, hehe.

Jag visar er mina mästerverk / katastrofer i morgon när de är klara.

Eftersom det ju är kanelbullens dag då, så köpte jag bara massa bullar till övrigt fika, folk ska i första hand käka tårta;)

Barnen hjälpte till att städa lite, och de får fixa med dukning och sånt i morgon tänkte jag, medan jag pillar med tårtorna.

Vilket väder det var idag!! Jag njuter, och tycker det är fantastiskt, och hoppas att det fortsätter. Helst ända fram till mars, då kan våren komma. Det är undanplockat ute på tomten, så gott det går, studsmattorna är kvar än så länge och de är ju ute och leker rätt mkt fortfarande, men i det stora hela ser det ok ut.

Idag meckade vi lite med Lovelias cykel. De har gjort en rockad (googlade och det stavas så, även om det ser fel ut, det är rockad som i schackspelet) på cyklar. Jamie har ju lärt sig att cykla och snodde då Jordans, som är för liten för honom, så han tar gärna Lovelias som tog Trixies och ni hör ju…nån blev utan;) Jag letade reda på en lämplig storlek, vi har ett gäng skrotcyklar att välja bland, de ska iväg nånstans men har inte orkat ta itu med det, och den hade inte ens punka, kors i taket. Bara att pumpa upp däcken och smörja kedjan. En av grannpapporna smorde den när vi stod och snackade häromdagen, men det gnisslade nånstans ifrån som var tvunget att lokaliseras. Och smörja Ruskigt rostig hade den blivit åxå så vi körde lite svinto på den, och det blev ju en rätt snygg hoj. Eller.. den ser ut som skit, men det är bara ett plus så slipper de bli bestulna på den.:)

Ja, jag är luttrad, det suger att bli av med nya fina grejor, inte bara för att det är sura pengar, men mest för att barnen blir så otroligt ledsna.Det vill jag såklart bespara dem.

 

Nu ska jag ta och krypa ner under täcket, blunda lite och sen återgå till mitt extraknäck som konditor. Jag kanske kan få jobba ihop med min kursare…;)

Ha en fin söndag nu!

Natti natti :)

 

 

Annons

Patricia 20 år ♥

♥ Min lilla unge. Min lilla primadonna. Min lilla dramaqueen ♥

20 år, det är liksom vuxen det. Men fortfarande min lilla unge;) min primadonna och min högra hand i vardagen. Min mamma i mångt och mycket;) för det är av henne jag får skäll om jag inte gör det jag ska här hemma;) Ibland driver hon mig till vansinne, precis som övriga barn, men allra mest är hon en underbar unge ♥

Patricia Wetterholm

Här är hon ett år gammal, och hos fotografen. Blomman satte hans fru/assistent dit:)

Här är hon 20 år gammal:

Patricia Wetterholm

Vi sjöng för henne på morgonen, det hör till, och hon vägrade att vara med på bild, fattar inte alls varför;) Lite paket, och sen fick hon somna om för hon var ledig. Jag skickade iväg skolbarnen, och åkte sen och lämnade in min bil för att få en motorvärmare/kupevärmare monterad. Promenerade hem…det tog en timme, och var lagom småsvettig när jag kom hem. En och en halv timme senare var bilen klar…och jag orkade inte gå tillbaka utan gjorde sällskap med Patricia på bussen när hon skulle till stan och fixa lite saker.

 

När Patricia föddes var det en kanonsommar, 1995, alla minns den:) Det var varmt ända fram tills hon föddes sista september för att sen slå till och bli svinkallt. Jag var rätt deppig framåt eftermiddagen den sista september för jag ville ju ha en septemberbebis, inte en oktoberunge…varför vet jag inte, men ni vet hur man får för sig saker;) Jag pratade i telefon vid 17-tiden och surade då över att det inte skulle hinnas med, jag hade absolut inga känningar what so ever. Sen lade jag mig på soffan och var sur, Janelle satt intill och skulle spela Bingolotto:) Vid 18 fick jag en elak sammandragning, sen en till efter några minuter och när den tredje kom strax därefter insåg jag att det var kanske dags att åka in.

20.50 föddes hon:)

Den här förlossningen är en av de värsta. Ja, den gick snabbt, men det har alla gjort, men jag hade verkligen inte alls bearbetat allt efter Janelle, som föddes 21 månader tidigare, utan bara tryckt undan det, och när värkarna tog fart så kom ju allt tillbaka. Hur jävla ont det gör…och att det liksom inte finns nån återvändo;) Jag var rätt kaxig inför första förlossningen, jag tål smärta bra och tänkte att det är väl bara att bita ihop, men det är ju inte riktigt en smärta man tidigare upplevt och den tog liksom över allt. Överrumplade mig totalt. Idag finns miljoners forum, och man kan förbereda sig på ett helt annat sätt än man någonsin kunnat förr, och det tror jag är bra. Och dåligt;)  Janelle blev väldigt medtagen, det var dels pga den morfinspruta jag fick, och sen för att det var väldigt intensivt även då, och hon var helt blå och livlös när hon kom ut, efter att de mer eller mindre beordrat mig att krysta för ungen måste ut. NU! De sprang iväg med henne till ett annat rum, och kvar blev jag, ensam.

Jag hade jobbat på barnsjukhuset med svårt sjuka barn. Bland annat förlossningsskadade. Mitt huvud hade inte riktigt fattat att de allra flesta barn föds friska, så jag konstaterade mest trött och helt väck att jag fick visst inget barn. Men så kom de in med henne, pigg och fin, och helt felfri.

Allt det här hade jag förträngt. Idag hade jag ju bloggat om det, och fått ventilera där, eller skrivit på nåt föräldraforum, men då fanns inget sånt. Jag hade helt klart behövt bearbeta allt det, för Patricias förlossning var jättejobbig. Den var sjukt intensiv, värkarna avlösta varandra och ingen paus i mellan. Och en malande oro att något skulle bli fel. Inte kunde man ju ha sån tur att få två friska ungar..

Men, sen… Hon var rosig och fin, och fick direkt komma upp till mig, och var ju bara ljuvlig. Värt allt, och lite till. Första förlossningen tog sex timmar, från första aning till att barnet var fött. Andra tog tre timmar. Tredje gången var det tvillingar och det tog 1,5 timmar;) och där har det sen stannat, jag var rädd för att halveringen skulle fortsätta;)

Patricia var en mönsterbebis, sov och åt och var Janelles älskling från första sekunden. Pisan kallade hon henne, och det namnet hänger fortfarande med:)

Och nu är hon 20 år..

Janelle och Simon kom hit  på kvällen och åt middag och fikade.

fikabröd

Visst har Willys jag bakat fint? Wienerbröden var lite meckiga att få till, men tycker jag lyckades rätt bra;)

På söndag har vi släktkalas, för alla fyra höstbarn – Jordan, Lovelia, Patricia och Trixie, och jag har precis insett att Loppan har beställt en Miniontårta av mig… Hur ska jag kunna slå min egen snyggaste skapelse?:

fåret shauntårtaOch….det är tre ungar till som ska firas..ska alla ha specialtårtor tro? Jag går upp tre kilo av att bara tänka på det;) men å andra sidan går jag väl ner tre kilo av prestationsångesten… Nä, jag tror jag måste fundera lite på det här…  Minion…måste googla!

Vi hörs senare:)

Bye bye

 

Vinn biljetter till UnderbaraBarn-mässan

I några år nu så har jag åkt iväg till Älvsjö klockan svintidigt för att gå på UnderbaraBarn mässan. Jag har fått den stora äran att bli en av deras VIP-bloggare och varit inbjuden till en bloggfrukost som startat innan mässan öppnat. Det är en bit att åka från Uppsala, så det har inte varit jättekul att kliva upp i ottan, men det är värt det, helt klart :)

Även i år är jag inbjuden som VIP-bloggare, och jag känner mig som vanligt hedrad. ♥

Vill ni så läser ni om vårt besök på UnderbaraBarnmässan 2013 och UnderbaraBarnmässan 2014, klicka på länkarna bara:) Jag får lite ont i hjärtat när jag ser bilderna på barnen, ojoj så de växer! Vad fort det går. Mina älsklingar ♥

Vad är nu denna mässa för något då?

