Fortfarande stjärnstatus;)

Jajamen, jag ligger fortfarande på plus  här hemma, det gäller att ha rätt ”vänner”:)

I ärlighetens namn har jag och Samir varit på fest ihop.  Det  var väldigt trevligt. Bra drag och klackarna i taket, sprängd bar och allt sånt där. En kväll att minnas:) Eller tja..kanske var vi inte där IHOP, men vi var i alla fall på SAMMA fest, man behöver ju inte vara helt ordagrann kanske? Kan vara så att även Viktor var där, så jag räknar oss därmed som best buddies:)

Nädå, jag bara skojar. Men det är extremt roligt att skämta lite med kidsen, se hur de blir grymt impade samtidigt som de inte är helt säkra på att jag inte driver med dem.

Vi fortsätter Bada nakna här hemma, igår blandade vi med lite Hasse Kvinnaböske Andersson :/

 

Igår hade jag fullt upp, dels den där faktaartikeln som skulle fixas. Jag hade totalt hjärnsläpp helt uppenbart, den skulle vara max 2000 ord, och jag synade den, räknade tecken ( ja inte för hand såklart, utan i Word) och skickade  den, supernöjd över att ha 2200 ord. De 200 extra räknade jag iskallt med att skala bort när de andra gett sin feedback. Så påpekar de att den kanske är lite väl lång med över tusen tecken för mycket..jag fattade ingenting? Men inser att jag som vanligt kört på tretusen ord som max. Det är vår vanliga gräns.

Tjena, i stället för att skala bort 200 ord så var det plötsligt 1200… Tog sin lilla tid, och jag blev klar precis NU.

Sen hade jag en dejt med Jenny. Äntligen. Det går alldeles för lång tid mellan vi får ihop det, men nu hade vi planerat en fika med semla:) Det var ju ändå fettisdagen.

Hon kom hit, och vi promenerade i ösregn till Trillers bageri som ligger en bit härifrån, som har de godaste semlorna. Och de största. De har på allvar som sitt signum att göra STORA bakverk, det grundar sig i att en gång i tiden när Lotta startade det hela var hon kass på att baka bullar. Hon lyckades alltid få dem gigantiska, men sålde dem ändå, och det blev ju succé. Nu har de en gigantvariant av flera av sina bakverk. Stora semlan kunde man lätt dela på fyra:)

Nu körde vi en vanlig i var, och travade hemåt i lite mindre ösregn, fixade kaffe och satt sen länge och fikade.

semla

Dagens lunch:)

Jag älskar semlor. Alla varianter, utom att äta den med varm mjölk det går fetbort. Jag doppar å andra sidan inte bröd i kaffet heller, tycker det är högst osmakligt med uppblött bröd. Tror att jag skulle kunna leva på semlor, och wienerbröd. Synd att de inte platsar jättebra i nån diet;)

I och med vår promenad så ansåg vi oss ha gjort plats för kalorierna, men jäklar så mätt jag blev. Hade inte behövt äta mer mat den dagen.

Hon åkte för att hämta kids vid 14 och jag röjde, hängde tvätt, dammsög ( tror halva Doris låg på golvet i form av hår..) och stökade runt. Jag hade tre olika killar i källaren idag, först en som spacklade…eller det heter kanske nåt annat? Han gjorde golven och väggarna klara för att målas iaf. Han var visst lite speciellt enligt Doris för det är den enda hon nästan har tolererat. Övriga skäller hon ut efter noter varenda gång de visar sig.

Lite senare så kom två nya, tror de kanske är snickare? och rev ur bastun. Den ska ju inte vara bastu längre, och eftersom det känns extremt fånigt att ha kvar en tjock isolering som tar bort säkert en halvmeter i plats, så revs den väck. De slipper å andra sidan slå upp ny bastupanel, och spar väl nån krona på det hoppas jag. Jag blir nöjd med vanliga vita skivor på väggarna. Det ska ju vara en klädkammare.

Det kommer bli så bra där nere när det är klart, nu går det framåt för varje gång de är här och grejar:)

Det enda som är lite mindre kul när de är här och jobbar är ju att jag inte kan lämna Doris. Annars går det alldeles utmärkt att lämna henne nån eller några timmar ensam, men när de är här så skäller hon konstant. Jag har skrivit det förr, men det känns bara taskigt mot både dem och henne.

