Spark i baken

Kinamat i mitt kök

Vi åt en galet god middag hemma hos oss igår. Min bror och hans sambo som kommer från Kina var på besök och jag hade önskat att vi skulle ha en liten kockskola. Huizi hade med sig spännande påsar och ingredienser och det blev en kryddstark god meny med ångkokt silkestofu, kyckling med cashewnötter och gurka i en stark sås, stekt paprika, sötpotatis i ugn och nudlar med sesamolja. Tror tyvärr inte att jag kan laga maten på egen hand, men jag älskar det asiatiska köket där det är mycket att hacka och förbereda, men sedan när maten tillagas går det snabbt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mira

    Ser jättegott ut! Men asiatiska affärer är ju verkligen inte svårt att få tag i, finns ju i vart och vartannat kvarter och city.

    1. Spark i baken

      Har tyvärr inga recept, dessutom var det ingredienser som är svåra att få tag på och köpta i asiatiska affärer.