familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Annons

Skylanders Imaginators Dark Edition – Tävla lite? :)

För några dagar sen så var ju jag och barnen på ett event inför lanseringen av det nya Skylanders Imaginators

skylanders

Ungarna fick testa spelet och de ville aldrig gå därifrån:)PA091144

Jag är så glad och tacksam för att få inbjudningar av det här slaget, och ännu roligare är det att nu ska ni få chansen att tävla om ett eget startpaket av Skylanders Imaginators Dark Edition:)

Skylanders Imaginators Dark Edition

Spelet är till PS4

Mina kids älskar det här, de har spelat Skylanders i flera år nu och ledsnar aldrig, så det är verkligen något som känns kul att köpa till olika gubbar och grejs. Jag är värdelös på TV-spel…hängde inte riktigt med från de första plattformarna som var just platta, till det här med 3D och vidvinkel och jox:) Helt klart så klarar inte jag av att uppfatta så mycket information på en gång som dagens unga gör.

Men det här är kul och med lite hjälp så fixar jag att ta mig framåt iaf. Även om de skriker på mig för att jag är långsam;)

 

Nåväl, jag vill att ni som är med och tävlar svarar på följande fråga: ( fråga ett barn i närheten om ni inte kan)

Vad heter skurken i Skylanders Imaginators?

 

Vi kör en snabb tävling tycker jag, och jag vill ha era svar senast onsdag 26/10

Lycka till:)

 

Annons
Kommentera (44)

Kommentera

 1. Lise-Lotte

  Skurken heter kaos. Och om jag vinner så ska jag ge det till mina älskade barn (Linnéa & Linus) i julklapp. Blir inte så många nu för tiden så detta hade blivit perfekt. Håller tummar o tår 👌

 2. Camilla

  Skurken heter Kaos. Är en sönderstressad kvinna, som så gärna vill vinna. Med väldigt dåliga månadslöner, jag kan aldrig skämma bort mina systersöner. Jag har en önskan så kär, snälla, låt mig få bli populär.

 3. madelene

  råkar veta att skurken heter kaos. Skulle jag ha turen att vinna det här priset, hade mina döttrar fått överlämna det till sin dagiskompis som kämpar på med sin cancer och behöver lite uppmuntran mellan alla behandlingar

 4. Marika H

  Skurken heter Kaos. Tänk dig se lyckan i barnens ögon om jag skulle vinna detta. Hoppas på turen kommer till mig.

 5. Jenny Hollsten

  Skurken heter Kaos. Jag har 2 killar hemma som skulle bli riktigt riktigt glada om dom överraskades med nya Skylandersspelet.

 6. Fia

  Kaos. Finnes kille som är ensamstående pappa till en snart fjorton årig tjej där mamma är missbrukare. De älskar spel men skulle behöva nya saker att göra tillsammans (känslig ålder och allt, sen är inte samhället riktigt okej med att en pappa tar ansvar när modern inte gör det)

 7. Katarina Norberg

  Svar: Kaos
  Vill se barnens ögon lysa av lycka när tomten knackar på… Det här spelet har de önskat sig flera gånger men aldrig fått. Ställer mitt hopp till tomten i år…

 8. Cecilia

  Kaos, säger Milan sju år. Hans Nintendo Wii med tillbehör blev kvar i gamla lägenheten, order av pappan vi flyttade ifrån. Jag och barnen flyttade. Han betalade inte hyran och grejerna blev magasinerade. Så nu har vi ett ps4 med ett spel, Rayman. :)

 9. Oyana

  Skurken heter kaos :-) min son skulle väldigt gärna vilja vinna detta spel. Håller tummar och tår så att jag kan överraska godingen :-) vinner aldrig något så hoppas på tur.

 10. Sofie Franzén

  Kaos heter tydligen skurken ; -) Hade ingen aning men det hade barnen särskilt våran blivande 6-åring som skrivit Skylanders på önskelistan!

 11. Kim

  Skurken heter KAOS, och med det så låter jag min son vara med och tävla om detta spel han önskat sig så länge!

 12. Kristiina

  Hej!

  Skurken heter KAOS!
  Tänk om julen kom en aning tidigare i år, så där lagom till höstlovet.
  Som en uppmuntran, lite omtanke och välbehövlig paus från allt som känts som en motvind.
  Någonting som både stora och små skulle kunna samlas kring och spendera tid ihop.
  Skylanders skulle ge glädje, lycka och lite ro! Både till småfolket och deras föräldrar.

  Ha en fortsatt fin höst!
  Med vänlig hälsning
  Kristiina

 13. Cajsa Hogeland

  Kaos är svaret! Både på fråga men oxå i livet. Min 7 åring m NPF kämpar som en riktig krigare i skolan trots elaka barn på skolan som tråkar å retar honom för att han är annorlunda. Förra veckan fick han storstryk av en två år äldre kille m hjärnskakning som påföljd 😭Tycker min krigare är värd allt han kan få och annorlunda rockar fett i mellanmjölkens land!

 14. Kristina

  Kaos heter skurken! Min son fyller år 20 nov å önskar sig detta spel ända in i benmärgen, ekonomin säger tyvärr stopp för detta just nu så nu håller jag tummar och tår!!!!

 15. Linda L

  Han heter Kaos, mina 4 söner har nyligen fått ett PS4, vore toppenkul att vinna ett spel med deras favoriter, och få överraska dem på julafton

 16. Nathalie

  Kaos heter skurken, jag och mina barn har utkämpat många battles mot honom och hans crew :) Mina barn kommer få ett PS4 i julklapp så detta vore ett perfekt kompliment till det!

 17. Ann Karlsson

  Han heter Kaos och mitt barnbarn skulle bli överlycklig att få detta i julklapp. Han fick ett Ps 4 nu när han fyllde år

 18. Jessica

  Han heter Kaos, mina grabbar älskar också dessa spel. Vi har alla tidigare spel så detta skulle passa bra in i samlingen ;-)

Se fler...

Sjuka kids, tråkväder och lite sånt:)

Jag sa redan i slutet av sommaren att det skulle bli såhär. Jag har 22 års vana nämligen;)

Är sommaren bra är barnen oftast friska fram till jul, i bästa fall hela vägen till februari sen kroknar de.

Är sommaren kass har jag sjuka barn från augusti fram till maj. Grattis.

Ni är många som hävdar att det varit en fin sommar, och till er vill jag bara säga Good for you:)

Där jag var var åskan, molnen, regnet  och stormen. Mina ständiga följeslagare som jag inte alls vill sällskapa med. Men de var som plåster.

Och med det sagt så kan jag konstatera att inte heller i år blev det annorlunda, barnen är konstant sjuka.

Inte en och samma unge såklart, men de avlöser varandra;)

Redan några veckor in på terminen började det och det är inte jättemånga dagar som alla barn varit i skolan. Det är förkylningar av olika slag och varianter, huvudvärk och feber. Hosta. Lite så.

Det kunde varit värre, och jag hoppas att det håller sig som värst såhär. Ta i trä och tvitvitvi osv.

 

Idag har jag Trixie, Lovelia och Jordan hemma. Jamie är frisk.

sjuka barn

Förra veckan var det Novalie, Trixie och Jordan. Och Robban. Alla var piggelin på fredag så jag var övertygad om att det var paus i virusfabriken ett tag, men det höll bara i sig över helgen.

I ärlighetens namn kunde kanske Jordan och Trixie gått till skolan idag men de har sovit så uselt att de ser ut som små zombies. Då behöver man inte var i plugget har jag bestämt. Man lär sig ändå inget.

Lovelia är jag lite osäker på, hon var pigg och glad i går och var på kalas, men efter det blev hon så trött och seg och hade ont lite här och var. Känns ändå som att hon mår bra idag, men jag är ju nu en gång för alla en sån där person som försöker hålla smittor innanför våra egna väggar och inte dela med oss.