 

Jag vill passa på att tacka åxå:)

trissTusen tack:) Underbara människor:)

Jag önskar att jag kunde samla ihop er allihopa och tacka för allt ni ger mig, både sådana här överraskningar i brevlådan och allt er stöd och pepp. ♥ Men får nöja mig med ett TACK!!

Ni vet att jag uppskattar er, det hoppas jag verkligen:)

Eller en bättre mening, lite mer korrekt kanske skulle vara : Jag uppskattar er, det hoppas jag verkligen att ni vet:)

 

Nu ska jag ta min värkande kropp och släpa mig till diskbänken för att göra lite kaffe. Tre tuffa träningspass på raken känns härligt i ungefär hela kroppen. Cirkelfys, powerhour, cirkelfys. Peter, David, Olle. Tre favoriter:) Jag fick ett mail från nån lista jag visst är med på, där de visade de bästa knäböjarna för just MIG, och idag så känner jag att de bästa för mig är de som inte blir av..;) Det är väldigt långt ner till marken, lår och rumpmusklerna är väldigt korta, och även armarna stramar så jag inte direkt ser fram emot att lyfta upp dem för att ta ner saker ur överskåpen. Jag älskar att ha träningsvärk är det väl bäst att tillägga:)

Idag är det dock vilodag, helt beroende på att det inte fanns några kul pass vi ville gå på… *mutter* men man behöver sådana med.

Vi borde höras senare ikväll:)

Bye bye!

 

 

När man VERKLIGEN lyckas impa på barnen;)

Ibland lyckas man ju, utan att ens försöka, stiga snabbt och högt i barnens ögon. Nästan få samma stjärnstatus som deras idoler :)

I morse efter att ha lyssnat på Bada naken, med Samir och Viktor ett antal gånger på hög volym när Jamie var kung över fjärrkontrollen så lade jag ut en bild på de två på Instagram.

Jag tackade så mycket för att jag nu kan texten utantill efter att den gått på repeat sen i lördags. Tror att jag kan den ordagrant.  Så svår är den ju inte;)

Kan ha lagt till nåt om att deras sixpack liksom inte gjorde ont ;)

Tror ni inte att den sitter som en smäck på hjärnan !? Jag kommer på mig själv med att gå runt och nynna på den hela tiden, och på Dorispromenaderna har Jamie och jag skrålat ikapp. Ja vafan man blir som de man umgås med, och säga vad man vill men Bada naken fastnar:)

Nåväl, jag kan tala om att de blev extremt imponerade av detta:

image

 

image

 

De blev storögda och alldeles häpna, och frågade:- – KÄNNER du Samir och Viktor ???

Jag ba: Ahhh, jaja, självklart ;)

De ba: Wooooooooooooow!!

Kategori : en liten vit lögn hjälper morsan vinna poäng ;)

 

 

 

Följ mig på Instagram

Annons

Melodifestivaldags

Jag säger att jag inte gillar melodifestivalen. Jag säger att jag ledsnar på alla dessa jäkla delfinaler. Jag gnäller över att TV.n ockuperas av kids som absolut vill se, men sen somnar i soffan och hindrar mig från att se nåt annat. Ja, om det hade funnits nåt annat att se då förstås;)

Men lik förbannat så hamnar jag där, med en kopp kaffe och hyssjar på ungarna när de hoppar runt i sofforna:) Jag gillar Petra Mede och Gina med efternamnet jag inte kan stava på rak arm;)

melloI år var ju inte mellangrejorna så pinsamt dåliga som de är ibland heller. Men jag vidhöll fortfarande att det bara var skräp, och att det inte fanns ett dugg intressant med mello. Så började artisterna, först var Samir och Viktor, och jag gillar dem på nåt märkligt vis:) Kaxiga, dryga men roliga. Jag har extremt svårt för Paradise Hotel där Samir var med, men han vann poäng när han var med på det där andra programmet jag inte kommer ihåg vad det hette…..med Martin Melin, Galna Gunilla, mfl.

Och plötsligt så fanns det ju en anledning att se eländet…;)

samir och viktor

Oj då;)

Låten kommer säkert bli en plåga, det brukar ju deras bli, men just igår tyckte jag det mesta var kass.

