Väddö 

Jag vet. Förlåt. Jag är på skolan och även om väddö har täckning på mobilen till skillnad från Hola, så är det samma bubbla:)

33 nya klasskamrater att lära sig namnen på, och intensivt umgås med, och alla är as-sköna människor:)

Plugg till halv åtta -ish och sen tillbringar jag kvällarna med trevliga samtal ;) 

Mamma får bossa hemma över rivningskillarna, och hålla ställningarna med barnen, och det verkar gå bra. 

Jag kommer hem i morgon och ska såklart blogga som vanligt då, jag är bara helt slut efter långa dagar och trevliga konversationer långt in på småtimmarna, och det finns ingen tid. Jag saknar er, det vet ni!!

Ha en bra dag nu, så hörs vi i morgon kväll :)

Natti natti :)

Rörmokare

På plats här hemma nu är rörmokaren, som ska se till så jag kan tvätta igen. På markplan, det ska bli spännande. Jag har alltid velat ha en tvättmaskin här uppe, dock inte evakuerad, men det vore skönt att inte springa ner hela tiden. Nu funkar det, men när jag alltid hade en liten runt benen som inte kunde vara där, för trappornas skull, så kändes det lika besvärligt att gå till tvätteriet som till månen;)

Nu gnäller iofs Doris om jag försvinner;)

Jag var sjukt trött igår, och inlägget kanske var mer än lovligt luddigt?

Jag vet att bastuaggregatet ska bort. Vi har bott i två hus med bastu i över 15 år, och bastat kanske fem gånger. Totalt. Det är ju ingen ide att ha ett rum ståendes tomt för den sakens skull så efter något år så börjar man fylla i saker där, en kartong hit, en låda där, och vips är det för mycket för att ta ut om man skulle vilja basta. Vilket man aldrig vill, Och efter några år glömmer man liksom bort att det ÄR en bastu och det funkar som fullvärdig, om än idiotiskt planerat, förråd.

Alltså ska den göras om till något annat, mest troligt en garderob. Dubbla klädstänger, en högt upp och en på mitten borde ge oss det utrymme vi behöver. Det är dåligt med garderober i vårt hus. Det finns ett fönster där, så då fixar man vår-vädringen easypeasy åxå;) ( nej, jag vädrar inte alla kläder på våren, men man kanske borde)

Alla strömbrytare och kontakter kommer bytas ut. De är gamla, sen 66 när huset byggdes och inte alls fina.

Sen får lysröret i taket på tvättstugan sitta kvar, det är fult, men ger massor av ljus och det är vad jag vill ha där nere, och så blir armaturen på väggen kvar, den är gammal, men söt.

Beta av alla frågor, allt eftersom så ska nog detta gå bra:) det handlar ju om rum som inte direkt är något man visar upp för folk, och jag är helt nöjd med att det är standard överallt. Behövs inget fancy där direkt. Min plan är nog även fortsättningsvis att tillbringa så lite tid där som möjligt;)

 

Idag då, det regnar…måste vara första dagen på länge, och det var inget jag längtade efter. Usch, nu blir allt blött och geggigt. Jag ska packa, måste se om det fanns nån packlista, och så ska jag städa. Och handla. Träna.

Det är 1 september idag va? Helt helt heeelt obegripligt, men okey då. Jag hade hellre haft maj, men får väl inte bestämma i år heller misstänker jag;) så det är väl bara att foga sig. In i dimman och ut på andra sidan, mars, april nån gång blir bra. I mitt nästa liv ska jag bli en björn tror jag och gå i idé den här tråktiden.

Det kanske är därför jag är så trött, jag kanske mentalt förbereder mig på att gå i idé, björn eller inte…? ;)

Nä, jag fryser om fötterna åxå, det funkar inte att ha dörren ståendes öppen hela dagarna helt klart, inte i skräpväder iaf.

Jaja, jag ska se till att få fart på ruljansen här hemma, det är massor att göra och tiden är kort, i morgon åker jag ju till skolan. Det ska bli kul, spännande, och långa dagar. Jag tror man delade rum på den här skolan, och det är tråkigt. Det var rätt majsigt att ha ett EGET rum, det var ju liksom väldigt länge sen. Ett rum där ingen kommer intassande på natten och vill något, eller någon kommer och rycker i dörren och hojtar att man måste komma. Där man kan ligga i sängen, kolla nån film på plattan om man orkar och sen sova ostört.

Men det visar sig väl. Bara man slipper sova ihop med någon som snarkar eller så, funkar det nog utmärkt att dela åxå.

Jaja, sluta var det…och börja fixa!

Bye bye:)

Följ mig på Instagram

Annons

Beauty By Celeste:) och träning

Jag har fixat mina fransar ett tag nu, och jag är lika barnsligt förtjust i det jag ser i spegeln varje gång:)

Tänk att något så litet ger så stor glädje. Jag har korta, spikraka ögonfransar i vanliga fall, och böjer jag dem med ögonfransböjartången, detta verktyg som få män begriper vitsen med;) så raknar de efter två minuter.

Att kunna fuska sig till en lite piggare, glamourösare jag det gillar jag. Jag tar gärna genvägar:) Å andra sidan har jag alltid förstått att pulverdieter och bantning är dåliga genvägar, och insett att träning är den enda väg som kommer hålla hela vägen in i mål, så jag fuskar bara på vissa saker;)

Linda på Beauty By Celeste är den som gör mig glamourig, och till på köpet så får man sig en härlig stunds snack om allt och inget, högt och lågt. Jag älskart! Via länken kommer ni till hennes instagram, så gå in och kika så fint det blir.

beauty by celeste

Snygg är hon åxå ♥

Hon håller hus på en salong ihop med massa andra tjejer, och det är alltid så skön stämning där. Några gör naglar, andra fransar, och massa andra skönhetsbehandlingar av olika slag, och det är bara en härlig feeling.

Jag älskar att komma dit och få ligga still en stund, snacka skit och gå därifrån looking like a million bucks:)

fransar

Vad fuskar ni för nåt? :) Om ni fuskar;)

 

Jag är ju rätt så icke-fåfäng, eller jag vill såklart försöka se så bra ut som det går, men jag gillar ju liksom inte mina förutsättningar så värst mycket;) och tycker inte att det blir så värst mycket bättre än ok, duger.

Jag tränar ju, det började med att jag var tjock och flabbig efter min sjätte graviditet, dittills rann det av rätt så bra, men då frågade folk om jag var gravid igen när Trixie var 4-6 månader och då fick det väl ändå vara nog;)

Då var det gympa, och det funkade väl sådär, det värsta försvann ju och så blev jag gravid igen.

När jag väntade Jordan så kände jag att nu får det väl fan vara nog på riktigt, jag vill inte se ut som en saggig åttabarnsmorsa. Så efter hans förlossning började jag med rätt kost, och styrketräning, och så cirkelfys. Kilona försvann och ersattes av snygga muskler…oh, I like. Så kom Jamie, och jag fortsatte träna hela graviditeten, hemma mest för det var jobbigt att ta sig iväg, och började rätt snabbt efteråt, med att stabilisera upp core-partiet. Lugnt och försiktigt. Först med andningsövningar för att hitta rätt bukmuskulatur och så vidare till plankor på knä och så trappade jag upp. Ingen var lyckligare än jag när jag var tillbaka på cirkelfysen :)

Hela tiden efter att Jamie föddes var ju jobbig hemma, och träningen blev ett ställe där jag slapp tänka. När han var 1,5 år så blev jag ju ensam, och då mina vänner kan jag meddela att träningen var det enda ställe på hela jorden där det inte malde i huvudet och tårarna brände bakom ögonlocken. Man snackar om ”andningshål” och jajamen, så är det. Jag valde bort allt möjlig för träningen, för att kunna få de där 45 minuternas frid i huvudet, träningen hade prio ett. Två, tre och fyra med;)

Att träna tungt gör att man inte kan tänka på något annat än tekniken, hur fan ska jag få upp den här vikten korrekt? Bara en repetition till… Alla hormoner som bråkar runt i kroppen får en omgång, stressen viker undan och det är balsam för själen. Jag är helt övertygad om att jag mår bra idag tack vare träningen.