Jag vill gärna ha samma sak tillbaka men det är stört omöjligt. Folk har så viktiga saker att göra att det inte alls går att hålla sina sjuka barn hemma, nä iväg med dem till dagis och skola bara. Personalen kan väl ringa om de blir sämre? Jag avskyr det. Och fattar inte att folk inte begriper. Hur svårt kan det vara att stanna hemma när man själv eller barnet är sjukt, för då minskar smittorisken och i slutänden slipper man själv få tillbaka det när det snurrat ett varv på jobbet/skola/dagis. Och den stackars personalen håller sig friska de med.

Handlar inte om kärnfysik direkt, mer om sunt förnuft och just ja….det är ju där skon klämmer;)

Det sunda förnuftet är på utdöende.

 

Nåväl, jag fortsätter med en dåres envishet att hålla mina barn hemma när de inte mår riktigt bra:)

Och vet att även om ingen annan är tacksam över det så mår barnen bättre av att få vara hemma och i lugn och ro.

 

Ute är det riktigt grisigt väder, det är grått, blött, kallt och trist. Jag som var på gång att ställa in alla mina utemöbler och ta in studsmattorna osv, men inte gjorde det för vädret var ju fantastiskt i september, går här och väntar på ett det ska bli iaf lite rarare ute så man kan göra det. Risken är bara att det inte alls blir så;)

Men jag behöver ändå hjälp att bära borden av nån lång, så just nu kan jag inte ändå, men ska försöka gå ut sen och iaf ta undan en del. Ett som är säkert är ju att det kommer bli kallare, gråare, mörkare och tristare väder framöver.

In i dimman.

 

Jag har en grym träningsvärk. Det var ett tag sen vi var på cirkelfys, men det är ju inte som att jag är totalt otränad direkt. Men redan på fredagkväll började det kännas, och i går var det riktigt ont.

Hela partiet nacke, axlar,övre delen av ryggen kan jag känna väldigt många muskler i:) och samma i rumpa och baksida lår. Och biceps och triceps. Ujujuj:)

Den här terminen, och även förra så låg inte passen på Friskis som vi vill. Syrran jobbar i  Stockholm och det tar TID att åka hem, så vi kan inte träna förrän tidigast 18.00. Flera av våra favoritpass ligger tidigare och det funkar inte så bra. Men nu ska det bli lite ordning på torpet, och vi ska kolla igenom ordentligt och försöka planera lite mer. Vi kan gå till gymmet med, men det är roligare att gå på pass. Och helst ska det vara med de bästa ledarna. De har ju lite olika preferenser och det är skitbra att variera mellan dem.

Ikväll hoppas vi att David är frisk, eller det är han vi träffade honom i fredags, men att han håller sig frisk då, så vi kan träna bort lite av den här hemska träningsvärken med Power Hour.

Just nu lockar det inte ett dugg:) men det är bästa sättet att kicka igång veckan.

För inte allt för länge sen tränade vi nere vid sjön på campingen i Norberg. Mycket mer lockande, dock inte så här års;) Men det är sjukt najs att träna utomhus.

träna ute

Fy farao vad jag älskar sommaren med sol och värme, och även om det inte är det så är det ändå ett mycket enklare liv på sommaren. Inte tre lager kläder som ska på för att man ska ut med hunden. Det räcker med en skinnjacka som mest. Inte sjalar, vantar, mössor och tjocka raggsockor.

Regnar det räcker det med regnkappan/jackan. Inte som nu när man lär försöka få den över en tjock jacka:)

Hello Michelingubbe:D

Jag vill inte vara ute när det är kallt och ruggigt. Jag har bra kläder men det handlar inte om det, jag finner absolut inget nöje i att få svinkall blåst i ansiktet eller frysa sönder om händerna om man tar av vantarna för att fixa nåt. En annan sak om det är finväder. Vi snackar snö, sol och ingen blåst, gärna på en slalomanläggning:D

Men helst sommar alltså:)

 

Nu ska jag ta och fixa lite kaffe, och sen greja lite i köket.

