Spark i baken

New York-tips: Grym lunch

Godaste avokadosmörgåsen i New York.

Efter att jag åt min avokadosmörgås imorse började jag tänka på den supergoda mackan jag åt på Café Gitane i New York i början av sommaren. Grovt bröd, avokado, chili flakes, citronsaft och lite olivolja. Borde vara enkelt att göra hemma men jag har aldrig kommit mig för. Nu tror jag dock att jag måste testa snart. Fast då vill jag gärna ha den sura citronlemonaden med mynta till också …

Café Gitane är i alla fall ett hett tips om du besöker New York i höst. Deras cheesecake till efterrätt är också en höjdare. En macka var lite lite till lunch, så en kaka till efterrätt slinker lätt ner.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.