Jag började träna för att jag kände mig tvungen, för att jag hade ont i ryggen, i ett knä, i axlarna, nacken, för att jag var fet och flobbig. Sen tippade det över till att träna för att jag mår bra av det. Så kommer perioderna när det går extra bra och musklerna blir snyggare och då är det så sjukt taggande. Så kommer perioderna när det är astråkigt, och då blir det lite mer motstånd mot att gå dit, men jag har inte haft några stora uppehåll i träningen sen Jordan föddes och det är sex år sen. De har mest berott på sjukdom och sommarschema som inte passar. Däremot är jag inte i samma form som jag var sommaren 2013, den magen vill jag gärna tillbaka till;) och såklart ännu plattare,  men har nu ätit en anings för mkt skräp och annat jox, så det är flobbvolanger där nu igen;) De ska bort.

Ibland, rätt ofta faktiskt, så hör jag folk som VILL börja träna, men inte har tid. Då känner jag att Paolo Robertos mantra är bra : ”Har du inte tid att träna så får du snart avsätta tid till att vara sjuk.” Det är fan så mkt tråkigare att vara sjuk än att träna. Alla kategorier:)

Jag har nio ungar och är själv, och jag får till träningen. Jag säger det inte för att jag anser att jag är bättre än någon annan, men jag är jäkligt bra på att prioritera, och har insett vad som är viktigt. Att jag mår bra, är stark och klarar att stå pall är viktigt. Då måste jag prioritera det. I perioder så tränar jag hemma, nu var det länge sen, men jag har redskap så jag kan köra rätt tuffa pass på hemmaplan, och då kan man riva av 15-30 minuter medan maten puttrar på spisen:) Kör man intensivt och fokuserat så behöver man inte mer. Och det har alla tid med. Någon gång under dagen, kanske kliva upp tidigare ( hell no i min värld*s*) lägga sig senare, ta kortare lunch, skippa nån serie på Tv, eller vad man nu har för tidstjuvar.

Jag älskar att träna, så jag ser inte det som något jag måste göra utan det är något kul som jag ser fram emot.

Alla gillar inte samma sorts träning, och jag tror att man måste hitta just SIN grej, först då blir det mer kul än tvång. Tvång vill man ju gärna slippa, medan det roliga vill man göra, mycket psykologi i det hela åxå;)

 

Alltså fuskar jag med fransar. Men inte med träningen. Sen har jag inte så värst mkt fusk, mer än push-up BH, kompressions-träningstights så rumpan  håller sig på plats;) och förvisso en och annan ansiktskräm.

Jag har massor av skavanker, men så får det vara. Men jag mår rätt bra i den här kroppen jag fick hålla till godo med:)

Och….har stans snyggaste fransar:)

beaut  by celesteBye bye:)

 

Beslut beslut;)

Detta med vatten på golvet utvecklas till något jag inte är jättebra på –  att ta beslut;) Det kommer frågor från hantverkarna om hur jag vill göra sen…när det ska återställas. Ska jag tex ha tillbaka de gamla strömbrytarna? Bastuaggregatet? Osv. Och jag är fullt medveten om att det lär bli väldigt många fler att svara på.

Jaja, jag kan nog svara, men jag har lite svårt att tänka mig hur slutresultatet kommer att bli:)

 

Idag då, jag är trött. Jag mår bra, men är makalöst trött. Varför? Ingen aning, men lite handlar det såklart om att jag vet att det snart kör igång med allt ordentligt. Lite är det väl halvkass sömn från husvagnen, och lite nervositet inför skolan på onsdag.  Jag får inget gjort, för jag har saker överallt, som inte ska stå där, men inte har nån plats att bo på just nu. Jag borde göra massa saker men vill inte lämna Doris hemma med hantverkarna. Hon är inte van att vara ensam, har varit det en gång och då ylade hon så länge jag hörde henne, och så hade hon protestkissat innanför dörren när jag kom hem;) Jag tycker det är taskigt mot killarna att ha en gråtande hundvalp när de ska jobba, och dessutom så är hon rädd för dem:)

Hundtricket funkar alltså INTE på unga killar, då skäller hon bara för hon blir rädd, synd för mina tonårstjejer;) Äldre snubbar struntar hon i, så det är lovande för mig;)

Jag hoppas att det finns någon hemma i morgon så jag kan komma iväg, måste handla present till Jordan och sen mat inför mina skoldagar:) Ihhh, snart dags!

Jag ska hämta upp en kursare på morgonen och så samåker vi, vi känner inte varandra men lär väl ha hunnit en bit på vägen när vi kommer fram:)

I lördags när vi var i husvagnen så upptäckte jag en tova i håret på den här damen  – Trixie

TrixeVad det var är jag inte säker på, men tuggummi ligger nära till hands. Bara det att hon inte tuggat det på länge. Hon hade legat ute i skogen dagen innan, nåt med klassen och en lektion, och kanske låg det nåt på marken där hon lade sig? Tovan var i dreadlocks look-a-like och jag var rätt orolig över att behöva klippa bort massor…men googlade och fick veta att smör eller olja funkar. Alltså kletade jag in massor av smör i håret och lyckades hitta en kam. Det var ett oväntat fynd för jag använder sällan kam, det är enklare med borste:)

Kamma, kamma, kamma, kamma…. i säkert en dryg timme, och stackars Trixie blev mer och mer tunnhårig. En rejäl bit fick jag lov att klippa loss, men det satt längst under, så med utsläppt hår, eller en fläta syns inget. Sen var det hårtvätt med Yes – ett mirakel mot fett:)

 

Doris är en sötnöt:

IMG_7372 IMG_7376 DorisHon sover oftast hos Patricia, men det duger med inne hos mig när Patricia är borta, och oftast ligger primadonnan på en egen huvudkudde mellan mig och Jamie;)

 

Idag har jag trots mitt sega humör kommit iväg till Linda för nya fransar:) Jaja, jag VET att jag borde frisera ögonbrynen men det gör ONT och jag hatar det och det kommer ju tillbaka på en sekund. Strunta i det och lägg fokus på fransarna;)

beaut  by celesteLove it. Jag får så mkt fina komplimanger för mina tjusiga fransar, ingen tror att det är fusk, och det gillar jag:)

Jag har fått lov att visa er Linda åxå, men det kommer i morgon:) Bra att veta hur hon ser ut tänker jag, s ni vet vart ni ska gå:)

Nä, jag måste hoppa i säng, jag är svinigt trött, vi får lov att höras i morgon:)

Natti natti :)

Annons

Att må bra:)

Just nu mår jag så bra! Det är kris och panik på flera ställen i mitt liv men jag skiter i det och väljer att se det som är bra ist:)

Solen! Att det händer saker i källaren, att skolan snart kör igång, att jag har en fikadejt med Jenny på tisdag, att Jordan fyller år på onsdag och jag hinner fira honom innan jag drar till skolan samma dag, att Doris lugnat ner sig lite, att mina barn mår ganska bra , att bilen går bra ;) och lite annat smått och gott :)

Idag åt vi tacos! Helt galet jag vet, men vi hann inte i fredags, utan sköt upp det till idag. Det funkar sådär;) barnen tror det är fredag och ville inte alls lägga sig i skoltid :)

Men eftersom jag är supertrött så ska även jag i säng, i morgon kommer killarna 7.30 så då vill jag ju vara inte bara uppe utan påklädd och någorlunda pigg. Det är massa ärenden som måste fixas, köpa present till Jordan bla och kurslitteratur så vi har att göra:)

Doris ligger och snarkar i mitt knä, drömmer om nåt spännande tydligen :) men nu flyttar vi in till sängen i stället och snarkar vidare :)

natti natti :)

 

Husvagnen!

