Jag vill nog prata lite om amning faktiskt.

Först tack för era tips om jeans, jag kom aldrig iväg idag, det var för jäkla tråkigt väder med ösregn som gjort oss dygnsura på vägen mellan bilen och huset/affären. Jag tar det i morgon:)

Amning då.

Som ni vet så gillar jag amning, jag har ammat alla barnen som minst över ett år (eller Patricia fulade och slutade tvärt vid 11 månader för hon blev sjuk, och vägrade äta öht, men det gills inte. Eller vägs upp av tvillingarnas 2,5 år *s*)

Nu har det kommit nåt upprop om att man ska få amma sitt barn vart som helst och när som helst, tror det kanske är tidningen Mama som startat det? Där är jag osäker. Min bloggkollega Annika Leone har intervjuat Arga snickaren som nu tydligen driver restaurang? kan inte folk sluta göra så mkt olika saker, jag hänger inte med;)

Nåväl, Anders säger att han vid något tillfälle täckt över en ammande mammas bröst, för att hon alltså, om jag fattat det hela rätt satt med båda brösten helt nakna. På en restaurang. Och ammade ett barn. Och det är då alltså fel, för då kränkte han morsan och säkert barnet och alla dess framtida släktingar ;)

Men kom igen tjejer!

Amma ska man absolut få göra var som helst, men jag instämmer till fullo med Anders ( heter han Övergård?) man ska väl göra det med stil?

Jag har ammat i runda slängar 10-11 år, och jag har ALDRIG blivit övertäckt eller ens fått ett argt ögonkast åt mitt håll, för det är ingen som sett det. Jo, de har väl kanske fattat att den lilla bebisen ligger och äter, men för den delens skull har jag knappast flashat hela överkroppen. Varför ska man göra det? In public? Jag tittar på bilden de frontar den här kampanjen med, och jodå, där sitter ju någon tjej och visar typ hela överkroppen, och jag FATTAR inte?

Barnen behöver hud mot hud kontakt när de är nyfödda, och små, men de behöver inte nödvändigtvis ha det vid varje amningstillfälle. Är man ute bland folk tycker jag att man kan vara anständigt klädd. Det innebär att jag hatar folk som visar kalsongerna eller ännu värre..halva arslet. Jag ogillar att se folk som inte har BH och sen en tunn genomskinlig tröja/blus, jag tycker inte om att se håriga mansbröst eller ryggar när jag ska sitta och dricka kaffe, eller för den delen nakna småungar som ränner omkring. Kjolar som är så korta att de liksom inte täcker rumpan går åxå bort. Jag vill heller inte se kvinnors nakna bröst, oavsett om de ammar eller ej.

Jag har ammat tvillingar, samtidigt, utan att visa upp hela mig, dessutom innan det fanns amningströjor, det ni ;)

Jag har ammat överallt, vill jag påstå, gåendes sittandes, liggandes och finns det några andra sätt har jag nog ammat så med. Högst upp i en utsiktskarusell i Tyskland med en Tv-kamera upptryckt i bebisens ansikte utan att visa speciellt mkt bröst. Jag gillar amning! Men för den sakens skull vill jag faktiskt inte se mer bröst än nödvändigt. Det beror inte på att jag på något vis tycker att det är dåligt att mata sitt barn, utan på att jag vet att man kan amma diskret. Det handlar inte heller om att män skulle tycka det är fräckt på nåt vis med bröst, och att man ska förhindra det de eventuellt får i tankarna av att se nakna sådana, det får fan stå för dem. Men så länge som vi går runt med kläder på oss till vardags så tycker jag inte att vi ska släppa på det bara för att mata ett barn.

Jag menar heller inte att det är fel att visa en del av det bröst som barnet ammar ifrån, men att flasha hela det andra samtidigt känns ju aningen onödigt. Det blir dessutom kallt, och drag ökar risken för mjölkstockning ;)

 

Att det ens behövs kampanjer idag för rätten att få amma sina barn är ju helt galet, men kanske, bara kanske kan jag faktiskt förstå att det blir ett jädra liv om man inte kan tänka sig att amma lite sådär diskret, man gläntar på sin amningströja, eller drar upp tröjan och lägger dit barnet, för att när amningen är klar lite snyggt dra ihop sina kläder igen. Utan att göra så stor sak av det.

