Toppbloggare

Mest kommenterade just nu

 1. Familjen Annorlunda
  “Okey jag har massor att berätta…”
 2. Trettonbarnsmamman
  “För dryga en månad sedan åkte…”
 3. Mammaliv i Nashville
  “Känner mig just nu som världens…”
 4. Jessica Lagergrens
  “Nu är det inte långt kvar…”
 5. Annika Duckmark
  “Att ibland få smita iväg en…”

Mest gillade just nu

 1. Trettonbarnsmamman
  “Det går åt rätt håll med…”
 2. Familjen Annorlunda
  “Okey jag har massor att berätta…”
 3. Claudia Concha
  “It´s all about the tradition. Varje…”
 4. hejhejvardag
  “Igår var jag på Loppis event…”
 5. Elsas dagbok
  “Jag måste få berätta för dig…”

Senast uppdaterade

 1. Jessica Lagergrens
  “Sedan igår har jag mått superilla…”
 2. Livat på torpet
  “Den här veckan ska jag utmana…”
 3. mitt liv som 4barnsmamma
  “Jag, Emma & Ludwig åt frukost…”
 4. Loppi.se
  “Citroën Grand C4 Picasso är den…”
 5. Familjen Annorlunda
  “Okey jag har massor att berätta…”

Rikard Wiman

Okey jag har massor att berätta om helgen! Men, sen, för nu är det annat som har prio ett.

Era ögon och öron behövs!

 

Barnens kusin, Rikard Wiman är idag anmäld försvunnen till polisen och Missing People.

Rikard är 21 år, ca 192 cm lång och väger ca 75-80 kg, har mörkblont hår och skäggväxt samt har tatueringar på axeln(lejon) och underarmen(WIMAN). Han var vid försvinnandet troligtvis klädd i mörkblå Adidas byxor och en mörk vindjacka. Han försvann från Månkarbo 17 april.

Har du sett Rikard eller har du information som kan leda till att han återfinns, ring polisen på 114 14.

rikard wiman

Rikard du kanske blir sur, om du inte vill bli hittad, men så får det bli, du är älskad av oss, och vi är så oroliga!

Hör av dig om du kan, till vem som helst ♥

32

Tack! Klippning och studsmattor:)

Tack, jag tar tåget till Clarion Sign! Jag tycker mer och mer om att resa med tåg, och känner att det är helt klart att föredra, speciellt när jag behöver parkera bilen i okända områden. I Uppsala så vet jag ju var man kan parkera i förhållande till vart jag ska, men i Stockholm är det inte riktigt så, plus att iaf i Uppsala finns det inget parkeringsgarage som min bil med säkerhet går ner i.. De brukar ligga på 2 meter, och min bil är där och snuddar, så jag chansar inte direkt.. ;) så då blir det ännu färre ställen att stå på.

Jag ska till Loppis Vårpepp, och visa kläder för me&i :)

Någon som ska dit?

 

Jag har haft häcken full sista tiden, det är massa småsaker som ligger och skramlar, och som inte hinns med. Då bygger det på rätt fort, och i takt med att berget av små ogjorda saker växer, så minskar min motivation att göra dem:)

Haha, det är en sjukt dåligt kombo.

Men jag har strategin att andas, och ta en sak i taget, och blunda för resten:) Det funkar, sådär;)

Igår tog jag med småkillarna och Patricia och åkte till Skopunkten. Alldeles för länge har jag skjutit på det, och eftersom båda killarna gillar stövlar ( lätta att ta av och på) så har de inte klagat, men nu är det dags för vårskor!

Så vi shoppade loss där, de fick var sitt par gympadojor, och var sitt par sandaler. Jordan gick all in på Batman och har det på båda, medan Jamie valde USAmönstrade conversefejk.

Jag behövde sneakers, och Patricia tygskor, och innan det var färdigt stod vi där med sju par skor. Det går inte på Skopunkten:) Ta 3 betala för 2 innebär att vi genast hittade två par till, ett till  bland annat Robban som jag fick skäll för sen för de var de fulaste dojor han någonsin sett…och jag stod där och gapade – de är precis lika som de han haft i flera år, förutom att de är helt svarta i stället för blå/röda….? Det var dessutom en ”jävla skitful svart färg” ?? Eh, fattar ingenting:) Jag hittade de inte idag, så jag måste kolla vart han gjorde av dem, om de duger trots allt eller måste bytas.