Oj det händer grejor här! Holy smoke, jag har män i min källare;) Dock ser de ut som om de fyllde 15 igår, hur ung är man när man börjar jobba nuförtiden va? Eller är det bara jag som är gammal…;) Jaja, jobbar så det ryker gör de i af, nyss gick brandvarnaren i gång, haha.

En elektriker var här i morse och kopplade på en stickkontakt på tvättmaskinen så det blir förlängningssladd och öppen dörr, barnen kommer inte direkt jubla;) men jag får väl tvätta dagtid när bara jag och Jamie är hemma. Den står dock kvar där nere, och jag vet inte riktigt planen, men förutsätter att de har koll. Jag har det då inte;)

De två killarna som är här nu har rivit bort parketten i hallen, och jag ser inte när jag kikar ner för trappan men jag tror att alla plastmattor är väck åxå. Nu låter det som de slipar och  dammsuger, de har satt upp ett plastdraperi som jag inte vill röra, så jag kan inte tjuvkika Jag ska packa till husvagnen nu tänkte jag, men kläderna till tjejerna finns ju där nere..hm? What to do? Jag har en del kläder här uppe som jag precis vikt, kanske kan jag få i hop två dagars ombyte där..

Men det hinner jag väl i värsta fall lite senare, så bråttom har vi inte. Tanken är husvagnen två dygn, Trixie ska på kalas på söndag så då åker vi hem. Vädret ser hyfsat ut, även om det blåser en hel del här idag. Jag tycker att det har varit väldigt mkt varmare om kvällarna sista dagarna, när jag varit ut med Doris vid 21-22 har jag inte behövt klä på mig utan linne och korta byxor funkar, men jag vet ju att hösten är på intågande. Blä.

Snart är det dags att dra på arbetsbrallor och handskar och ta ner allt. Orka. Astråkigt i vanliga fall, och när man knappt varit här mer än satt upp tält och byggt golv så är det totalt värdelöst. Men sånt är livet;)

husvagnKatterna har problem nu, de stackarna. De har ju haft en Doris-fri zon nere på bottenvåningen, och nu kan de ju inte vara där. Smulan stod och jamade och ville bli insläppt bakom plasten, men det går ju inte. De har ställen här uppe som de kan vara i fred på åxå, såklart, men inte lika ostört. Doris går ju gärna och bjuder in till lek, som de uppfattar som ilska, och blir svinförbannade tillbaka. Jaja;) Det där med kommunikation är inte alltid så lätt;)

Nä, jag ska gå och packa det jag kan, och sen måste det handlas och tankas bil.

Ha en supertoppenhärlig helg nu:)

Bye bye♥

 

En liten tävling med Disney:)

Jag har fått möjlighet att tävla ut biljetter till Disneys nya film The Descendants :) som har premiär på Disney Channel fredagen den 9 oktober klockan 17.15

Descendants_SE

Vill man se en trailer, och det vill man ju:) så ser man den här:

Mina kids är så förväntansfulla, och eftersom jag har haft de flesta barnkanaler på TV i evigheter så känns det skönt att veta att de kommer kunna se den snart:)

Filmens handling i korthet:

Barnen till Disneys mest ökända skurkar växer upp och tar sin egen plats i historien långt efter ”så levde dem lyckliga i alla sina dagar.” I det idylliska kungariket Auradon är Ben, den generösa tonårssonen till kungen och drottningen (Odjuret och Belle från ”Skönheten och Odjuret”), redo att ta över tronen. Hans första kungörelse blir att erbjuda en ny start åt de bråkiga tonåringarna Mal, Evie, Carlos och Jay, vars föräldrar är de ökända skurkarna Maleficent, Den elaka drottningen, Cruella de Vil och Jafar som alla har varit förvisade till ”De förlorades ö” i över 20 år. För första gången får de skurkaktiga tonåringarna nu chansen att leva i Auradon och börja på privatskolan där barnen till Den goda fén, Askungen, Törnrosa och Mulan med flera studerar. 
Mötet mellan de onda och de goda barnen blir inte friktionsfritt och under resans gång testas deras självförtroende, lagarbete, rättvisa och empati. Endast framtiden kommer utvisa om den nya ondskefulla generationen kommer att följa i sina elaka föräldrars fotspår. 