Ha en fortsatt bra måndag:)

Annons
Kommentera (7)

Kommentera

 1. Suz

  Jag har resonerat precis som du.. tills min stora började förskoleklass och jag fick en ”bekymrad” kommentar om att han hade hög frånvaro…. 😐 Mitt barn har ofta ont i magen.. både för att magen bråkar lite (min också och mosters och morfars) men också för att han är orolig av sig.. därtill började han förskolan vid 3 års ålder och har legat lite efter med alla smittor de utsätts för och har helt enkelt ofta varit sjuk..
  Men nu när han går i första klass så är jag orolig för att de ska typ socanmäla mig elr liknande om han är hemma ”i onödan” Vilket han egentligen aldrig varit. :-(
  Så nu skickar jag iväg honom snorig och hängig trots att jag vet att han egentligen hade mått bäst hemma..
  Bara nu när jag skriver det här i ser jag hur sjukt det låter. Tänker skärpa mig! De får väl ringa soc då om de vill men jag tänker inte skicka min risiga skrutt till skolan igen.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Bra där ❤️❤️
   Jag har åxå fått de där kommentarerna… Och bara skakat på huvudet och suckande frågat om de menar att de vill ha sjuka barn i skolan..då fattar de oftast vad de säger, och hur korkat det är. Klart man ska vara hemma om man mår dåligt!
   Kram ❤️❤️

 2. linda

  Jag håller med dig, sjuka och hängiga barn ska inte lämnas i skolan – så viktiga jobb har ingen!
  Men att barnen är sjuka pga dålig sommar, det tror jag inte så mycket på. Jag tror att rätt/ bättre kost och mer motion håller barn friska.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Jag ger dem alltid samma käk och de rör sig massor:)
   Jag tror att de inte kan ladda batterierna fullt ut om de inte får sol och värme, och att virus och baciller frodas i det här ruskiga och tråkiga vädret :)

 3. Jenny

  Ja, det är värsta kommentaren att få när föräldrarna lämnar ”Hon/han är lite hängig idag, så hon/han får ta det lite lugnt”, eller ”Hon/han hade feber igår, men nu verkar det vara rätt lugnt”. Ledsen föräldrar, men det är förskolans tempo som eller får man vara hemma. Vi har en grupp på 15 barn till att ta hänsyn till…

Se fler...

Oh lala, morsor på stan:)

Sådärja:)

Helgen är över, och den har varit kanoners!

På lördag förmiddag for vi till ett nytt härligt lekland i Rotebro och jag ska bara föra över lite bilder så berättar jag om det sen.

Sen hem, laga middag, eller Corrinda gjorde medan jag duschade:) och så fixa  mig i ordning.Först testade jag blommor i håret….

IMG_2995

Men det kändes lite to much:)

Så då körde jag på den djuriska looken…IMG_2993

Men det kändes för wild and crazy så det fick bli det gamla vanliga:) Häpp.carola wetterholm

 

Mirka dök upp och vi snackade lite innan det var dags att gå till bussen.

– Kolla, jag har köpt nya skor! sa Mirka och visade sina.

– Mäh…kolla mina nya då:)

skorVad säger man Great mind thinks alike:)

Med likadana dojor drog vi till bussen och mötte upp min syrra på stan. Vi hade tänkt hänga med några av killarna, men de dissade oss, så vi tänkte att vi skaffar väl lite nya kompisar då:)

Först skulle vi bowla! Så vi styrde kosan mot  O´Learys där vi upptäckte självaste Jack Sparrow utanför.  Och inne var det första vi såg Stålmannen i toakön:) Sen susade både Ior, Tiger, Snövit och nån wrestlare förbi. Nån hade bokat halva lokalen för en 30-årsfest fick jag höra inne på damernas sen. Hur kul som helst med maskerad ju, och vi fick många idéer i huvudena:)

Vi fick dricka en öl innan det blev vår tur, och satt och snackade om högt och lågt.