Nu har alla ungar skor ett tag. Tjejerna fick ju från Stadium, men sen återstår rena sommarskor. Det finns i garaget sen förra året, så vi får kolla dem sen.

 

Klara på skobutiken, så åkte vi för att handla och på väg ut så föll blicken på Klippoteket, och en annan surdeg som legat och skavt är att Jordan verkligen behövde klippas, så jag frågade om vi skulle gå in och boka tid till i morgon eller så, och det var han ok med. Bara det att killen hade tid NU:)

Jamen härligt, vi kör!

Före:

jordan wetterholm

Och efter, kolla vad som fanns där under vinterpälsen:

IMG_5480

 

jordan wetterholmDet var inte ”den där killen” som Jordan kallar honom som klippte den här gången, utan en ”annan kille” och han var superbra han med.

Jag gillar att jag säger: Klipp en kort fin pojkfrisyr och de fattar exakt vad jag menar:) och att han dessutom var snabb gör inget alls.

Jamie ville absolut inte alls klippa sig:

Jamie Wetterholm

-Näääj, ja vill inte plippa håjjet! Ja vill ha lånjt håj.

-Aha, är du mammas lilla surfarkille?

Svaret på det var, på bred amerikanska: Oh yeah! ♥

Ni som tycker det är förskräckligt att han har en rosa a-linjeskuren tunika med små volanger på axlarna och Aristocats.:D..han älskar den, katter och rosa – whats not to like liksom:)

Mina småkillar ♥

Jordan och Jamie

Vi åkte hem, och det var utelek resten av dagen, jag har ju fått upp studsmattorna minsann.

Det var i söndags, som ungarna tjatat färdigt och jag fick hjälp av dem att bära ut alla delar från poolrummet, vi tar alltid ner hela, inte bara själva mattan, utan även ramen. De bar och släpade, och var så duktiga:)

Mitt i poolrummet hade vi en alldeles egen Jurtjyrkogård:/

smulan och zlatan

Herrejösse, här har katterna haft party… Var fåglarna som alla de stora fjädrarna tillhör är vet jag inte, men det enda spåret av dem är detta.

Lovelia och Trixie hjälpte mig med två ramar, och sen gjorde de nästan hela den sista utan hjälp, de är så duktiga.

Lovelia och Trixie

Det är jätte, jätte, jättemånga fjädrar på en studsmatta, typ 72 stycken tror jag, gångra med tre och fatta hur ont man får i armen:) De är rätt tuffa att få på plats, men det går fort att få in rätt teknik:)

Och sen var det äntligen färdigt, alla tre mattor uppmonterade, och redo att hoppas på:)

Nej vi har inga nät.

studsmattor

Jo, vi har kantskydd, typ;)

Och jag har haft diskussionen om nät eller inte varenda gång jag visar en bild på studsmattorna, så jag tar snabbversionen här:
Vi har i alla år resonerat som såhär att med nät hoppar ungarna som galningar, kastar sig mot nätet, springer runt runt och trycker sig mot nätet, som ju har en öppning som man kan ramla ur från, och hoppar och försöker nå saker högt upp på nätet.

Utan nät så hoppar våra barn fint och ordentligt i mitten av mattan, de tar hänsyn till varandra och knuffas inte.

Vi har haft studsmatta sen typ 2003, utan nät, och det har faktiskt aldrig  hänt att något barn ramlat ner. Inte ens de små. Vi har haft nån liten snedvrickning med lite ont i foten en stund, och ibland krockar de ihop, men väldigt sällan. Där spelar nät eller ej ingen roll.

Jag tror att det visst kan hända att de ramlar ner, men att risken för det är ungefär lika stor som risken att de gör sig ordentligt illa på något annat vis, där inte nätet hjälper, eller där skadan orsakas av nätet.

Några av er kommer säga att era barn räddats av nätet flera, flera gånger, och det har de säkert, men grejen där är att mina barn aldrig behövt räddas av något nät eftersom de hoppar på ett sätt som gör att de inte förlitar sig på att bli räddade.

Jag är mån om säkerhet, det behöver ni inte fundera på, och ni behöver inte jämföra det med obältade barn i bilen eller simdynor edyl. Det är bara det att jag, eller vi för det samma har alltid gällt, liksom tycker att man inte kan ha sina barn inlindade i en madrass för att skydda dem mot allt. Bättre att lära dem varsamhet, respekt och att använda sitt sunda förnuft. I allt.

