Jag på norska:)

Tack för länken, jag gjorde en liten intervju om tvätt som de sen ville ha i Norge…och jag har nu läst den på klingande felfri norska, (haha) och den är mkt roligare då än på svenska.

Ni hittar den här, det är Samsung och de kunde väl skickat hit en såndär värstingmaskin som tack, eller hur? Plus en tumlare:)

Jag väntar ivrigt…;)

Kyrkis

Idag var det dags för kyrkis för Jordan och Jamie.

Jag är väldigt ledsen över att det inte längre finns några föräldrar här omkring som väljer att ha sina barn hemma, utan alla går på dagis, fast många har småsyskon som är hemma. I många år har vi varit ett gäng, varierande föräldrar som haft våra barn hemma till skolstart, och i stället valt kyrkis till dem, men nu verkar det vara jag och bara jag som är hemma med barn som är äldre än tja…säg två år, och knappt det.

I den femårsgrupp som det tidigare varit svårt att få plats i, var det en enda unge anmäld, och det var min Jordan, och alltså utgick den gruppen. Ångesten som grep hjärtat när ledaren ringde och berättade det var inte att leka med, precis som alla andra barnen älskar Jordan kyrkis. Den manliga ledaren där har betytt oerhört mkt för honom sen hans egen pappa valde att gå dessutom. Men, de löste det på så vis att han fick gå med Jamie, och de andra treåringarna. Inte ett dugg optimalt, men det får duga. Det är en rätt liten grupp där med, så det ska nog gå att Jordan får göra lite femårsgrejor hoppas jag. Om inget annat får han vara med sin älskade Atef.

Om jag fattat det hela rätt, jag kan ha helt fel för jag hörde det i tredje hand, så har dagistiderna utökats för arbetslösa och föräldralediga till 30 timmar i veckan. Jag kan ju för mitt liv inte begripa varför, men det är ju jag det.

Jag vet att det finns många som inte ens funderat på att ha storasyskonet hemma när det kommer en bebis, för ”alla andra” sätter in dem på dagis. Jag tycker det är oerhört sorgligt att inte ta tillvara på alla sina små barns första år. Det finns enligt mycket forskning ingen vinning för barnet att vara någon annanstans än hemma med familjen de första tre åren. Ändå vet jag flera som har en nyfödd och en 1,5 åring på dagis.

 

Nu kommer ni komma dragandes med att jag har fel och inte låter er ha en egen åsikt, men se glöm det. Forskarna säger, och jag bara instämmer;)

Nä, man får göra som man vill, självklart, men för mig är det ett val som aldrig kommit på fråga, och rent jäkla egoistiskt nu…om fler gjorde som jag….då skulle femårsgruppen vara kvar :D Då skulle jag ha mer sällskap, och mina barn skulle ha fler att umgås med. Nu måste jag försöka hitta på nåt mer, en dag kyrkis i veckan känns rätt klent.

Öppna förskolan finns, och jag ska masa mig upp dit, men det är ju mest småungar där åxå. Dock några trevliga mammor så det blir bra:)

Man varför är det så konstigt att vilja vara hemma med sina barn? *ruskar oförstående på huvudet*

Och nu snackar vi inte om att man ska jobba, vi snackar om att man är föräldraledig med ett annat barn, och i de flesta fall lämnar iväg ett barn under tre år.

Om ni måste hoppa på mig om mina inskränkta åsikter,( ja jag börjar ledsna lite) så kan ni väl iaf komma ihåg att det här är vad JAG tycker, och att ni gör precis som ni vill. Jag kommer inte bli arg på er:)

Men ofta så får jag en känsla av att många fler skulle vilja ha barnen hemma, men inte tror sig själva vara kapabla till att ta hand om en bebis och en treåring…men det kan ni jag lovar ♥ och det kommer vara det bästa beslut ni tagit i ert liv.

Tips från coachen:)

 

Nåväl, jag måste vara dum i huvudet som ger er nåt att hugga på, men jag orkar inte radera det och tänka om så nu fortsätter vi.

Kyrkis var det ja, för både killarna.