Tyckte inte att någon låt var nåt att ha, förutom möjligen den ^då, och kanske den med Mattias och Albin. Men så kom ju Robin Bengtsson. Ojsan, min lilla favorit från Idol för flera år sen har ju vuxit till sig:)

Då:

robin bengtsson

Nu:)

robin bengtsson

Robin Bengtsson

 

Jag var så förtjust i hans röst, och ja, ögonen är fantastiska. Mina barn trodde på allvar att jag ville gifta mig med honom, men det var inte riktigt så;) Han slog mer an modershjärtat, när han kikade under luggen och såg nervös ut. Hans version av de låtar han körde i Idol är sådana som sitter kvar. Fields of gold tex, eller Dude looks like a lady:) eller….åhhh Sitting on the dock of a bay ♥

Även i går kväll höll jag andan och tummarna, för jäklar sån pipa han har:)

Ungarna kommer inte ihåg honom, (kanske Janelle?) men de föll som furor. Trixies kommentar var att han måste gå direkt till final för han liksom både sjöng bra och var snygg:)

Jag har lärt mina barn att uppskatta skönhet:D

Jublet slog i taket när han gick till final, ihop med Ace Wilder som väl var ok, men inte mer än så. Och så Samir och Viktor till andra chansen ihop med Albin och Mattias. Inga direkta överraskningar. Startfältet var rätt uselt. Som det brukar vara första omgången på nåt vis. Inte ens Anna Books diskade låt var speciellt bra, jag hade förväntat mig en superlåt.

Jag är förvånad hur de kan välja sådana skräplåtar faktiskt. Jag vet att en viss Andre Zuniga skickat in bidrag något år, och jag vet att det var suveräna eftersom jag liksom hörde dem under skapandets gång:)  men de kom såklart inte med. Det året, jag kommer inte ihåg när det var, så var merparten av låtarna rent usla, och när jag då, kanske inte helt opartisk, men ändå:) visste vad som kommit in….Jaja.

Jag gillade Robins låt iaf, och nu vill jag se att han blir monsterhet så jag får höra massor av honom, för jag är en sucker för hans röst. Och nej, jag vill inte gifta mig med honom nu heller. Även om han nu vuxit om mig som bara är 23;) …hm… ;)

Nåväl, sen hängde jag kvar i soffan och glodde på kass tv, jag hade tänkt skriva klart min artikel, men orkade inte. Den är nästan klar, så jag kände att jag behövde  pausa från den, se på den med nya ögon, och det ska jag göra NU.

Sen träna:) Hej Peter… hej träningsvärk!

Ha en fin söndag eftermiddag och kväll:)

Bye bye:)

 

 

Äntligen vettigt internet igen:) och Zlatan skräms

Åh herregud vilket extremt kasst internet jag haft senaste dagarna! På Väddö Folkhögskola brukar det vara lite halvtaskigt wifi men då funkar det alltid att koppla om till mitt eget. Denna gång har det varit total katastrof:( Jag fick iväg inlägget om Happy Place Prints, ( det är inte försent att beställa för att få er personliga poster innan Alla hjärtans dag! Sista dag den 7/2) och sen var det liksom tvärkört. Det fick jag skriva med hjälp av internetdelning från mobilen och även det var segt. Nu är jag ju inte på skolan för att surfa;) men eftersom vi denna gång hade en hel del dötid mellan olika saker, och ensamma eftersom vi gjorde Hälsoprofilbedömningar en och en, så hade jag velat kunna använda tiden till nåt vettigt.

Skriva den där artikeln till Journalistiken tex…som jag nu ligger fett efter med. *hatar* Deadline var i går kväll, men eftersom det är en faktaartikel så måste jag ringa och intervjua nån, och det går inte förrän på måndag.

Jaja, det är skoluppgift och inte skarpt läge så man får väl vara glad för det.

Jag åkte till skolan i onsdagsmorse och som alltid så är det intensivt att vara där. Jag tycker om min grupp, även om den är lite för stor för att känna att man hinner umgås med alla, men det är liksom bara att sätta sig nånstans och börja babbla. Alla är trevliga och härliga människor:)

Vi hade ett boxpass denna gång, vi har alltid någon form av fysisk aktivitet, och jäklar så kul det var, och jäklar så ont det gör nu:) För att inte tala om att jag har ont i rumpan! Fasen…vi gjorde ju en hälsoprofilbedömning och det ingick ett cykeltest. Cykla med visst motstånd i åtta minuter. Inte speciellt jobbigt men med tanke på att det var säkert *funderar*… sju år sen som jag satt på en cykel så känns det ju i akterpartiet;)

