Header Image

Spark i baken

Spark i baken är en av Sveriges största träningsbloggar. Terese Alvén är aktuell med boken ”Träna tillsammans med familjen”, en inspirerande bok för föräldrar med barn 0-12 år. Hon föreläser också mycket med utgång från sin förra bok ”Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild”, frilansar som skribent och webbredaktör.

Kinamat i mitt kök

Publicerad,

Vi åt en galet god middag hemma hos oss igår. Min bror och hans sambo som kommer från Kina var på besök och jag hade önskat att vi skulle ha en liten kockskola. Huizi hade med sig spännande påsar och ingredienser och det blev en kryddstark god meny med ångkokt silkestofu, kyckling med cashewnötter och gurka i en stark sås, stekt paprika, sötpotatis i ugn och nudlar med sesamolja. Tror tyvärr inte att jag kan laga maten på egen hand, men jag älskar det asiatiska köket där det är mycket att hacka och förbereda, men sedan när maten tillagas går det snabbt.

8 Kommentarer

  1. Ser skit gott ut, recept? 😀

    • Spark i baken

      Har tyvärr inga recept, dessutom var det ingredienser som är svåra att få tag på och köpta i asiatiska affärer.

  2. Ser galet gott ut:)

  3. Galet gott ser det ut att vara =)

  4. Ser fantastiskt gott ut!! : )

  5. Riktig ”kinamat” är galet gott 🙂 men ack vilka tillsatser de har i sina såser och påsar 🙁

  6. Som sagt, nästa gång det vankas kockskola med Huizi vill jag också vara med! 🙂

  7. Ser jättegott ut! Men asiatiska affärer är ju verkligen inte svårt att få tag i, finns ju i vart och vartannat kvarter och city.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *