Sommarrea hej hej! Sommarrea! – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Sommarrea hej hej! Sommarrea!

Utvalda favoriter från Intersports sommarrea. Toppar: Nike, Casall x 2, Energetics, tights Adidas och Casall, skor Reebok, shorts Nike.

Det har väl inte undgått någon att det är sommarrea i de flesta affärer just nu. Ett perfekt tillfälle att shoppa bra träningskläder till en billig penning. Träningskläder är inte lika trendkänsligt som vanliga kläder, och många av plaggen fungerar stilmässigt säsong efter säsong även om en del detaljer kan göra att det känns som ett trendigt eller gammalt plagg. I Intersports webbshop har jag valt ut några favoriter på rean som funkar bra att använda även nästa säsong – och att träna i nu under semestern. Några av plaggen har jag själv hemma som krokotightsen samt Reebokskorna vars innersula man värmer upp med hårtork för att forma efter foten.

Nya träningskläder är inget måste för att träna – det viktigaste är ju själva träningen – men jag tycker träningskläder är en bra belöning när man har nått ett mål eller som en boost för att komma igång med träningen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.