IMG_3026

Att ta vettiga bilder under kvällen visade sig vara tämligen svårt:=)o'learys

Herregud så vi skrattade åt allt och inget:)

Det blev vår tur och vi svidade på de snygga skorna och tog med oss en öl och sen bowlade vi. Om man säger som så, att en av oss var lite bättre än de andra två och det var ingen av de två på bilden över:)

Det kan vara så att bowling inte riktigt är min grej helt enkelt. Men det är roligt.

Det tog slut på vår tid, och vi hade öl kvar som vi tog med till ett bord. Vid bordet intill satt ett gäng asfaltskokare. Från Norrland. Sorsele, Wilhelmina. Tre killar och en tjej, som visade sig vara den coolaste av dem alla eftersom det var hon som körde de stora lastbilarna:)

Såhär, jag älskar norrländska. Jag älskar dialekter överhuvudtaget, det finns några få jag har svårt för men i stort så är det helt fantastiskt hur olika vi kan prata i vårt lilla land. Men norrländska är något visst, så när det började snackas mellan borden var det bara trevligt.

Nu kan jag allt om hur man kokar asfalt, hade absolut ingen aning om hur den tillverkades och helt uppenbart kunde man inte riktigt koka lite till husbehov på spisen hemma. Synd:)

Och så har vi sett fällda älgar med tusen taggar. Och pratat om skoters. Plural på en skoter? Skotrar? Skoters? Jag föredrar Pistvakts Skotran:)

När den ena killen kallade sin polare för Arnold, så fick han såklart frågan om han var John Doe;) men med tanke på att han såg ut som ett frågetecken så avskrev vi honom från de misstänktas lista, som är very kort;)

De skulle haka på oss vidare till O`Connors efter att vi stängt O*Learys, men först var nån hungrig:)

mirka

I sakta mak tog vi oss den lilla biten till nästa pub, Våra norrländska polare fick lite ”förhinder”;) och avvek;)

Äsch då, jag som blev bjuden till ett rum på Scandic. Av en kille i foppatofflor…alltså fatta hur bra det hade kunnat blivit? En norrländsk asfaltskokare med foppor och bilder på fällda älgar i mobilen.

Kanske inte;)

Vi satte oss vid ett bord och så skulle vi fota oss. Hur svårt ska det vara?

IMG_3005 IMG_3006 IMG_3011 IMG_3010

Och varför JAG skulle fota vete fan, men det var tydligen bäst så:)IMG_3009 IMG_3008

Jorrråååååå, men vi var skitsnygga i verkligheten faktiskt:D
mirka carola syrran

Till sist kom vakten fram och frågade om vi behövde lite hjälp;)

Hans bilder blev lika suddiga de, men till sist så fick vi till en halvt vettig:)

mirka carola syrranHär satt vi sen kvar tills de stängde, och snackade och skrattade. Beställde isvatten när klockan började närma sig stängning och den andra vakten kom fram och nickade belåtet.

– Kloka tjejer.

Japp, man kan ju alltid lära sig av sina tidigare misstag;)

En annan sak jag lärde mig var att inte stoppa garderobstaggen i bakfickan. För då kan det vara så att den ramlar ur när man tex går på toa…;) och så får man stå där och tala vänligt med killen i garderoben och tacka gud för att man inte bara hängde av sig en svart skinnjacka utan även en kofta och en sjal. Och att man var typ bland de sista därifrån så det inte fanns så mycket kläder att välja på:)

 

Ute regnade det och var högst o-rart, fy farao. Men vi klev in på kebabhuset och där var det varmt och gott.

kebabVi var alldeles för trötta för att vänta på att klockan skulle bli 4.15 när bussen hem gick så vi beslöt att ta taxi. Syrran från ena sidan av gatan och vi från den andra, och så var vi hemma och i säng och sov nog innan dess:)

Vi hade en supertrevligt kväll!