:)

Varsågoda att kommentera, jag vet att ni inte kan låta bli ;)

 

Så till den skitiga delen av mitt liv:)

Jag har tvättat bort olja från händerna ett antal gånger den här veckan, och det för att bilprovningen underkände husvagnen:(

Trams, det var lite ryckigt när man bromsade hårt, alltså tvärnit, i typ 70 knyck.. men visst, det kanske kan vara farligt, vad vet jag:) Jag känner helt spontant att om man tvärbromsar i skarpt läge ute i trafiken med en husvagn på släp så spelar det ingen större roll att det rycker lite i bromsen…vagnen viker sig lik förbannat runt bilen och ut i mötande trafik..

Men nu måste vi ju fixa…eller egentligen inte, vi hade kunnat köra ut vagnen på plats och struntat i det, den rullar ju inte i trafiken, och hade den fått körförbud så vad hade det gjort, vi hade kunnat fixa ny besiktning på väg hem sen i höst:)

Men men:)

Det är nån stötdämpare som ska bytas. Killen på verkstan som pappa pratat med hittar inte rätt reservdel på datorn eller hur det var, det lär ju vara så att man får ta nåt annat, vagnen är byggd 1973:)

Alltså måste vi skruva loss den, och ingen ska ju tro att det är enkelt. Vi får lov att ta loss hela draget.

husvagnDet i sig hade väl inte varit nån match, det är fyra bultar bara..men de jäklarna har ju liksom suttit där sen 1973, och vill helt uppenbart fortsätta sitta fast:) Vi har sprayat med såndär smörjolja, och låtit det verka, och fick loss två bultar, men två sitter som gjutna. Visade sig att de hade muttrar på baksidan, under inne i draget. Så då får jag ligga under draget och skruva, och pappa skruva uppifrån, och mamma står bredvid och är rädd att vagnen ska ramla ner i huvudet på mig:) Medan pappa liksom bara: Äh vi har ju pallat upp den på bockar, det händer inget.

Och jag får smuts och rost i ögonen och näsan;) Och skitont i händerna för jag måste hålla emot den där förbannade muttern i ett muppat läge. Fast det är rätt kul:) Bara skiten släpper så.

Nu har vi dränkt in muttrarna, och så får det verka till i morgon.

(Det är inte den på bilden vi skruvar på)

 

Idag har jag förutom att mecka, även plockat undan alla vinterkläder och skor i hallen. Dammsugit men inte torkat, det får bli snart. Jag sparade några vantar, men eftersom jag gjorde det medan ungarna var i skolan, och hade eventuella vantar de behöver på morgonen med sig, så åkte allt annat undan. Nu ska det tvättas…och genast ökades berget i tvätteriet på;)

Sen träna, skulle varit cirkelfys, men det blev ledarbyte och ett pass Kamp i stället. Skitkul! Lite kamp man mot man, och massa fys. Asjobbigt.

 

I går skulle vi på Power Hour, men det var ledarbyte då med så det blev cirkelfys, kul med överraskningar:)

I tisdags körde vi återigen dubbla pass, först cirkelfys med Björn och sen HIT med Anders. Det är tufft, men väldigt kul att känna att man orkar med det, och båda passen är så roliga att det är svårt att välja:)

 

Till sist, tack för all er respons på debattartikeln, än en gång:)

♥♥♥♥♥♥

Nu ska jag fixa lite tvätt och sen sova.

Natti natti :)

 

 

 

90

Clarion sign?

Hej på er stockholmare!

En snabb fråga, ni brukar alltid ge mig så bra råd när jag ska till Stocholm och har ångest över att inte hitta:)

Jag ska infinna mig på hotell Clarion sign. kl 9.30 på lördag, hur tar jag mig enklast dit?

Tåg? Pendel? Bil?

Jag har ju stor buss och får inte rum i p-hus… Och kan inte fickparkera:)

Hjälp :)

Reaktion på Svt Opinion

Den här listan igen då, Sveriges Mäktigaste Mammor:)

Oj, så ilskna några av dem blev…Det lustiga i den kråksången är att jag har ingen aning om vem Elaine Ekswärd är, inte eller Cissi Wallin som visst skrivit något. Länge trodde jag det var hon från Bullen ni vet, men hon heter Elwing eller nåt sånt, pust.