Jag följde med in, och stannade i kanske två minuter, Jamie var lite ängslig, men sen rusade han in i kuddrummet och raserade en koja, och då smet jag ut, och drack kaffe, och pratade i telefon med vännen jag dissat i många dagar nu:)

Mera kaffe, och sen kom Helen och Mio ut från musikleken, och även Mia och Theo, så det blev massa babbel, det var ett tag sen vi sågs. Ja inte jag och Helen kanske, för tisdags var ju inte direkt i våras ;)

Vi satt kvar när de flesta andra gått, och även Carro kunde komma ut och göra oss sällskap.

 

Så småningom packade vi ihop, och åkte hem, där killarna och jag åt lite lunch, och sen tog vi med oss Patricia på möte i hennes skola. Hon har en mattekurs kvar, och ett prov i personaladministration. Jag orkar inte ens gå in på allt strul, allt missförstånd och allt tramsande som varit runt detta, men förhoppningsvis så löser det sig nu. Hon har ju dyskalkuli, som är lite som dyslexi fast gällande siffror. Jag har det med stor säkerhet jag med, för när vi satt på samtal med hennes speciallärare i matte på högstadiet så var det som att hon pratade om mig, och jag fick äntligen bekräftat att jag inte är dum i huvudet, utan att siffror och jag inte är kompatibla. Att Patricia haft det svårt har jag alltså full förståelse för, och lider svårt med henne när hon inte orkar med. Jag har med åren utvecklat ett försvar, som går ut på att jag låtsas kunna…men att jag liksom måste fundera ett extravarv och då hinner alltid någon säga svaret, och då håller jag bara med;)

För säger jag att jag inte kan, då säger alla att det kan jag visst det..och det känns bara jobbigt.

På neo så väger man bebisar före och efter amning, för att se hur mkt de fått i sig, eftersom de ska ha en viss mängd, så måste man veta exakt. Så många gånger jag stått där med penna och papper, och skulle räkna ut skillnaden på 2347g och 2364g. För mig är det skitsvårt, jag måste ställa upp talen på papper och räkna, i huvudet är helt omöjligt.

Så det får vara dagens erkännande:) Jag kan inte räkna, på riktigt. Siffror är ett abstrakt jox som jag inte får nån ordning på. Oavsett räknesätt, jag har inte förståelsen för hur det ska vara.

Ni kan ju fatta hur jävlig Företagsekonomikursen var….;)

Och innan ni som gillar att hacka, börjar påpeka att jag är lågbegåvad och att det är typiskt för mångbarnsföräldrar…nä det funkar inte så, och det vet ni.

(Ja, jag är lite på tå idag gällande taskiga kommentarer, jag är rätt less på att försvara mig just nu.)

Här kan ni läsa mer om Dyskalkuli

 

Nu ska jag snart hoppa i säng, i morgon ska jag packa en väska, för då bär det av på äventyr minsann!

Jag bara roar mig, och det blir lätt så att det klumpar ihop sig, jag var ju borta på skolan nyss, men nu är det just for fun:)

Kan ni gissa vart jag ska? Ett litet test på hur väl ni läser och lägger på minnet, hehe.

Jag kommer ha lite svårt att blogga, men på instagram kommer jag förhoppningsvis lägga ut ledtrådsbilder ;)

Ni hittar mig där som carolawetterholm

Från början var tanken att köra bil, men så ångrade vi oss, och kommer flyga i stället, och det är ju läskigt. Och just nu kom jag på att jag ju bara för det skulle söka jobb som flygvärdinna…för att face my fear, men ansökningstiden har nog gått ut. Dessutom är jag för gammal, för lång/kort/tjock/smal/kan inte gå i klackar/ inte sätta upp håret i snofsiga frisyrer / inte prata så bra danska/norska, inte servera heta drycker utan att spilla och så vidare…Jag skulle nog inte bli en så bra flygvärdinna:) Inte att förglömma att jag ju är kanske en aning förhindrad att jobba de tiderna dessutom…svårt med barnvakt:D

Men annars, haha.

Nåväl, håll tummarna att flygplanet flyger som det ska, landar som det ska och allt däremellan.

 

Nu är det sovdags!

Slutsvamlat.

Natti natti :)

 

♥ Lovelia 7 år ♥

Min lilla loppa fyller sju år idag. Sju är på många sätt hennes siffra:) Hon är född i v. 37+7 (38) den 17september 2007, som barn nummer sju, i sal nummer sju. Hon vägde 2770gram och var 47 centimeter lång.

Hon skrämdes rätt rejält, först under graviditeten så hade hon plötsligt konstiga hjärtljud, hjärtat hoppade över ett slag ibland och vi fick åka in på ultraljud där de konstaterade att hennes nervsystem var omoget och att det var helt normalt. Sen genom att det hela startade med en blödning i v 37, som gjorde att jag fick ligga inlagd några dagar i väntan på att förlossningen skulle starta, och det är ju verkligen min bästa gren – vänta ;) 

Sen så var hon ju en liten fjant, minst av alla barn, och dessutom tidigast, och hjärtat fortsatte hoppa över ett slag så det blev ordentlig genomgång av det lilla hjärtat med värsting ultraljudet, som tog hårt på mina nerver, dessutom typ tredje dagen efter förlossningen som är en klassisk deppa-ihop-dag;) men det visade sig att det inte kunde vara ett friskare hjärta där inne i den lilla ungen:)

DramaQueen ♥

Lovelia

Vill ni läsa förlossningsberättelsen finns den, och de andras här 

Sen har Lovelia fortsatt att vara en olycksfågel, det är ett antal vändor på akuten som vi gjort med henne, och hon har ärr både här och var som minnen. Nu senast vurpan ner från våningssängen, som fortfarande syns i en skugga runt ögat. Som läkarna talade om kunde stanna kvar väldigt länge.

Idag vaknade hon av en skara sjungande syskon och mamma, som omringade hennes säng, kröp upp och satt nära och kikade på paketöppningen.

Lovelia

Många paket var det att slå in igår kväll och det tar ju inte riktigt lika lång tid att öppna dem som att slå in dem;)

Hon fick lite tights, en blus ( på bilden)  och en Top modelbok jag inte sett förr, med bebisar, pennor, de där gummibanden man gör armband av, en klistermärkesbok, ett nattlinne…och hm..? Tja. Typ så.

Lovelia

Boken och pennorna tog hon med till skolan, de älskar de här målarböckerna, vi har massor, och de önskar sig alltid fler.

När de gått iväg till skolan, lade sig Jordan och såg på tv och jag kröp ner hos Jamie som jag inte väckt, han är så rackarns trött vid 7 att det blir olidligt senare, så det undviker man. Messade med Jenny om att träffas, och sen slumrade jag en stund till. Najs.

När vi alla vaknat och fått på kläder så åkte vi till Ikea, igen, och mötte upp Jenny. Vi har inte träffats ordentligt på hela sommaren, så nu var det dags. Jordan och Jamie ville in på leklandet, men Jamie bangade i sista sekund, men Jordan skuttade glatt in, alldeles ensam i hela landet, bara en personal och så han:) Lyx.

Jamie hakade på oss. Jag hittade på mörkläggningsgardinerna, men insåg att det nog inte funkar, de är hellånga, och vi har inte jättehögt i tak där, plus att hennes säng står i vägen….Måste tänka om. Skit.

Får kanske sy nåt…jippie;)

De här har någon annan sytt :)  Men jag måste visa er detaljerna på jeansen från me&i, samma lilla fjäril på lappen som knappen som de små nitarna:)

me&i

Och så här ser de ut på:

me&i

Äsch, kanske en dålig bild…men de är kanoners, sitter som gjutet:) Jamie står i hörnet och tar en egen selfie med en låtsaskamera, ser ni?

Och JA, samma tröja idag igen jag vet, men jag gillar den och har en tvättmaskin :)

Slim jeans från me&i, de är gråa, och tröjan därifrån med.

De här kommer ni få se massor av, för när jag inte bor i yogapantsen så kommer det vara dessa.

Hemma igen så kom tjejerna hem från skolan ungefär samtidigt som oss, och Lovelia var så otålig, för hon ville iväg på kyrkis, som började idag. Hon har inte gått sen hon slutade som femåring eftersom de inte haft grupper för hennes ålder, men nu så. Lyckan är stor :) Grejen är nu bara att det är på onsdagar…den dag som någon ska ha umgänge  varannan vecka och åka på lekland varje gång;) så vi får se om han kan tänka sig att byta dag till torsdag. Jag är tveksam eftersom hans umgänge är grundat efter hur han jobbar. Ni som tror att det är jag som på något vis försöker hindra honom från att träffa barnen, till er vill jag bara säga att han har fått exakt det umgänge han önskat.Till och med några fler tillfällen. Så att det är extremt lite är inte jag skyldig till, det är hans eget val. Tror ni mig inte är det offentliga handlingar, så det är bara att snoka, det är vissa bra på.

Älskade lilla Loppan fick grattissamtal från moster och mormor och morfar, och sen cyklade hon iväg, och jag åkte för att handla, och köpa den ”tårta” hon valt ut sen länge. Middagen ville hon ha pannkakor, så det var ju bara att fixa det, och plättar för hon kunde inte välja.

pannkakaPatricia gjorde en kräftsallad till oss i stället, men kidsen slukade i sig med god aptit, och att jag köpt den där mjukglassmixen och slängt i glassmaskinen, så de fick mjukglass på pannkakorna gjorde ju ingen av dem ledsen direkt ;)

Sen var det då dags för födelsedagsfika:

Lovelia

Hon älskar dammsugare. Och när hon såg en sån här en-kilos variant på Coop för ett tag sen var det klart, en sån skulle hon ha. Den smakar precis som en vanlig liten, men den lär ju räcka till nästa födelsedag för den var mäktig som sjutton:) Vi sjöng och hurrade för henne igen, och att hon är nöjd syns ju ♥

Janelle ringde på min mobil och ville prata och gratta och samtidigt ringde nån annan på den fasta linjen. Svårt att dubbla, men å andra sidan så är hon inte så enkel att hålla igång en konversation med;) det är rätt enstaviga svar på frågor: Har du haft en bra dag? Ja. Har du fått presenter? Ja. Sjöng de för dig i skolan? Ja…osv:)

Inget av de mindre barnen är speciellt telefonvana. Janelle och Patricia pratade ofta i telefon med mina kompisar och familjen som små, men man ringer ju inte till varandra längre som man gjorde förr.

Jag har extremt dåligt samvete för en vän för övrigt, som jag missat att svara säkert tusen gånger nu….Jag försöker  ringa dig i morgon! Jag dissar dig inte ♥

När alla ungar var sockerladdade så pysslade vi med Lovelias gummiarmband, svårt i början men bara man kom på hur man gjorde var det kul:) och sen var det sängdags.

I nya nattlinnet :

Lovelia

Hon trodde att hon skulle sova extra gott i natt :)

Det tror jag med.

Nu dröjer det till sista september innan nästa unge fyller, Patricia blir 19 år då, och sen Trixie i oktober.

Fast jag har insett att jag är i Hola på Trixies födelsedag:(  Åh vad det svider, jag har aldrig missat en enda födelsedag, men de där träffarna är obligatoriska, och svåra att ta igen, så jag har inget val. Men jag funderar på att låtsas som att hon fyller år dagen innan….;) Eller, och det är ju mer vettigt så får jag vara med på morgonväckningen via Skype, borde ju inte vara helt omöjligt..men som sagt, det svider.

Men det är då, nu är nu, och jag ska gå och sova.

I morgon är det kyrkis för killarna, och sen ska jag på ett möte med skolan.

På fredag rymmer jag :) mer om det får ni veta sen.

Och så till sist….

underbarabarn

Jag ska på Underbarabarn-mässan , som VIP-bloggare:) Lika stolt varje gång, och lika svårt att infinna sig i Älvsjö kl 8.00….Men det har lyckats hittills, trots extrema köer och svårt att planera tiden, det blir en förbannad tidig morgon, men det är det värt, för det är en så fantastiskt kul mässa:)

Nu är det sovdags.

Natti natti :)

Och till er som är kvar ;)

Idag var det minsann en hit-och-dit-dag.

Först en vanlig morgon med alla bestyr, och sen en lunchdejt med Helen och Mio på Ikea. Jag som äter så sen frukost nöjde mig med enbart kaffe, medan killarna åt köttbullar med pommes. Om vi kunde äta alla våra måltider på Ikea så vore de nöjda;) de älskar allt man kan äta där.

Sen hann jag inte med att köpa gardiner till Corrindas rum, hon har lyckats riva ner rullgardinen, och den satt så att det inte gick att öppna fönstret, så nu byter vi ut den mot mörkläggningsgardiner. Janelle och Simon hade köpt skitsnygga som jag är ute efter nu. Corrinda hade utvecklingssamtal kl 14.00, och den skolan har tänkt till:)

De låter alla elever vara lediga idag, och så betar de av alla samtal. Det ger lugn och ro på skolan, och så kan lärarna koncentrera sig på just de här samtalen. Corrinda var ju rätt nöjd med sin sena tid, då kunde hon sova länge, och sen tog hon bussen dit för hon ville inte alls luncha.

Småkillarna hittade varsin pinne på vägen och sådana kan man ju fäktas med, så det gjorde de medan vi väntade på syrran, och sen gick vi in och letade reda på rätt klassrum. Corrinda har två nya mentorer i år, båda män, och jag träffade båda idag. Jag tyckte de kändes helt ok, och jag gillar speciellt att båda hukade sig ner och hälsade på Jordan och Jamie, det gör bara en viss sorts människor, och de gillar jag oftast :)

Inga bekymmer gällande Corrinda, möjligen att hon pratar lite för mycket, men det är ju liksom ingen nyhet, sen den dag hon började prata har munnen gått i ett :)

 

Vi åkte hem, och såg till att Novalie blev klar, hon skulle på dans,och precis när vi skulle åka så hörde jag Jordan ute, ett illvrål och så hejdlös gråt, och så låter han aldrig om det inte är riktigt illa. Han kom in och hade slagit sig i huvudet, men kunde inte berätta hur och på vad för han snyftade så. Vi var tvungna att åka, så efter en check att det inte blödde, eller var nån bula, så fick han en påse kyla på huvudet, och så hämtade vi upp kompis V. Jag trodde såklart att hans smärta skulle avta, men han grät och grät och grät. Hela vägen in till stan ( 10 min) och väl framme ville han inte alls gå, utan jag fick plocka fram vagnen, som han lade sig i och fortsatte snyfta.

Jag kollade igen, men ingen bula. Han berättade att han ramlat baklänges mot ett träd, och jag fattade inte hur det kunnat göra så in i bänken ont, men så var det. Tydligen hade Jamie sprungit in i honom, men ändå. Han lugnade ner sig på vägen till danslokalen och då var det väl ok tänkte jag, och vi lämnade av tjejerna. De dansar i 45 minuter så åka hem är ju inget alternativ så vi gjorde lite ärenden. Så fort han lyfte huvudet från det halvliggande läge vagnen hade började han gråta igen, och försökte bita ihop för han ville inte, och nu jäklar började jag bli orolig. Varför ger det sig inte? Jag kikade i ögonen, han fick följa mitt finger och alla reaktioner var precis som de skulle så varför så ont? Jag insåg att vi fick lov att åka in på sjukhuset om det inte gett med sig, men han hade åtminstone lugnat ner sig och var inte lika snyftig längre, och det i sig gör ju att man får huvudvärk. Inne på H&M började han kunna lyfta huvudet och kika sig omkring, och blev lite lugnare själv, så då gav det sig ju sakta men säkert. Men en dryg timme hade han skitont…Pust.

Han kunde inte vrida på skallen för då gjorde det ont i sidan av nacken, så det är en fet jäkla smäll han fått.

Hemma sen så åt han middag, var ute och lekte med kompisarna och satt och kollade på tv, så det känns bra nu. Han fick med sig en vetekudde ner i sängen så han kan få lite värme på nacken.