 

Dagen efter så vaknade jag vid nio. Men vad? JAG vakna tidigt? Mådde prima ballerina, förutom träningsvärken from hell sen i fredags, men den hade ju inget att göra med föregående kväll direkt. Men palla kliva upp så jag låg kvar och slumrade lite till halv elva när jag klev upp, och trodde att nån av tjejerna var uppe så de kunde gå ut med Doris, men nix. Jag fick vackert klä på mig och gå ut med henne själv då.

Hon var ute mitt i natten, och sov som en gris hon med så oroa er inte:) Hon får gå ut när hon behöver.

När jag kom in var Mirka vaken och uppe och vi käkade frukost och satt sen länge och snackade.

Lovelia skulle på ett Harry Potterkalas, så hon gjorde sig i ordning, hade fått låna alla sina kläder av Janelle.

IMG_3023

Brillorna är läsglasögon som jag knackade ur glaset på. Trollstaven fick de på kalaset. Klädnaden är en city coat från me&i.
harry potter

Mirka och jag tog med Doris när vi lämnade av Lovelia, och herregud vilket kalas!

De vuxna har garanterat haft nästan ännu roligare än barnen:) Man fick springa igenom en ”tegelvägg” på perrong 9 3/4 ( ett tygstycke) och sen var det de olika elevhemmens bord inne i stora salen på vår bygdegård. Och på borden stod diverse trolldrycker och annat smått och gott:)

IMG_3021 IMG_3020 harry potter

Jag vill oxå gå på maskerad!

 

Mirka åkte hemåt och jag hamnade en stund i soffan medan jag väntade på att hämta hem Loppan igen. Sen messade Patricia att hon och Simon tänkte komma hem och göra pizza och jag kände att det var väl en alldeles utmärkt ide’ :)

Supergoda pizzor blev det och sen mera softa i soffan innan jag gick ut med Dorran igen innan Johan Falk började.

Nu ska jag hoppa i säng, efter en lång och otroligt härlig och rolig helg.

Snart gör vi om det!

 

Natti natti :)

 

Annons
Kommentera (3)

Kommentera

 1. Jenny

  Åh, vilka snygga skor! Precis min stil :-) Undrar var du köpte dem?
  Kul att ni fick till en utekväll tillsammans, och kul för oss läsare att få se era försök till bilder 😉

  Carola: Skopunkten:)

Se fler...

Nextory:)

I samarbete med Nextory

 

Jag har ju under en längre tid nu, tror att det är cirka ett år, varit helt fast hos Nextory ♥

Och med ”fast” menar jag att jag aldrig kommer att släppa det:) Jag har ju tack vare dem börjat läsa igen. På ett lite annorlunda sätt än förr.

Då –  låg jag med en bok i näven i sängen, eller satt i soffan.

Nu – jag är överallt, och lyssnar samtidigt. Jag viker tvätt, lagar mat eller går ut med Doris.

NextoryJag har ofta sällskap av Jamie på hundpromenaderna, men när han inte vill haka på så vill jag ändå ha sällskap, och då drar jag igång min bok.

Just det här att ha boken i mobilen, det är det som gör att jag faktiskt ”läser” (lyssnar) för den är ju alltid med., och även om det bara hinns med tio minuters läsning så tar jag den tiden.

Ska jag sätta mig med en bok så känns tio minuter fjuttigt, bara att leta reda på boken och fluffa upp soffkuddarna tar ju den tiden liksom;)

Länge trodde jag att ljudböcker inte var för mig, men jag har fått äta upp det, för det är det visst:)

Nu har det ju som sagt moderniserats lite sen de fanns på kassett och cd, för det var mest meckigt.

 

Nextory har tusentals titlar, både nya och gamla vilket gör att det är ett enormt utbud att välja mellan, och det finns både som e-böcker och  ljudböcker. När man väl bestämt sig för vilken bok man vill ha, och vilket format man vill läsa den i så laddar man hem den. Sen är det så fiffigt att man inte behöver vara online för att läsa utan du kan läsa den i offlineläge, vilket innebär att det inte drar en massa surf.