Jag tycker att jag var rätt schysst i min artikeln ändå, jag började med att hylla ALLA på listan för deras framgångar inom respektive grej, och sen fortsatte jag med att hylla den vanliga mamman.

Att då få svar från Elaine där hon refererar till mig som ”Wetterholm” gör att det absolut enda, förutom att det var rätt tråkigt skrivet, jag kommer ihåg är att hon larvade sig;) Jag har förstått att det tillhör härskarteknik att kalla folk vid efternamn, avpersonifiera dem osv. Det biter dock inte direkt på mig:) Jag är alldeles för vanligt och obildad för sånt nämligen. Jag är så en vanlig kvinna av folket att det är inte riktigt klokt, och begriper mig inte alls på sådana där grepp utan i min värld innebär det bara paralleller till lumpen, militärtjänstgöring, där kallas man vid efternamn. Wetterholm för mig är inte jag, utan mer min familj.

Blondinbella hade ju åxå lite taffliga grejor för sig, som att kalla mig för CaroLINA Wetterholm… Rätt slött att inte skriva rätt namn, och det får mig bara liksom irriterad över att folk idag inte har tillräckligt med vett att ta reda på basic fakta innan de öppnar munnen. Som att det är oviktigt, men ändå måste mästras om.

Nä, jag blev inte imponerad.

Sen att jag liksom beskrev den mamma, som de själva refererade till som sin hjälte, nämligen sina egna mödrar, som den verkligt mäktiga morsan, det gick dem förbi.

Jag menade inget illa mot dessa mäktiga kvinnor, som sagt så respekterar jag och hyllar deras framgångar, utan jag pekade mer på att det finns så många andra som är mäktiga, fast på ett annat vis, och på ett vis som aldrig någonsin blir hyllat.

Ni fattar, Blondinbellas läsare fattar inget;) Och det säger ju bara att folk är olika, som det ska vara.

Jag har läst ett antal listor på vad folk ångrar i slutskedet av sina liv, och väldigt många, framför allt

män, ångrar bittert att de inte ägnat mer tid åt sina barn och sin familj.

 

Sen kan jag inte låta bli att med ålderns rätt, haha, nån fördel ska det ju vara att vara stenålders;) säga att jag har en del erfarenhet. Jag har haft barn i drygt 21 år, och jag har varit med under ett antal faser, där det tjafsas om vad som är bäst, i allt. När jag väntade tvillingarna 2000 fick jag inte ens dricka lättglögg. När jag väntade Janelle 1993 var det mögelost och kemikalier på arbetsplatsen som var typ det enda man skulle undvika. När jag väntade Jamie 2011 var det plötsligt helt okey att dricka några glas vin i veckan…

Janelle skulle absolut ligga på sidan, det var allra bäst. Två år innan fick min kompis barn som absolut skulle ligga på mage, och när jag fick Novalie 2003 skulle alla ligga på rygg. Rekommendationer från högsta ort.

Med Janelle skulle man undvika tunga lyft, med Jamie tränade jag rätt tungt länge..

När jag fick Janelle ammade ALLA. Utan att det var nåt konstigt med det, ingen blev utkörd från restauranger eller fik, barnvagnarna fick alltid plats. Det fanns inga amningströjor, men det var sällan man såg mer än möjligen lite lite mage. Brallorna slutade vid midjan på den tiden inte strax ovanför rumpan;) nämligen.

De som inte ammade hade det kanske tuffare då, eftersom det var väldigt hypat just då att amning gav skydd mot tja allt. Vilket den gör:)

När tvillingarna föddes var det annat, då ifrågasattes jag varför jag dubbelammade, och hade jag verkligen tillräckligt med mjölk. Tja, de är tjocka och feta, så ja. De fick aldrig flaska. Orka. Det är tillräckligt med jobb att amma två faktiskt, att krångla med ett moment till…noway.

Så kom tiden när papporna skulle vara hemma med barnen, och vips och tjohej slutade folk amma tidigare för att pappan skulle kunna mata. Bra det, gör som ni vill:) Det tillkom en miljard grejor som man måste ha för att bebisen skulle överleva, det räcker inte med kläder blöjor och mat längre utan det ska vara specialgrejor till ALLT.

Tacka fan för att föräldrar av idag blir nojiga.