Jag har en cykel, men eftersom jag hela tiden haft två små som inte kunnat cykla själva så har jag inte använt den. Vi har haft cykelkärra, och visst det är bra, men vi bor så att vi har en lång svagt uppåtlutande backe hemåt, och med kärra med ungar i är det jobbigt. Sådär så det bara känns tröligt och jag hellre går. Kärran står sunkig i carporten och väntar på vidarebefodran till tippen, misstänker att den är bortom all räddning. Cykeln ska nästan dit den med, det är en värsting med 21 växlar och så, men man kommer liksom ingen vart… För kanske 11-12 år sen så cyklade jag som motion, vi har en runda som är nånstans mellan 6 km och en mil, minns inte;) och den drog jag flera gånger i veckan. Först på en gammal herrcykel, men sen fick jag då min värsting. Nöjd som bara den trampade jag iväg. Trodde ju såklart att det skulle bli rekordtid, men nope. Det gick säkert tio minuter långsammare trots att jag pinnat på i samma tempo. Körde några rundor till, men när jag ena dagen blev omkörd av en gubbe med keps, kavaj och portföljen på pakethållaren på en skrutt från 60-talet, och dagen efter en tant med sjalett och kjol, när jag låg dubbel och trampade i mitt anletes svett och de liksom bara fincyklade …, då slängde jag in cykeln i carporten och vägrade cykla mer. Den har varit inne på verkstad, och den är liksom som det ska vara, men man får lov att trampa i NERFÖRSBACKARNA annars tappar man tempo….nåt är ju fel.

Jag tappade liksom sugen på att cykla där och då;)

Heja bilen !!

Torsdag och fredag hade vi kanonväder, verkar ha varit så på de flesta ställen? Underbart, och nån promenad hanns med mellan all väntan och stillasittande. I går åkte jag hem i strålande solsken och lite snöglitter och sjöng för full hals till radion, och kände mig rätt så nöjd.

Kom hem, snackade med mamma och allt var bra där. De hade varit där från byggföretaget och kollat lite. Jag är nu inne på snubbe nummer tre som samordnar det hela, få se om han lyckas ro skutan i hamn och slutföra det åxå..börjar bli lite småless nu. Han ringde mig på onsdagen åxå så vi har iaf snackat igenom en del. Tydligen skenar deras kostnader iväg, men det kan liksom inte vara mitt fel?  Jag har inte fått några prisuppgifter och därför sa han nåt om att jag dragit vinstlotten, och det är ju trevligt för en gångs skull;)

Jag fattar inte vad som kan ha skenat iväg? Jag fick en summa att välja kakel och klinker inom ( 149+179 per kvm) och bestämde mig för plattor som båda kostade 139kvm, så där borde jag ligga på plus? Och det övriga de gjort har jag inte haft nåt med att göra utan det trodde jag de hade koll på… Så helt ärligt struntar jag i det, det får stå för dem. Men tröttsamt är det.

Nåväl, mamma och jag snackade på, och så hörde vi hur Zlatan låg och käkade på sin  kartong inne hos Robban. Corrinda gjorde ett hus åt katterna när de bara var kattungar, för elva år sen, det är en kartong modell större som hon klippte ut fönster och dörr i, och jag trodde den skulle ratas, men de älskar den där fula lådan:) Den har alltså stått här på olika ställen i huset i snart elva år…fantastisk snygg inredningsdetalj;)

Jag lyfte ur honom för han kan inte äta upp den, och tog med honom ut i köket. Han jamade på ett irriterat sätt, och jag blev förvånad. Han pratar ofta, men sällan sådär, det var ett missnöjesjam. Han brukar bli så glad när jag kommer hem åxå, och gärna gosa in sig i famnen, men nu var han bara obekväm. Jag hade honom i famnen en stund i kökssoffan, men han sa liksom i från så jag lade ner honom intill mig, lite orolig redan där. Han låg märkligt med bakbenen noterade jag, utsträckta istf hopdragna. När han sen gick upp på bordet ( jaja, de får vara på bordet) så fick jag hjärtat i halsgropen när jag såg att han släpade vänster bak helt lealöst bakom sig. Höger såg inte helt bra ut det heller, och i min hjärna for det värsta såklart – vingelsjuka. Jag har ingen större koll på den mer än att de dör. Ropade på mamma och hon sa att han varit pigg på förmiddagen. Han låg och åmade sig på bordet, och lät oss klappa magen, men var störd. Jag kände igenom honom och han reagerade inte med smärta nånstans. Full muskeltonus i båda benen när jag tryckte. Inga sår, inget som var varmt, inget såg konstigt ut? Så hoppade han ner från bordet, och försvann ner i källaren. Jag efter såklart och såg hur hans vänster bak släpade. Noll kontroll över det, och när han gick ner i trappan så låg det bara bakom honom och hoppade över trappstegen.