Dessutom har man ingen bindningstid.

Toppen!

Jag har ju väldigt svårt att bestämma mig för VAD jag ska läsa, och går jättemycket på bland annat era rekommendationer:) Stort tack för det, fortsätt gärna!

nextory

Jag har precis laddat ner den här:

nextory

Jag har stora förhoppningar på den, eftersom den jag läst av henne tidigare -. De vackraste” var helt grym!

Den här fanns bara som e-bok och jag kan alltså inte lyssna på den, men eftersom man kan ha flera böcker i gång samtidigt så har jag såklart det, minst en på paddan och en på mobilen:)

Ibland föredrar jag att läsa på vanligt vis och då passar plattan perfekt. Det är mysigt att krypa ihop i soffan med en kopp kaffe och läsa, men eftersom jag ofta inte har den tiden så passar ljudböckerna superbra. det är så jäkla bra att man kan välja.

nextory

 

I samarbete med Nextory har jag nu ett erbjudande där ni kan få prova tjänsten helt gratis en månad.
Ingen bindningstid.
Gå in HÄR och registrera dig idag. OBS! Se till att koden CAROLA står med som kampanjkod.
(Följer ni länken så kommer koden vara ifylld automatiskt.)
Det kan vara så att det står två veckor först, men det kommer ändra sig:)
Sen kan ni lyssna och läsa hur mycket ni vill:)
Och hittar ni något ni gillar extra mycket så hojta!
Annons
Kommentera (9)

Kommentera

 1. Charlotte

  Tror böckerna om Silverbjälke skulle vara något för dig. Finns massa böcker om honom , du får googla vad författarna heter😉

 2. Malin

  Jag tycker att det är jättebra att du gör så vettiga samarbeten som man faktiskt kan ha nytta av. 😊 Sen är det så bra med din blogg för på den kan man liksom scrolla, typ om det är något inlägg man inte vill läsa, så ba rullar man förbi det… Jättefiffigt! 😉

  Carola: Jag vet, visst är det fiffigt:)? Jag fick jobba ett tag för att få igenom det hos portalen;) men nu verkar det oftast funka <3

 3. Marie

  Du har väl sällskap alltid när du går ut med Doris? Hon är ju med. Njut av tiden med din hund på promenaden istället, det är avkoppling.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Fast hon är ju noll intresserad av mig ;) Hon har fullt upp med att snosa och lukta överallt, så då kan ju jag få förströelse från annat håll. Sen är det ju inte alltid jag lyssnar på bok, men för MIG är det avkoppling på hög nivå att promenera och lyssna samtidigt. Hur andra gör och tycker är säkert olika, och det är ju finemang att man kan få göra som man vill:)

 4. Tellervo

  Håller med, gillar dina texter skarpt men inte upprepad reklam… Älskar att sitta med en vanlig gammaldags bok och under hundpromenader lyssnar jag på skogens sus…

 5. Anonym

  Jag börjar bli så trött på dom här reklaminläggen och varför gång på gång tror du verkligen nån som läst det finstilta kommer o använda Nextory?
  249 kr per månad för att lyssna o läsa på dom nyaste böckerna och appen är skitdålig

  Tycker du på allvar ska ta och testa Storytel istället som va först där priset är 169 kr per månad och då ingår alla deras böcker och dom har både ljud och eböcker

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Vad tråkigt. Provat att scrolla förbi bara? Det ska funka ;)
   JAG betalar 199kr varje månad och har så gjort hela tiden, alltså ett drygt år:)
   Finns ju flera aktörer inom samma gebit även inom böcker och man väljer ju det man trivs bäst med. Jag gillar Nextory, och ni får ett bra erbjudande så take it or leave it, det är väl inte så tröttsamt ?
   😘😘

Se fler...

Mitt i natten:)

Inget ovanligt alltså, men här sitter jag och ska snart hoppa i säng.