 

Ni kommer tävla om biljetter till den galapremiärvisning som går av stapeln på Biograf Rigoletto i Stockholm den 20 september klockan 11.00. Dörrarna öppnas redan klockan 10.15 för dryck och snacks.

(Eventuellt kommer jag vara där så vi kan säga Hej, men jag är inte säker på att jag kan komma loss)

Det är bara det datumet och tiden som gäller, så det är alltså inte valfritt. Det gör ju att det är enbart de som hyfsat enkelt kan ta sig till Hufvudstaden som kan vara med och tävla…jag ska snoka reda på nån mer tävling som är för er alla snart, jag lovar:) Men denna gång måste ni ta er till en specifik plats.

 

Okey, TVÅ vinnare får TVÅ biljetter i var till detta evenemang, man jag vill ha en liten motivering till varför just DU ska få dem:) Kommentera här under, senast den 4/9 kl 24, så är du med och tävlar:)

Lycka till!

Annons

Vad gjorde jag utan er?:)

Jag vet inte om jag någonsin tackat er ordentligt för all prima info jag får från er? Om inte så är det banne mig på tiden :)

Utan er hade jag vetat betydligt mindre om väldigt mkt, och utan en del info jag fått från er hade jag blivit chockskadad för livet.. Man kan liksom lita på att det kommer fram via er:)

Nä, jag kanske inte alltid gillar det ni har att förtälja, men det är ändå alltid bättre att VETA än att folk undanhåller saker. För SOM det undanhålls grejor, och jag vet inte varför. Ibland kanske av nån konstig hänsyn eller kanske för att de inte tycker att jag har med det att göra, men ändå, är det saker som kommer göra ont kan man lika gärna göra plågan kort. Lite som när man drar av ett plåster, helst från sin håriga arm eller så;) Aooouch!

Som tex hade jag noll koll på att Bon Jovi släppte nytt album! Hur är nu det möjligt? Men tack vare er så har jag nu såklart laddat hem det och ska lyssna på det snart:)

burning bridges

Astråkigt omslag dock:)

Inte heller hade jag fått veta att Kibbe inte alls är som de ”flesta” andra män som fyllt 40 – tjocka och flintskalliga;) utan långhårig och ståtlig:) Såklart, det visste jag väl redan då;)  Jag tar tillbaka mina fördomsfulla ord:)  Jag kan inte sluta le lite sådär fånigt, men det är så otroligt häftigt det här med sociala medier. Eller hur? Ungarna fattar ju inte hur det var ”förr”. Inga mobiler, inga datorer. Idag om man funderar på nån och vet för och efternamn så hittar man ju den personen på minst ett, och gärna tre sociala medier, plus alla de här eniro, ratsit, merinfo och vad de nu heter. Ni är bättre än mig på att hålla koll på vissa människors civilstånd/namn/boendeadress/edyl där;)

När en annan var ung, på typ stenåldern, så kunde man ringa, och var det rikssamtal blev det lite dyrare;) eller skriva handskrivna brev och skicka med snigelpost, eller möjligen åka och hälsa på. Det var liksom vad man hade att spela med. Idag är avstånd inga problem, man skypar med vännerna i USA eller Australien och det här med att samtalen har den där irriterande fördröjningen när man pratar med utlandet är inget jag varit med om på evigheter. Iofs har jag inte så många jag babblar med utomlands;) men mamma och pappa åker ju till solen lite nu och då. Man kör kik, snapchat, instagram, Facebook, twitter, och googlar, osv. och jag älskar det. Kanske inte superpersonligt, MEN enkelt att bara höra av sig, opretentiöst. För inte sjutton ringer man upp nån man jobbade med för 15 år sen för att säga Grattis, eller Lycka till eller så :) Jag gillar sociala medier. Kanske inte kommer som en överraskning, hehe;)