Om man i stället väljer att mer eller mindre ta av sig hela tröjan, alternativt knäppa upp alla knappar och fläka upp blusen och ta av sig på båda brösten för att sen sitta där och bli irriterad över att en krögare edyl tycker att det är lite opassande…Jag fattar faktiskt att det då blir ett liv utan dess like över amningen.

 

Så det jag vill ha sagt med detta, är: Amma är något alla ska känna att de kan göra överallt, så länge de gör det med stil. Dvs visa så lite som möjligt av mjölkbaren. Jag kan överhuvudtaget inte begripa varför man vill sitta halvnaken ?

Hemma, fine, men bland folk? Uppskattar man då att folk gör samma lika? Så om man sitter med bar överkropp och ammar på Åhlens är det då ok att få en icke ammande kvinna med bar överkropp till bordsgranne? Skulle inte tro det va? Amningen störs inte på något sätt av att man skyler sig lite, och om så skulle vara  fallet så störs amningen ännu mer av att man är bland folk, och då borde man faktiskt inte vara det.

Jag blir trött på folk som ska göra saker till ett problem hela tiden. Vill man amma är det asbra. Vill man amma bland folk så gör man det, men diskret.Då är det inget problem. Vill man mata sitt barn med flaska så gör man det, och det är sällan man ser en flaskmatande morsa flasha tuttarna, och det barnet är ju i så fall lika beroende av hudkontakt, eller hur?

 

Amma för sjutton! Vart som helst, när som helst, men kanske inte hur som helst. Man måste visa respekt för folk runtomkring. På precis samma sätt som folk ska visa en själv respekt. Vi lever i ett samhälle som valt att ha kläder på oss, då får vi lov att följa de normer och sociala regler som satts upp, annars kanske man får flytta till ett naturistplejs om man så gärna vill vara halvklädd:)

 

Är ni med mig överhuvudtaget här, eller tycker ni att jag tänker fel?

Jag kanske måste påpeka och förtydliga att så här tycker JAG, och ni får tycka som ni vill, vi kanske kan diskutera det men jag menar inte att göra mina åsikter till eran sanning. Annars är det alltid nån smart-ass som ska tjafsa om hur dominant och blablabla jag är ;)

 

Och till sist ännu ett förtydligande: Amning är bra:)

 

Nu ska jag sova!

Natti natti :)

 

 

 

Me&i

På onsdag kl 18.30 ska jag ha en visning hemma med me&i:)
De har infört Tjejkvällar igen och eftersom jag har flest vänner utan småbarn passar det perfekt, sen visas såklart barnkläder åxå.
Men nu är det fokus vuxna tjejer, med fina priser och erbjudanden :)
Om nån av er vill komma så är det bara att maila och säga det, och sen kommer ni, easypeasy!

IMG_3508.PNG

Jag har ju fått äran att bli bloggvän med me&i och det har inneburit dels en upptäckt av deras kläder och sen en stor kärlek till dem, jag kan lugnt säga att jag älskar mina jeans därifrån tex :)
De sitter som en smäck !

Lite erbjudanden och rabatter kommer sitta fint känner jag:)
Känn er välkomna, här är alla snälla och ingen bits:)
Det blir något att tugga på åxå, vad har jag inte bestämt men ni kommer bara klämma och känna på kläderna ändå så egentligen behövs inte det;)

Välkomna :)

Hemma igen

Hej:)

Jag kom hem, precis som jag skulle i fredags, men sen har det varit som om proppen drogs ur och all energi bara rann ur. Det var precis likadant förra gången jag kom hem från Hola, helt klart är det jobbigare än man tycker:)