Efter maten bakade jag detta oerhört avancerade fröknäcke:)

IMG_3031Jag har gjort nån egen hittpå-variant förut, men fick för mig att det här skulle vara enklare. Nja, marginellt. Men gott. Jordan och Jamie är de mest nyfikna barn jag haft när det gäller mat, de smakar på det mesta. Tycker om mycket, medan annat spottas ut lika fort, men det är ju ok. Man kan inte gilla allt. Häromdagen fattade de galoppen gällande räkor, och idag åt de makrill i tomatsås. Och det här var en favorit hos Jordan, medan Jamie inte var så förtjust.  Nästa gång blandar jag ihop de fröer och nötter jag har i skåpet, med lite olja och vatten.

 

Sen lovade jag ju er att visa de sköna jeansen från me&i. men det var för varmt att ta på dem idag!

Det är mitten av september och det är riktigt varmt och skönt ute, det gillar ju jag :)

Men det kommer bild på jeansen, idag får ni se de andra jag plockade upp ur samma paket. Jag är ju ingen mysbyx-människa. Jag har jeans och tröja nästan jämt. Även om jag är sjuk och bara skrotar runt hemma så är det jeans..Jag vet inte varför, men jag känner mig mer proper då. Men man måste ha ETT par mysbyxor i garderoben, jag saknar det ibland, och de här kan vara plagget som gör att jag blir en riktig mysbyxe-freak:)

me&i

Everyday Yogapant heter de, och är supersköna. Sitter inte åt nånstans, men sitter ändå precis där de ska. Färgen är gråblå, och svinsnygg. Muddarna är långa och går att vika upp eller så hasar man ner byxbenen lite. De här skulle jag lugnt kunna bo i:) Och visa mig ute i med stolthet :)

Snygg detalj på höften. Från me&i alltså. Även tröjan kommer därifrån inser jag nu.

me&i

 

Barnen gick och lade sig, och jag har pluggat lite. Det tar tid att läsa och reflektera över saker och ting, och det tar tid att fatta deras plattform. Den är lite svår att få bra översikt i, det blir mkt klicka fram och tillbaka, men det är väl en vanesak.

 

Tack för era tumlartips! Jag skulle gärna ha en Miele, mammas tumlare är säkert 35 år, eller så och funkar fortfarande, men de är ju så förbannat dyra. Jag tvättar och tumlar så mkt att jag säkert skulle slita ut den på kortare tid än 20 år som de anger som livslängd så jag tycker det känns bättre att skaffa nån billigare. Hotpoint lät ju spännande:)  Den här jag har idag var en i mellanklass och den har jobbat bra i iaf ca 8-9 år, tror jag hade den med från förra huset…? och då är den från 05… Killen på verkstan som jag pratade med om att laga den tyckte jag var blåst som ens funderade över det;) han menade på att maskinens livslängd var överskriden för länge sen om jag tvättade/tumlade så mkt. Fast den kan inte vara så gammal? Men en 6-7 år iaf.

Jag har inte haft tid att kika vidare, men ska ta tag i det.

 

Nu måste jag fixa lite och sen sova!

Det är en speciell dag i morgon ♥

Natti natti :)

 

Herregud!

Till er som väljer att lämna min blogg pga att jag inte vill mobba ut Sd… Jeeeesuus!
Fan Sverige är en demokrati, alla har rätt till sina åsikter. Eller?
Även idiotiska åsikter. Det är inte jag som bestämt det.
Jag sympatiserar inte med Sverigedemokraterna! Men kolla hur det blev… Folk röstar på dem och de är nu Sveriges tredje största parti! Varför?
Säg det, missnöjda med något som Sd har som inte övriga partier har..

Det är ju ren jäkla fakta att de sitter med 13% av svenska befolkningens röster och då har de ju vissa rättigheter, det kan man tycka vad man vill om, men så är våra lagar.
Jag tycker som de övriga 87% i landet att det är skandal!!!
Men som sagt, de har dubblat sina väljare genom mobbningmetoden så den vägen verkar ju inte funka.. Eller vad tycker ni?
Är inte målet att de ska försvinna?
Då lär man liksom byta metod och hur bra politik har de i alla övriga hundratals frågor?? Om man skrapar lite typ ingen..
Så att visa upp för Sverige hur genomskinliga och enkelspåriga de är kanske är rätt metod?