Och har man en blogg med er som läsare så skriver man tre rader om en ungdomskärlek och vips så kommer man lite närmare, a blast from the past:)

Tack alla ni fina som ser till att jag får de upplysningar jag behöver, vare sig jag begriper det eller inte ♥

 

Jaha vad har jag gjort idag då? Hm… jag klev upp och väckte kids, och jag var så trött. Åh så sängen lockade, men eftersom jag inte visste om det skulle ramla in byggare så kunde jag ju inte knoppa om, så i stället så fixade och grejade jag. Jamie vaknade rätt tidigt, han var uppe strax innan de andra drog till skolan vid 8, det är lite ovanligt, trött och grinig var han åxå, men skärpte sig efter hot om att åka i säng igen;)

Jag är så pk ibland;)

Nu kom det ingen, men jag har fått massa gjort så jag är nöjd ändå. Röjde i badrummet så förhoppningsvis tvättmaskinen får rum där. Vi har en bänk, som tidigare ägaren hade som sminkbord, och som jag haft som skötbord tidvis och numera är det…ehum..en plats för mina kläder;) Ja, jag är en jäkla slarvmaja, men jag klär alltid både på och av mig i badrummet, och alltså hamnar mina kläder där. Ni vet de där man kan ha en dag till utan problem, inte riktigt redo för tvättkorgen än:) Sen vet jag inte om det är bara mitt badrum, men det är konstant tjocka dammlager. Vi snackar Särimner-style här, man dammar och torkar rent och fint ena dagen, bara för att nästa morgon vakna till ett nästan lika tjockt lager igen.  Jag begriper inte, men dammar och torkar mest hela tiden där inne, inte för att det syns direkt;)

Nåväl. Just idag är det rent;)

Sen tog jag mig an mina garderober, ja i plural… det är inte länge sen jag rensade dem, men med mitt nya ”rensar-mode” så blev det inte mindre än åtta kassar till återvinningen ändå! En hel del stickade tröjor förvisso, men ändå. Det ”roligaste” är att det var lappar kvar på många av plaggen, alldeles nya alltså, och helt oanvända. Varför jag köper det och sen hänger in det vete fan? Nån slags störning ska man väl ha;)

Jag är ju dessutom, efter att ha varit me&i ambassadör/bloggvän helt kär i deras kläder. Det är de plagg jag använder mest, och även om de är lite dyrare än de reakläder jag annars gillar att shoppa ( och hänga in i garderoben, med lappar på, i några år, och sen kasta, så det där med REA vete fan? Mer Riktigt ebarmeligt Asdyrt*s*))  så vet jag att de blir använda, och då kan jag lägga de där extra kronorna.  Dessutom…de har finfin rea mellan varven de med;)

Så, nu har jag en garderob som är i ordning.

Jag har förövrigt en klänning som hänger där, som heter First date dress.;) Skitsnygg, …kanske måsta ta tag i det här med dejtandet, eller använda den ändå:;)

Resten av sovrummet hanns inte med, och väntar på mig i morgon, det ska dammas, dammsugas och bäddas rent. Eller förresten så väntar jag med renbäddning tills jag har en tvättmaskin kanske;)

 

Jamie och jag tog Doris på vår lilla promenadrunda, på dagarna går det alldeles utmärkt att gå den, men på kvällarna när det är mörkt vägrar hon gå, vill helst inte gå utanför tomten. Kan hundar vara mörkrädda?