Idag blev det lite ändring i mina planer och i stället för en Ikea dejt med Ida så blev det träning. Ida fick förhinder, men vi ses nästa vecka:)

Att få köra ett pass cirkelfys med Anders är inte fy skam, det var allt för länge sen! Jag har varit förkyld ju, och det vägrar släppa taget riktigt så jag hoppas att det är därför jag kände mig så flåsig, och inte för att kondisen är nere på noll;) Det är den inte, men ni vet hur det är när det känns så.

Jag insåg dock att det måste bli mer träning per vecka, det är dels för kul för att låta bli, men även för att et behövs för att jag ska må riktigt bra. Jamie var med, han gillar att haka på Han kommer och kikar in i salen ibland, eller så grejar han på i lekrummet.

Passet var mellan 12-13 och kl 14 hade jag klipptid. Inte riktigt superoptimalt, men jag hade inte tänkt träna ju, det bara blev. Alltså blev det bråttom hem, jag vill duscha hemma och det ska mycket till innan jag gör det där. Varför? Tja, dels för att jag ogillar att vara bland nakna människor och dels för att jag ogillar att vara naken bland människor. Och sen är det alltid kallt i duschen på offentliga ställen, kanske inte medan man duschar men så fort man klivit ut ur vattnet så fryser man. Brrr. Men mest är det för nakenheten;)

Hem, duscha, på med kläder och dra en borsta genom håret och i väg. Klev in på salongen exakt 14.00.

Jag klippte mig där i våras, (mars…. ) och det där med var sjätte vecka är ju inte riktigt min grej, inte ens var sjätte månad, men i alla fall två gånger på ett år! Va;)?

Är inte det bra så säg:)

Hon kapade lite på längden, klippte in luggen mer och klippte upp det lite.
nyklipptOch så blev det lockar. De höll hela dagen. ända tills jag var ute med Doris nu i det fuktiga kvällsvädret.

Då rakar det på sig direkt. Mitt hår gillar inte att vara lockigt helt enkelt.

nyklippt

Kanske ska klippa upp det ännu lite mer? Men det lär väl bli om ett halvår igen;)

 

Från frisören åkte jag till Citygross och handlade lite till middagen, och så hem. Insåg att jag inte ätit och att det kanske var därför jag var så hungrig;).. så drack kaffe och åt lite frukt och nötter. Klockan var ju nästan middagsdag så det kändes dumt att glufsa i sig.

Sen dök Janelle upp och strax därefter syrran. Vi lagade mat, men jag fick gå ifrån för att snacka i telefon en stund, ibland är det tufft att vara förälder. Dock gällde det inte något av mina barn. Nu klagar jag inte eftersom jag då fick sätta mig vid dukat bord;)

Som vanligt är det hur mysigt och trevligt som helst på våra tacomiddagar, och jag är så tacksam och glad över att det är något som alla uppskattar och försöker prioritera:)

 

Syrran och jag gick på den sedvanliga långpromenaden med Doris efter maten, medan ungarna åt chips och kollade på film. Sen var det hopp i säng för dem för vi ska iväg i morgon.

Invigning på ett lekland i Rotebro, Lek&Bus Adventure Zone, det ska bli kul. Jag har redan träningsvärk och det utlovades Ninja warriorsbanor som man kunde tävla i….. ohhhhh det kommer bli kämpigt:)

Ska se hur många jag får med mig, tonåringarna är ju rätt trötta men däremot Janelle och Simon hakar på, det är bra så man kan få lite hjälp. Inte med att hålla koll på kidsen utan på att leka med dem. Diet är ju gruvligt jobbigt på lekland:)

Sen hem och käka och så ladda om inför kvällens bravader…..;)

 

Nu ska jag som sagt gå och sova, men fastnade framför nån film, som vanligt.

Natti natti ,och ha en fin lördag!

Annons
Kommentera (5)

Kommentera

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Tack ❤️jag älskar att få vara bäst 😜😘
   Och att du tycker det är intressanta saker känns bra, ibland undrar jag om jag bara svamlar 😁
   Tack 😘

Se fler...