Jo, underBARA BARN är en mötesplats främst för familjer med barn upp till 6 år, men självklart är alla välkomna. Där finns allt samlat  som kan vara intressant för föräldrar, blivande föräldrar och barn upp till 6 år under ett och samma tak, under tre dagar. Mässan är anpassad efter målgruppen och inte tvärtom:)

Här kan du shoppa, se och känna/prova på produkter och tjänster. Mycket kanske du känner igen, men det finns också massor av nyheter. Här finns en uppsjö av produktlanseringar, mässerbjudande, kunskap och mycket mer. Vi har ca 120 utställare med massor av olika varumärken och kunskaper. Scenerna är fyllda av välkända talare och barnens favoriter. Barnen har sin egen aktivitetsgata med mängder att göra.

Mina barn älskar att åka hit, och jag kommer ev. ta ledigt från skolan för de lite äldre…:)För även om det är för upp till 6 år, så har de större minst lika kul:)

Jag kommer alltid hem med massa fina saker, mängder av kläder tex till bra mässpriser. Love it!

Bilden är från förra året:) Vagnen kommer hänga med i år med, inte för att köra barn i, men som avlastningsplats…;)

10710896_10152767185649429_4567168899329285187_n

Och för att göra det hela ännu lite mer kul, så ska jag nu lotta ut  biljetter till er!

Underbarabarn15

En av er vinner TVÅ biljetter, så du kan ta med din vän, man,mamma,syrra,brorsa eller vem du nu vill ha sällskap med:) Jag rekommenderar dig att komma tidigt, ta på sköna skor och ladda för en heldag, det är så mycket att se och göra:)

Idag vill jag veta vad du ser mest fram emot om just du vinner fribiljetter :) Kolla in deras hemsida för utställare och program, det fylls på hela tiden ——> UnderbaraBarn och så kommenterar du här under. Vi kör till och med söndag…vad är det för datum? … jo 4/10, kl 24.00.

Biljetterna skickas till den som vinner, och till er som inte vill chansa, eller inte vinner, ni kan köpa biljetterna via Billetto

 

Jag kommer alltså vara där på fredagen, och jag snackar gärna lite mer er, så kom jättegärna fram ♥

Lycka till nu:)

Att stava fel…

Hörrni, var det ingen av er som noterade att jag stavade fel i rubriken häromdagen?  Eller var ni bara finkänsliga och tänkte att det var väl själva fan vad hon börjar bli kass på stavning;)

Säg till, jag avskyr att framstå som nån som inte kan stava. Ibland autokorrektar datorn/mobilen som hej kom och hjälp mig, och ibland slinter jag på tangenterna. Jag KAN stava, men erkänner villigt att vissa ord ibland kräver både tankekraft och så google för att bli rätt, och jag skyller det på att alla dataprogram har stavningskontroll och grejor, man behöver inte tänka själv längre;)

Nu hade jag skrivit fort och fel, och det stod Ganster istf Gangster i rubriken…. Jag fick ett mess i morse som sa att inte för att vara sån alltså, men nog borde jag ändra rubriken:) Och jag tittade, och såg inte riktigt vad som var fel, men den hade stört mig från det jag skrev den, utan att jag ägnat den mer funderande än så;)

Men nu har jag ändrat, och sinnesron är tillbaka, så gott det går;)

Jag hade noll sekunder över igår kändes det som, eller egentligen noll sekunder på rumpan, mestadels av dagen rullade bara förbi, men jag återkommer i eftermiddag med lite svammel, nu ska vi till kyrkis:)

Bye bye:)

Annons

Vinnare Avengers:)

Jag vill säga grattis till tre av er, hade jag kunnat hade ni alla fått varsin film såklart, men det kommer fler tillfällen:)

 

Grattis till:

Therese

Denna skulle vara perfekt att vinna till min man som gillar Avengers. Dessutom har han precis blivit sjukskriven pga. en wiplash – skada. Skulle vara superroligt att få överraska honom med denna film!

 

Tanja Åström

Jag uppskattar och få kika på snygga muskulösa superhjältar – en mammafilm helt enkelt!

 

Catrine

 

Jag skulle vilja vinna den här åt en tjej och föräldrarna ,som för en och en halv vecka sedan miste sin storebror/son i en bilolycka. Jag vet att familjen gillar att ha alla byns ungdomar hos sig nu i denna svåra tid och jag tänkte att då kunde det vara bra att ha en film att se på tillsammans,kravlöst eller att kanske familjen själva kan få en stund att bara vara.

 

Maila mig era adresser på carolawetterholm@gmail.com, jag har mailat er, men ni vet hur det kan vara:)

Hoppas att ni får en trevlig filmkväll med Thor och de andra snyggingarna;)

Annons