Men nej så kan man inte göra för då viker man ner sig… Tycker ni.
Jag tycker att ändamålet helgar medlen här, och för att nå dit kanske man måste bjuda in dem för att sen kunna avslöja dem?

Nån ville få mig till total idiot inom politiken och riktigt så illa är det ju inte;) men det är svårt och tråkigt.
Det är inte heller något jag tänker diskutera här för genast ska ni sluta läsa.. Ni gillar mig annars och har återvänt hit i många månader men så uttrycker jag något om politik och vips är jag dum i huvudet:) och ni säger tack och adjö.
Inte undra på att det är krig i världen pga politik .

Jag är den jag är, och jag säger idiotiska saker ibland och ibland är jag klok som en bok. Ni är de ni är på samma vis.
Vi är olika. Jag gillar olika!

Ni gör som ni vill och vill ni sluta läsa här är det helt ok, men var snälla att komma ihåg att jag inte på något vis försvarar eller gillar Sd, jag har bara en annan åsikt om hur de ska väck :)Carola Wetterholm, 9 -barnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt tex...och mat...och ytterkläder i den trånga hallen...;) Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Toppbloggare

Arkiv

Senaste inläggen

Följ mig på instagram: @carolawetterholm

Follow on Bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Mest kommenterade just nu

 1. Livat på torpet
  “I helgen har det varit lastbilsträff…”
 2. Mammaliv i Nashville
  “Godmorgon Söndag & här kommer ett…”
 3. Tvillingmorsan
  “http://youtu.be/pza4XIJujfA Här får ni se dom…”
 4. Tolvbarnsmamman
  “Jag har varit lite frånvarande hela…”
 5. Deer
  “Det drar ihop sig till Harry’s…”
 6. Matstugan
  “Magda idag är det din dag.…”
 7. Spark i baken
  “LÖPNING. Igår spelade jag tennismatch och…”
 8. Idas beauty
  “Jag och sambon sitter i bilen…”
 9. Liniz's resor
  “Dopet igår gick i rosa för…”
 10. Att vara och bli mamma
  “Nu har jag gått in i…”

Senaste inlägg

Mest gillade just nu

 1. Tvillingmorsan
  “  Nu har barnens kläder från…”
 2. Tolvbarnsmamman
  “Jag har varit lite frånvarande hela…”
 3. Tiobarnsmamma
  “Slutade kl 13:30 på torsdagen. Åkte…”
 4. På Smällen!
  “Nu är jag hemma och ligger…”
 5. Hemma i vårt hus-Häng med mig & min familj i vår vardag i en ny stad och genom renoveringen utav vårt nya hus❤
  “Här hemma är det lite hostigt…”
 6. Deer
  “Det drar ihop sig till Harry’s…”
 7. Filurmammans blogg
  “Innan klockan sex imorse hade båda…”
 8. Elsas dagbok
  “Hej på dig fining! Elsa här!…”
 9. Matstugan
  “Magda idag är det din dag.…”
 10. Liniz's resor
  “Dopet igår gick i rosa för…”

Senast uppdaterade

 1. Idas beauty
  “Men burr! Dagens väder är ju…”
 2. Elsas dagbok
  “Godmorgon finaste du! Hoppas din natt…”
 3. I am Sofie...med allt!
  “I lördags kom min underbara bästa…”
 4. Johanna Zachhau.
  “Jag skrev ju innan att det…”
 5. Anitha Schulman
  “Den här veckan är på riktigt…”
 6. Thaimorsan
  “Skiiiiit också! Vad händer när man…”
 7. Mammalinda
  “När vi har kvällsläsning säger Alve…”
 8. Jessicas Palace - en blogg om mig!
  “Nu är hösten här på riktigt.…”
 9. Det ljuva 40+ livet
  “Imorgon fyller min sambo år vilket…”
 10. Hemma i vårt hus-Häng med mig & min familj i vår vardag i en ny stad och genom renoveringen utav vårt nya hus❤
  “Vilken mysig dag vi har haft,…”

Meta