Ok. Det här är illa. Smulan hade nåt liknande, samma ben, före jul, men hon höll upp benet och visade att det gjorde ont, så henne fattade man ju vad felet var. Fan. Jag är oftast iskall när det gäller barnen för där har jag koll på vad som hänt, och vad som behövs för åtgärd. Jag kan fokusera och handla då, men när det gäller djuren så är ju kommunikationen ett stort hinder, de kan ju inte säga vad som är fel. Jag ringde närmsta veterinär. De stängde snart och tyckte jag kunde avvakta till i dag. Jag litade inte riktigt på det, utan ringde Ultuna Djursjukhus. Där hade de lite olika teorier – en höft eller knä ur led var mest troligt och det behövde isf åtgärdas rätt snabbt så inga muskler töjdes ut. De hade väldigt fullt, en timme ifrån jourtid….(såklart) och jag var välkommen, men det skulle ta tid. Jag ringde nästa veterinär med kvällsöppet, och även de rekommenderade en kontroll snarast, men hade inte tid. De snackade om röntgen och jag såg tusenlapparna fladdra. Jodå de är försäkrade, men det är inte gratis ändå.

Jag tog med mig Robban och åkte till Ultuna Djursjukhus.

De har byggt nytt och det var så fräscht, och så trevligt. Det är ju inget ställe man längtar till direkt, men oj så trevliga de var. De tog emot oss i kassan rätt snabbt, skrev in honom och så fick vi vänta. En skötare kom efter några minuter och gjorde en första koll. Zlatan låg där i sin bur, och bara var snäll och stilla. Inte ett pip i bilen heller. Sist han åkte bil var väl till sin egen kastrering och det är tio år sen, men då var det full skrikkonsert, så det kändes inte helt bra att han var så tyst. När jag hämtade honom hemma så hade han klättrat upp högst i klädkammaren och krupit ner i sin favoritlåda där uppe, så jag fattade ju att han var hyfsat mobil ändå. Han stödde på bakbenet då med, men på ett märkligt vis.

zlatan

Vi väntade och väntade. Kollade på Tv, såg förra veckans Gladiatorer, Mästerkock, och Renees brygga. Spelade Othello på Robbans mobil. Läste lite. Gick på toa. Robban shoppade i godismaskinen, en liten påse nappar -25 kr, en halvliters cola -28 kr. Det är inte ok, inte på sådana där ställen där man liksom inte vill vara, och dessutom kanske är i upplösninsgtillstånd och ledsen. Då behöver man inte skinna folk.

Men allt annat var bra där.

Efter massor av väntan fick vi komma in till veterinären. Vi lyfte ur Zlatan ur buren och han hoppade tillbaka ♥ in i tryggheten.

Vi ställde upp buren på ett bord och fick honom att ta några steg, det såg mycket bättre ut. Hon kände igenom honom noga, och han  bara stod där och var snäll. Klämde på ryggraden, benen, höfterna, kollade reflexer. När de var finfina slappnade jag av. Bra reflexer = inget neurologiskt (oftast) så det kändes bra.  En temp fick han ta, och blinkade inte ens när hon tog den. Hon konstaterade att han med marginal var den snällaste kattpatient hon någonsin haft. Jag blev löjligt stolt:)  Men så har jag haft den totala motsatsen åxå, en vildkatt som ingen i personalen kunde ta i, och inte jag heller för den delen.

Vi bestämde att han skulle få en smärtstillande och antiinflammatrisk spruta, och se om det hjälpte honom till att slappna av i musklerna, som kunde fått en smäll av något slag. Kanske har det varit uthoppat nånstans, men gått tillbaka.

Han sökte efter sin bur, såg min väska, svart den med ju, och klättrade ner i den, han är lite för stor för den, men klämde ner sig, lilla gubben ♥. Vi flyttade över honom till hans bur och han blev nöjd.

Mer väntan på sprutan, och så till kassan, där vi betalade ut oss.

ultina djursjukhus2043 kr. Som hittat.

1400 för undersökningen, 460 för jouravgift, vilket kändes rätt ok ändå, kunde varit dubbla priset ju, och så 15o kr för ett recept på mer medicin.

Jag tror att självrisken på Agria är runt 2000kr så det lär inte vara nån ide att tjöta med dem.