Jamie äger på att få henne att gå fint i kopplet. Han kortar ner det så han har tvärkoll på henne och då går hon så fint strax framför honom. När jag håller kopplet så springer hon hit och dit och gör sitt bästa för att jag ska trampa på henne eller sno in mig i kopplet;) Hon lär sig, och vi med.

puppie

Så här är det, kanske har ni sett att det är lite dåligt med bilder här på sista tiden? Den enda anledningen till det är att det är en aning skrot bakom tangenterna;) Av nån anledning hade jag lyckats slå av nåt på datorn så inte bilderna åkte över automatiskt..och så har jag inte haft riktigt tid eller koncentration att försöka få till det. Jag fattade ju att det var nåt enkelt, och det var det :D Nu verkar det vara fixat, vilken tur så jag kan fortsätta att dela med mig av bilder av varierande kvalité , som denna tex:

pusskalasLite pusskalas innan middagen:) Jag hade så förbannat ont i ryggen efter att ha stått som en ostkrok och rotat i garderober och städat under badkar, och så ont i min förbaskade häl, att jag intog ryggläge på köksgolvet medan riset kokade ( brände lite, såklart, men låg ju så bra) fötterna upp på väggen, och då kom ju de här pussgurkorna farande ♥

Eller den här på Doris the dog, som knölade ner sig i den lilla korgen där hennes leksaker ligger, för att sen gnaga på handtaget… det soon-to-be-gone handtaget alltså…jäklar vad hon gnager i sig saker, eller i det här fallet – sprider det i hela huset;)

Doris the dogInte är hon still heller, så allt blir suddigt;)

Och såklart vill jag då passa på att tacka Helena, återigen, för ditt stora hjärta ♥

triss

Jag har sparat lite på de här, jag tror att vinstchansen ökar om man skrapar i husvagnen, så det är planen:)

Tack ♥

 

Förutom ont i ryggen och hälen så har jag grym träningsvärk :D Jag älskart!

Lite sur att jag inte kunde komma iväg på Björns pass idag, men jag trodde att byggarna skulle komma, och sen ökade bara det onda under dagen, så när jag sen fastnade i garderoberna så avbokade jag även kvällens pass, men så får det vara ibland.

Även på träningen var det lite throwback memories igår, för äntligen ramlade polletten ner, med väldigt mkt hjälp;)

En man där har varit så jäkla välbekant, och jag har velat ha det till att han är väldigt lik en fd kollegas man. Jag vet att det inte var han, men att de var lika. Tills jag såg kollegans man här innan sommaren, nä okey, inte ett endaste dugg lika? Nähä? Igår pratade vi, han hade sett mig kamma löss på TV:) och det ledde till att vi pratade om antal barn, och sen Familjen Annorlunda, som han inte sett, och konstaterade att det inte var därifrån han kände igen mig.

– Nä det är väl mer i svettigt, flåsande tillstånd här;) , försökte jag men det var det inte heller, utan tidigare. Kanske var det så att jag jobbat inom vården förr? Eh jo? Vad nu, var det en förälder? Nä? Han var säker på att vi jobbat tillsammans och när vi jämförde årtal och avdelning så stämde det ju, och plötsligt klickade det till, men jag var tvungen att fråga vad han hette, och visst var det en av läkarna jag jobbat med förut:) En av de allra trevligaste dessutom.

Det satt så jäkla långt in! Nu är det ju solklart, jag begriper inte hur jag inte kunde känna igen honom! Men, kollegan jag nämnde, vi jobbade ihop alla tre, så helt ut och seglade var jag ju inte. Det var ju i helt andra miljöer vi träffades då, vita kläder, sjuka barn, hierarki;) Inte i träningslinne och tajts liksom. Jag var mig pricklik tyckte han, och det får jag ta som en komplimang deluxe med tanke på att jag var typ 25 då:)

 

I morgon kanske byggarna kommer, och sen är tanken att dra till husvagnen. Barnen får väl äta mellis efter skolan och så drar vi, jag måste alltså försöka komma iväg och handla lite på dagen.

Till sist, om nån sitter på några bra jobbtips för unga vuxna, gärna med start på måndag, så får ni väldigt gärna dela med er:)

Nu ska jag hoppa i säng! Eller…alltså, det lär ta ett tag att ta mig upp ur fåtöljen, låren är inte samarbetsvilliga, och vi ska inte tala om rumpan…aouch… och armarna…:) men okey, jag ska väl hasa mig i säng då;)

Natti natti :)

 

Annons