Jag skulle önska att den här utbildningen höll på i flera år, för jösses vad jag trivs! På Hola, som är en supermysig skola, med alla kurskamrater, med lärarna, med det vi får lära oss. Med ALLT. Att komma dit är som att kliva in i en bubbla, jag har ju ingen mobiltäckning*, och även om det går att ha koll via wi-fi så är det som att det är ingen större idé. Jag är inte slav under min mobil, utan vet jag att barnen är omhändertagna så kan jag lugnt låta den ligga kvar i väskan. Hemma så har jag ju såklart en helt annan koll, för då måste jag, då är det jag som har allt ansvar, men nu ligger ju faktiskt det på mamma och pappa :) Jag kan inte göra så mkt från Hola, och jag vet ju att om det skulle hända något allvarligt så skulle de få fatt i mig, det finns ju fast telefoni. Alltså kopplar jag bort allt sånt.  Jag har kollat igenom instagram på kvällarna, och om nån messat på fb, och jag har surfat lite, men mest får både mobilen och datorn ligga oanvända. Det blir inga bilder tagna heller, det måste jag ändra på, för det vill jag ju ha:)

Alltså känns det som att vara i en bubbla. Inga nyheter, jag har helt enkelt inte orkat gå ut i köket och slå på tv.n, och inga större intryck från omvärlden. Väldigt rofyllt. Kolsvart ute redan vid 18, och när man släcker lampan i rummet för att sova så vet man inte om man redan stängt ögonen eller om de är öppna, så svart är det:)

Sovit som en stock, och vaknat om inte pigg, så i tid. Mobilen ringer 30 minuter före vi brukar samlas för att gå upp till matsalen vid 7.30, och jag kliver upp och gör mig i ordning, packar ihop det som ska med upp, och så får det räcka. Om jag inte velat se lite vaken ut så hade jag lugnt kunnat kliva upp tio minuter innan, för jag är snabb, men eftersom jag inte vill skrämma ihjäl mina kurskamrater så får det bli 30 minuter :)

En fantastisk frukost, med fil/yoghurt, bär, olika musli och flingor,fröer och frukt, ägg – både kokta och äggröra, bröd, korv, juice, smoothies och massa sånt, snudd på i klass med en fin hotellfrulle:) Iom att vi kliver upp och är där när de öppnar vid 7.30 så kan man sitta i en timme och äta, för vi börjar vid 8.30. Sen är det korvstoppning, men med intressanta saker så det känns inte jobbigt.

Lunch i matsalen, och de lagar all mat själva, från grunden, så ni kan ju bara ana hur god den är! Till den är det en enorm salladsbuffé, och på fredagar efterrätt.

Den missar jag iofs nu, för jag har bokat resan på ett annat vis på hemvägen. I stället för att boka hela vägen från skolan så bokade jag från Kramfors, på så sätt kommer jag hem fyra timmar tidigare, och slipper sitta de timmarna och bara häcka på skolan. Jag och en kursare delade i stället på en taxi, och fick byta tåg i Sundsvall, så kliver jag av hemma i Uppsala medan hon byter i Stockholm för vidare resa mot Göteborg :)

Kalasbra!

Ditresan funkade dock kanon så den kör jag samma.

Och med det får det vara nog om skolan för nu:)

(* jag gick förbi butiken där jag bytte abonnemang och passade på att ”skälla” lite på den säljaren över att jag hade noll täckning. Han menade på att det borde jag ha, för det skulle gå på 4g men det funkar inte heller. Surt att tjejerna som har tele2 har täckning..när jag bytt från det, haha, men här hemma funkar det klockrent. Han skrattade och sa att det var ju tur att jag inte ringde och skällde ut honom…hm, men du, jag har ju ingen täckning så jag KUNDE inte,annars hade du garanterat fått en ilsken påringning mitt i natten, hehe. )

 

Här hemma hade det funkat toppen, småkillarna gillar att ha mormor här, och även om de tydligen varit rätt så ”aktiva” så hade det hela varit rätt så friktionsfritt. Trixie blev firad med fika på kvällen, min syster kom åxå så det var ju bara jag som fattades och det verkar ha känts ok.

En grej som jag skäms över, var att jag helt och totalt missat att Corrinda skulle iväg och spela RM i basket! Hon messade när jag var på tåget att vi inte betalat nån avgift dit och jag visste ju om det, men var helt övertygad om att det var den helg som kommer, så jag tänkte inte mer på det, förrän pappa sa att han kört henne och ett gäng andra spelare till tåget innan han hämtat mig. Eh?? Vad? Jo hon skulle ju till Sundsvall och spela basket…Jaha…okeeeey.

Nu har hon tvärkoll på allt gällande basketen själv, den har aldrig legat på mig, det är ungefär den enda i ungarnas olika aktiviteter som inte varit mitt ansvar utan någon annans, så jag skyller väl på det. Men skäms lik förbannat.

Och nästa helg var det konfirmationsläger:)

Corrinda har dock som sagt koll själv, och det är ju inte direkt första gången som hon åker iväg och spelar basket så för henne är det ingen big deal.

Jag blev extremt stolt när hon ringde mig och meddelade att hon blivit Matchens lirare i första matchen ♥

matchens lirare

Det är inte hennes första sån här tröja heller:) Corrinda är duktig, och jag är stolt:)

Som jag sagt förut så har jag inga stora krav på ungarna, bara de blir ruskigt berömda och snuskigt rika så får de bli det på vilket vis de vill, och basket verkar vara hennes grej. Att vi måste flytta till USA för att tjäna fett med kosing är ju inte ett dugg tråkigt, jag är helt med på det ;) och kommer se till så hon väljer Californien typ;)

 

Jag kom hem lagom till fredagstacosen, bara att sätta sig till bords, och Janelle, Simon och syrran kom strax efter.

Sen drog de hemåt, och ungarna hoppade i säng, och jag har ingen aning om vad jag pysslade med, men trött var jag:)

Lördag var det tänkt att vi skulle åka på galapremiär på Kapten Sabeltand, men eftersom småkillarna inte är helt pigga så fick det bli ändrade planer. Det blev en hemmadag i stället, och jag smet iväg och tränade och storhandlade sen. Funkar det med.

Det är lite roligt, men jag sa ju i mitt sista inlägg att nu ska det bli ordning på kosten..och som hemuppgift fick vi bland annat att föra kostdagbok:)

Antingen på sig själv eller på någon annan, och sen ska vi utvärdera kosten, och ge lite goda råd runt omkring, och det ser jag på ett tecken på att det är meningen att jag ska få arslet ur vagnen nu. Vi pratade appar, och många enades om en som heter Lifesum, så den har jag nu nerladdad och reggar allt matintag på. Märkligt att det är så mkt enklare att avstå från att peta i sig något, en liten godisbit eller en kaka bara för att det är så tråkigt att se hur många kalorier det blir :)

Blir bra det där, bara jag får dricka glögg till jul, och äta pepparkakor (som jag enligt gammal tradition ser som medicin- bra för alla möjliga magproblem, och har man inga kan man alltid motverka, hehe)  så kan jag nog äta som man ska. Träningsvärk har jag så man kan nog anta att jag tränar som man ska åxå ;)

Fast jag funderar på att skaffa ett löpband. Ja men herregud, jag VEEEET, jag hatar att springa, men jag har sämre kondition än jag har lust att ha, så varför inte? Vi har en crosstrainer, men jag är inte helt förtjust i den. Så, vad har ni för löpband, och vad är bra/dåligt med dem?

:)

Söndag idag, och efter att ha sovit länge hela familjen så var det frukost, och så småningom iväg och handla. Novalie skulle på kalas, och vi behövde en present, och samtidigt ville jag fylla på rengöringsförråden, så det fick bli Rusta.

Nu har vi schampoo, balsam, Ajax, diskmaskinstabletter, toapapper, roll on och rakhyvlar ett tag igen. Extremt rolig shopping ;) Novalie fick en matta till sitt rum, det är kallt på golvet där nere och den gamla har sett sina bästa dagar, men roligare än så blev det inte.

I morgon ska jag åka och köpa jeans till Robban. Jag frågade om han kunde tänka sig att köpa sig ett par själv, han är ju ändå på stan varje dag, men si det hade han inte tid/lust/ork att göra. Varför man ens ska ha fler än ett par kan han inte riktigt begripa ;) Men jag vill gärna tvätta dem ibland, och nu har han faktiskt bara ett enda par som passar, så det är akut. Han har ju vuxit, min son, och är säkert 175 cm lång, från att för ett år sen vara säkerligen minst tio centimeter kortare. Nu vet jag inte vart jag ska hitta några bara, förr köpte jag på Cubus, där jag hittade en modell han gillade, men deras största storlek är för liten nu misstänker jag. Kanske H&M? Eller måste man till typ dyraffärerna? Han är ju smal som en pinne så det kan bli ett delikat uppdrag, och det roligaste är att han inte ens kommer uppskatta det. Otack är världens lön;)

När börjar tonårskillar gilla att köpa kläder? Aldrig?