Bara att bita i det sura äpplet och det känns ändå bra att ha fått kolla så allt är synbart okey, jag skulle aldrig förlåta mig själv om man skiter i att kolla upp och det varit något enkelt behandlingsbart. Jag vill ju deras bästa de där små lurvdjuren♥

Vi åkte hem, och Zlatan hoppade upp i sin kartong inne hos Robban och där låg han sen. Nu på förmiddagen mötte jag honom i vardagsrummet när han varit och ätit. Han stöder så fint på benet. Är lite off, men spinner, gosar och är sig själv.

Jag misstänker att om jag inte sett att han släpade benet efter sig så hade jag tjänat 2000kr;) Då hade jag förmodligen inte sett honom förrän han kunde stödja på det och då hade jag inte reagerat med sån oro. Men just de här neuorologiska skitgrejorna är jag rädd för.

Sen funderar jag allvarligt på att sätta upp pianotråd över gatan här och göra cabbade bilar av alla som kör för fort, dvs typ alla grannar. Jag överdriver inte när jag säger att de alla gånger drar på i 50-60 här, och det är alltså en smal villagata MED farthinder, men man kan ju gasa emellan dem. Behövs inte mkt för att något ska hända, och Smulan har blivit påkörd en gång redan. Men inget lär ju hända innan någons unge råkar illa ut, och då är det just den familjen och just den veckan som de släpper på gasen.

Jag? Jodå, jag kör aldrig snabbare än 20 km här. På allvar alltså. Jag vill inte vara orsak till att någon skadas.

Jag kör kanske inte 12o på motorväg, där kan gasfoten vara lite för tung, men de nedre fartbegränsningarna är jag noga med.

Så, det var ingen lugn fredagkväll hemma i går direkt. Syrran som passat Doris kom med henne och tog hand om middag och barn, medan jag satt och hängde på Ultuna. Vi kom hem vid halv tio, så det blev en 4,5 – 5 timmar där. Segt.

Doris blev glad att se mig iaf, och hårade nog lite extra av ren glädje;) Vad är grejen med att hon börjat håra satan nu?? Hon fäller så jag funderar på att raka av allt, och det går ju inte så bra kanske, men jag blir tokig.

Katterna fäller ju lite, men inga mängder och det har inte hon heller gjort förrän nu. Det är omöjligt att låta bli att dammsuga varje dag, och man måste sopa hår tio gånger där i mellan. Kanske ska jag ta det som ett vårtecken;)?

 

Nä, nu ska jag sluta babbla. Och skriva en faktaartikel!

Ha det gott, det är skönt att vara hemma igen:)

 

Annons

Alla hjärtans dag-tips ♥ från Happy Place Prints

Firar ni Alla hjärtans dag?

Jag tycker om att fira, stort som smått och har nu i samarbete med Happy Place Prints beställt en poster:)

De har lite olika varianter, och har en del nya grejor på gång åxå så det är värt att lägga dem i favoritmappen:)

Koordinater, är deras grej. Vad sägs om denna?

Happy place prints Man går in på deras sida, och väljer en poster, klickar vidare till sidan där man fyller i de personliga uppgifterna, tex som i ovan exempel koordinaterna för en speciell plats. Kanske där man träffades…eller sommarstugan/semesterorten som betyder mycket för en.

Eller som här:

happy place prints

Avstånd till en speciell plats, kanske vigselplatsen?

Kanske vill ni vara tillsammans med massa kändispar? :)

happy place prints

Fina va?

Gå in på Happy Place Prints och se om ni hittar någon favorit:)

Om ni vill ha en, och vill ha den innan Alla hjärtans dag, så måste ni beställa senast 7 februari.

Happy Place prints, glöm inte det:)

 

 

 

Annons

Skola:)

Jag är på skolan, Hälsocoach denna gång, och hinner inte tänka ut något klokt att skriva om Hänsyn som var mitt nästa stora ämne:) och ber om lite anstånd.

Jag skämtade ju, men ni verkar vara på, så jag kör väl. Varsågoda att önska ämnen förresten:)

Nätet funkar inget vidare här, eller rättare sagt wifi:n, så jag har fått koppla datorn till mobilens internet, aldrig gjort men det funkade ju, dock segt även det idag.

Vi har varit på en boxpass, och syster yster och Janelle – nu kommer jag ihåg hur kul det var, vi måste börja boxas igen:) Armarna skakar….;)

Om jag får nån ordning på wifin så hörs jag av lite senare, men nu är jag less på att vänta medan sidan laddar…. och fastnar… och laggar…

Jag återkommer!

Bye bye:)

Annons