Om du ville bära ditt barn var det enbart babybjörn som funkade, hade du sjal var du bohem. När jag fick Jamie sjalades var och varannan unge.

 

Vad vill jag säga med det här då? Ingen aning:)

Men att det svänger så snabbt inom allt, och att det går mode i hela barngrejen liksom. Man ska göra karriär, starta eget företag och amma på styrelsemötet, stissa iväg på babysim, babyrytmik,babybio, lattefika. Man stressar iväg med det äldre syskonen på morgonen till dagis för att få ”egentid” med bebisen.

Äsch, vi är flockdjur, och lever i familjer. Våra barn behöver ingen jäkla egentid enligt ett schema, det kommer alldeles alldeles naturligt, om man bara tillåter det och inte stressar upp sig över att det är ojämt i statistiken syskonen emellan:) Det jämnar ut sig i slutänden.

Våra barn behöver närvarande och engagerade vuxna. Och kärlek. Och få vara en del i flocken vi kallar familj.

Jag tycker att det är så ofattbart synd att  tjejer som skaffar barn inte förmår bara luta sig tillbaka och njuta av den tiden. Att oroa sig över att de inte klarar sig utan en på arbetet…släpp kontrollen, folk klarar så mkt mer än man tror dem om;)

Ja, om man redan är egenföretagare så kanske det är lite meckigt, men man kanske inte behöver starta upp ett företag samma dag som bebisen föds.

Vi lever i typ vaddå? 80 år+ . Om man tänker sig att kvinnor får i snitt två barn var, och är hemma, säg för att vara wild and crazy;) fyra år…då har man typ 40 år på sig att göra karriär..och många år på sig att ha egentid. Allt måste inte ske NU, utan allt kan få ha sin tid utan att man stressar på det. Sett i det perspektivet är ju några år hemma med barnen ingenting. Men värt så mycket i slutänden.

Jag säger inte att alla ska göra som mej. Jag är helt övertygad om att det inte är något för många, men jag vill visa på att det finns alternativ. Jag kan ärligt säga idag att jag inte ångrar en sekund ihop med mina barn, även fast det blev som det blev, och jag skulle inte ändra på något. För mig så är det så enkelt, allt handlar om kärlek. Allt annat är sekundärt.

Det är kanske ingen slump att jag när jag läser mindfullnessböckerna i skolan, bara nickar igenkännande, ja så gör jag, sådär med, och så… :) Att bara stanna upp och andas in doften av trädgården på morgonen efter ett regnoväder, eller sitta på en stol med fötterna i gräset och bara njuta, eller titta på mina barn som gör något och känna en djup frid.

Fan vad det låter flummigt;) men att stanna upp ett tag i livet är viktigt för hälsan, för kroppen och själen. Och att göra det tillsammans med ett litet barn tillför en extra dimension på det hela.

Inner peace,amen på det.

 

Fattar ni vad jag menar?

Det är INGEN kritik till någon. ♥ Tvärtom får alla göra som de vill, men jag tror på allvar att eftersom i princip alla vuxna känner av en tuff stress dagligen,och den psykiska ohälsan ökar så skulle det skapa ett härligt andningshål i livet att stanna upp och bara njuta. Vi har den möjligheten i Sverige med lång föräldaledighet, och att arbetsgivarna måste behandla f-lediga på ett schysst sätt.

 

 

Och för den delen, jag talar om kvinnor för att det var vad listan handlade om, mäktiga mammor. Pappor är precis lika viktiga de, och där får man kombinera hur man vill.

 

Nä vafan det blev för djupt för mig, jag tror jag får gå och sova i stället!

:)

Natti natti :)

13 måste-ha i mitt husapotek:)

Jag har i mitt lilla husapotek lite grejor som kanske inte alla har, en del har andra ”måste-ha” saker, men för mig är det de här sakerna som gäller:

Vitlök, alla vet att vitlök är antibakteriellt. Man kan riva den och tugga i sig på en hård smörgås, man kan riva den och hälla på kokt vatten och dricka det, osv. och min paradgren: man kan hacka den fint, vika in den i en kompress och lägga den mot ett värkande öra. Jag har stoppat så jäkla många öroninflammationer på det viset att det är inte riktigt klokt:) Man kan hålla den mot ett getingstick åxå, det lindrar fint.

 

vitlok

 

 

Tea Tree Oil.