Annat är det med tjejerna, släpp loss dem i en affär och de har inga problem att hitta sånt de vill ha direkt ;)

 

Nä, nu är det mitt i natten, jag skulle gå och lägga mig, men då började Vikings, och jag missade ju det i torsdags så då fastnade jag..Det där med att kolla på nätet är inte min grej, jag vill se det när det går på TV. Gammaldags jag vet.

 

Köpte en pumpa och lite dödskallar på Citygross, så nu kan det bli Halloween.

halloween

 

Fick en avstämning i kassan ( självscannar) och tjejen som kollade mina varor ( alla rätt) hade en dotter som valt en sån dödskalle till julgranen förra året:) Jag tror att den här ska få stanna kvar över jul den med, gillade den.Den är superglittrig, det framgår inte, och den andra har ljus i olika färger som blinkar. Japp, jag gillar sånt;)

 

Nu – natti natti :)

Intensiv dag idag

Vaknade 7, frukost 7.30, och sen har hela dagen rullat på i 180. Vi har lyssnat på föreläsning om massage, och jag som inte alls gillar att ta i folk satt där och funderade på om man kanske skulle bli massageterapeut..? Då är det en bra kille som snackar :)

Jag var stel i höfterna och nacken i morse när jag vaknade och det har bara eskalerat under dagen, redig träningsvärk i nacken men jag fattar inte riktigt från vad. Ont gör det hur som helst :)

Efter lunch pratade vi stress, och det är intressanta grejor det här, inte minst för att jag har ett praktexempel på hur illa det kan gå om man stressar, och aldrig fokuserar på det som är det viktiga på riktigt i livet, i en alldeles omedelbar närhet. Eller fd närhet såklart.  Lite orolig blir jag allt för att all den jäkla negativa stress som jag lever under ska svepa in som en tsunami och dränka mig totalt, efter att den kastat runt mig som i en torktumlare, men jag tycker ändå att jag, när jag läser mer och mer  har de rätta redskapen för att hantera det.Jag hoppas innerligt att det är så.

”Du är så jäkla stark”

Det har jag fått höra så ofta, och jo, kanske. Men jag har ju inget alternativ. Eller visst har jag, men lägga  mig ner och dö är så förbaskat tråkigt så det räknar jag bort ;) Jag ÄR stark. Jag ska fortsätta vara det åxå, och jag tror att den här kursen kommer hjälpa mig klara av att hålla fokus på det som är viktigt. Min familj. Mina barn ♥ Mig själv.

Häpp:)

Efter middagen var det återigen samling, och nu pratade vi presentationsteknik, lite föreläsnings-lära alltså, jag kanske ska göra slag i saken och föreläsa som ni brukar säga? :)

Och sen spånade vi idéer till den Hälsodag vi ska anordna i mars, och där tappade jag allt fokus jag nånsin haft, det var då 9-10 timmars undervisning, så det var inte så förvånande.

Hem till rummet, och så byta om till träningskläder, tillbaka till gympasalen där en av kurserna håller i gympa, och så köra ett pass med henne. Eftersom jag kände att jag inte var helt slut, så körde jag lite burpees och tabata-knäböj på rummet, tills det skakade bra i benen. Då plankade jag en stund:)

Haha.

Jag måste ta tag i mitt midjemått! På riktigt nu. Vad säger ni om detta: Det är två månader kvar till mitten på december, när man vill äta lussebullar, pepparkakor och dricka glögg mest hela tiden, och kanske äta julgodis;) Glöggen och pepparkakorna viker jag inte en tum ifrån, jag älskar det:)

Jag tränar som vanligt, men äter mer mat, och bra mat.  Som det är nu äter jag frukost och middag, jag gillar ju inte att äta, det är tråkigt, men dricka kaffe och äta en banan, eller en macka…det går bra minsann…;)

Nu har jag varit här i snart tre dagar, och som alla vet så räknas inte de kalorier som intas på bortaplan ;) men snart är jag hemma igen, och då blir det ordning på torpet.

Det låter som en bra plan va?

Vill ni vara med kanske? Hur vet jag inte, men om så är hittar vi på nåt!

 

Nu har jag duschat, ätit banan och kex ;)( de räknas inte – bortaplan ni vet,*s*) och grejat lite med de andra två kurserna jag läser, och packat, Det är utcheckning 8.00 i morgon, och jag vägrar kliva upp före sju så allt är så förberett som det går. Hemfärd vid 12.30 och borde vara hemma runt 17.00 alldeles lagom till tacosen…whihoooo;)

 

Nu ska jag sova!

Natti natti :)

 

 

Jotex-vinnare, wi-fi som suger och noll täckning, tja nivet;)

Hej från Hola!

Hörrni, jag har extremt kass wifi här av nån anledning denna gången, som om det inte räckte med noll täckning liksom ;)

Så det är som att leva i en liten bubbla:)

 

Jag vågar inte ge mig på några bilder, utan skriver jättefort och klickar på ”publicera” så kanske det går igenom…

Vinnare av Jotex är Stephanie:

Åh jag älskar tävlingar , fast jag sällan vinner så ör det roligt med spänningen ! :) min sambo har precis klarat jägarexamen och är nu borta en vecka på sin första älgjakt, så att vinna den där kudden med hjorten på vore ju fantastiskt att få ge honom i examenspresent eller varför inte från mig o sonen på fars dag ?? :) jag håller tummarna !! :)

 

Grattis!!

Jag har mailat dig. Ni andra, jag kommer tillbaka med fler Jotextävlingar, jag vet att ni gillar dem, och det är så roligt att få göra er glada:)

 

Hur är det då?

Jo idag är det för det första Trixies födelsedag, hon fyller 9 år ♥, och jag fick prata lite med henne i morse via Fecetime, men det hackade och laggade, men ett grattis blev det i alla fall, och så fick jag höra att hennes presenter var bra, skönt det. Jag sa förut att jag aldrig missat en enda av barnens födelsedagar, men kom på att jag ljög, för det har jag ju, och det var Novalies fyraårsdag. Hon fyller år den 23 maj, och vi gifte oss den 22 maj, och sov inte hemma den natten. Eftersom hon inte var stor nog att ha koll själv så låtsades vi helt sonika att hon fyllde den 24:e:)

Funkade utmärkt då, skulle aldrig någonsin funka idag.

 

Jag åkte med tåget igår, fast det känns som många dagar sen, det gick vid 17, och nu är jag så extremt resvan att pappa inte behövde följa med upp på perrongen, hihi. Vi hann typ till Gävle sen blev det mörkt och skittråkigt att åka tåg. Jag läste ut en bok, surfade, åt en macka, gick på toa, spelade spel, kollade Facebook, och vafan är vi bara i Söderhamn….? Denna gång hade jag bokat ”tyst kupé” , jag måste ju prova alla olika som finns, och det var najs, ingen som vill prata sitter där så man kan få vara helt osocial:) Men det var som sagt lite tråkigt. Jag har svårt att skriva på datorn på tåget, det skakar lite och jag blir snurrig, men jag skrev ihop en uppgift i en av de andra kurserna iaf.

Kom fram till Kramfors vid 21.30 och bussen går 22.00. Jag frös! Fasen det är betydligt kallare här uppe än hemma, taxichauffören som körde mig sista sträckan sa att det  var +4 och hemma var det väl iaf +12-14 grader eller så. Brrr.

Varma kläder har jag INTE med, däremot flera koftor och tröjor så jag kan köra lager på lager, funkar det med.

Sov som en gris, det är sköna sängar här och jag måste nog göra något åt min hemma, den är helt enkelt för hård, jag får ju ont i den axel jag ligger på. Kanske kan lägga i en extra madrass?

I morse var jag först ute i hallen (!! ja jag veeeet, helt otroligt) och fick vänta på de andra sjusovarna;) innan vi gick upp till frukosten.