Luktar aningens bättre än vitlök, men väldigt starkt. Man kan ha den på bett och småsår, eller på acne. Den är antiseptisk och dödar bakterier:)

 

tea_tree_oil_30_ml_7403

 

Värktabletter:

Jag har alltid suppar (suppositorier) hemma eftersom mina barn aldrig kunnat svälja tabletter, eller mixturer, det resulterar omedelbart i en spya. Alltså blir det en supp i rumpan, och det har de hajat att det är enklast. De får testa att ta via munnen i olika former, men kräks av allt.
min lista 1

 

Jag använder oftast en kombo av Ipren/Ibumetin edyl, och Panodil/alvedon edyl. Det är samma skit i dem, men olika tillverkare…jag köper den billigaste:) Och så nån form av migränpiller. Måste alltid ligga i väskan…!

 

Till hudvård använder jag Forever livings Aloe vera, som ansiktskräm.

 

min lista2

 

Och deras Heat är perfekt på onda muskler, eller frusna fötter:)

 

Sen vet ni ju att jag älskar Coldzyme, den förebygger och förkortar förkylningar, och tro mig – den funkar!

Löss….hatar dem, men den här luskammen är outstanding! Nit free, köp ingen annan! Valfritt lusmedel, tycker alla är lika bra nuförtiden.

 

min lista 4

 

Solskydd och jag är inte jättebra kompisar, jag föredrar att sola långsamt och få en skyddande bränna, även på barnen, men vid långa dagar på stranden använder jag denna Eucerin. Lätt att smörja in och inte hyperkladdig.

Till torra händer, torra partier, ansiktet, urringningen, halsen edyl, kör jag Bio-Oil, reducerar även ärr, bristningar osv. Underbar att smörja in med:)

 

Om jag måste välja en sak i mitt husapotek, blir det Munkens bi-salva. Inget annat märke, det ska vara Munkens. Jag har testat alla;) Den här har barnen gladeligen ÄTIT upp många burkar, crazypants;) jag har använt den som rumpsalva, finns absolut inget bättre där. Torra händer efter att ha jobbat inom vården, alltså riktigt såriga och självsprickor…på med bisalva och ett par bomullsvantar över natten, och så är det nästan fint på morgonen. Jag har den på allt, småsår, sprickor, brännsår, rumpor, läppar..Allt! Finns i burk, och som stift. Används dock inte som lypsyl på sommaren, då får man brännblåsor på läpparna, jag har testat….:/ Men efter att man bränt sig är den toppen:)

 

min lista 3Xylocain, suveränt när ungarna skrapat knäna och man måste tvätta bort grus och skit, bara ta på så bedövar den och så kan man tvätta sen. Jag som inte noppar ögonbrynen utan att grina ihjäl mig, och nu har övergått till nån liten hyvel, jag har ju liksom massor av ögonbryn;) har ibland haft på xylocain innan jag noppat:)

Har getingarna stuckits funkar den fint att lindra smärtan med, eller om man bränner sig på tex spisen.

 

Jag har alltid detta hemma, och i mindre form i necessären när jag reser:)

Ni som hängt här ett tag vet att jag gillar huskurer, så ni får gärna tipsa mig, och varandra, om era bästa Måste-ha grejor hemma, både husmorsknep och rena medikamentet:)

Ett tips gällande bi-salvan, den är mycket billigare på Apotea.se än någon annanstans jag hittat, den kan gå loss på dyra pengar på hälsokosten, men där kostar en burk typ 70 spänn.

 

Nå, vad är nu era Måste-ha i husapoteket?

 

( Jag har medicinskt kol sen typ 1800-talet åxå, det hör väl till att man ska ha, men jag har aldrig använt det, tack och lov)

 

61


Carola Wetterholm, 9 -barnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt tex...och mat...och ytterkläder i den trånga hallen...;) Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Senaste inläggen

Följ mig på instagram: @carolawetterholm

Follow on Bloglovin

Arkiv

Senaste kommentarer

Kategorier

Senaste inlägg

Meta

Läs liknande bloggar

 • familjenannorlundaFamiljen Annorlunda
  Kategori: Familjen Annorlunda
  “Okey jag har massor att berätta…”
 • tinkkaTiobarnsmamma
  Kategori: Familjen Annorlunda
  “Hade praktik som vanligt och det…”
 • liniz2013Liniz's resor
  Kategori: Familjen Annorlunda
  “  Vi besökte ju Sunwing Bangtao…”