Sen har det varit föreläsning hela dagen fram till 14 då vi redovisade våra hemarbeten, och sen….Nordic Military Training :)

 

Alltså…NI vet att jag inte springer, men väl gillar tunga vikter…Men jag har alltså sprungit idag:)

På led, helt enligt militärisk drillning, och med ruscher – sist springer fram och tar täten, med ”skydd” då vi kastat oss ner på marken för att slippa bli skjutna;) och ”siffra” när man skulle göra ett antal armhävningar. Varvat med backe upp och backe ner, branta jäklar! och så kramkalas och skottkärra, för att sen avsluta med ålning medelst hasning:)

så blev det ett timme ungefär, och sen var jag slut som person. Jag kommer aldrig gilla att springa, jag är inte en löparsort, och av andra anledningar åxå, en ond häl, taskigt knä mm. Men springa kortare sträckor kan funka..kul var det iaf!

Sen dusch, och middag innan vi åkte hem till en av tjejerna i trakten som har en egen bio i en av sina lador:) där vi kollade på Winter tales, med Colin Farrell.

Nu….trött som jag vet inte vad, och ska sova, fast klockan inte är ens i närheten av midnatt, ska skicka in en skrivuppgift bara..:)

Jag är tillbaka ordentligt på fredag, men hoppas få lite tid i morgon med för att kika in här.

 

Just jag, du som frågade om Jamie och Trattbröst, jag såg din fråga, och förstår hur du menar, helt och fullt, man blir orolig för sitt barn. Jamie har inte det, men det var konstiga skuggor på bilden så jag förstår dig.

Men du, inte ska du går runt och vara orolig, se till att få en läkare som förklarar för dig ♥ så du får fråga allt det som du undrar och är orolig för. Kram!

 

Nu håller jag tummarna att inlägget åker iväg i den sega wi-fi strömmen…..

Natti natti :)Carola Wetterholm, 9 -barnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt tex...och mat...och ytterkläder i den trånga hallen...;) Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Toppbloggare

Arkiv

Senaste inläggen

Följ mig på instagram: @carolawetterholm

Follow on Bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Mest kommenterade just nu

 1. Familjen Annorlunda
  “Först tack för era tips om…”
 2. hejhejvardag
  “Alltså jag har lyssnat på så…”
 3. På Smällen!
  “Äntligen! Jag är så exalterad att…”
 4. Thaimorsan
  “Godkväll! Så spännande att sååå många…”
 5. Idas beauty
  “Förra tisdagen bjöd The body shop…”
 6. Att vara och bli mamma
  “Min kollega sa att man känner…”
 7. Tvillingmorsan
  “Nu är vi hemma hos barnens…”
 8. Anitha Schulman
  “Älskar ju Estelle & Thilds produkter.…”
 9. Livat på torpet
  “Det här med trots i olika…”
 10. Mammaliv i Nashville
  “Hurra för en toppendag! Tänk vad…”

Senaste inlägg

Mest gillade just nu

 1. Familjen Annorlunda
  “Först tack för era tips om…”
 2. Tolvbarnsmamman
  “När jag och Lilja är ensamma…”
 3. På Smällen!
  “Äntligen! Jag är så exalterad att…”
 4. Tvillingmorsan
  “Nu är vi hemma hos barnens…”
 5. hejhejvardag
  “Alltså jag har lyssnat på så…”
 6. Frank & Jag
  “Idag begav jag mig faktiskt till…”
 7. Elsas dagbok
  “Hej finaste! Pappa flyttar! Han flyttar…”
 8. Idas beauty
  “Förra tisdagen bjöd The body shop…”
 9. Loppi.se
  “Att lära sig dansa flamenco är…”
 10. mamabeatrice
  “För några dagar sen åt vi…”

Senast uppdaterade

 1. Att vara och bli mamma
  “Idag är jag i vecka 23,…”
 2. Deer
  “Idag kom Zoe´s nya overall! Jag…”
 3. Min lilla familj - här bloggar jag om vår vardag
  “En röd tröja som passar nu…”
 4. Jottan - Bland Solsken och Småtroll
  “För ett tag sedan var jag…”
 5. Anitha Schulman
  “  Kavaj: Tiger Blus: Scho Collection…”
 6. Idas beauty
  “Idag var det dags för sex…”
 7. Sarianne
  “Jag har snöat in mig helt…”
 8. Älska att baka
  “Våra barn, grannens barn, hund och…”
 9. Livat på torpet
  “Det här med trots i olika…”
 10. Vanilj med sting
  “  Blev idag bjuden på finlunch…”

Meta