Det är helt galet, men imorse var första gången som jag lagade bananpannkakor. Detta trots att maträtten varit otroligt hypad senaste året. Precis som kesoplättarna var för ett par år sedan … men nu har jag testat, och oj, vad gott det är.
Jag blandade ihop en mosad banan med två ägg, en nypa salt och en tesked vaniljpulver. Sedan blandade jag ihop det och stekte pannkakorna i kokosolja. När pannkakorna var färdiga (blev 4 pannkakor) åt jag dem med en klick kesella och skivade jordgubbar. Mums!
De blir goda om du blandar i kanel och kardemumma också.
Åh, älskar kardemumma, ska testa med det.
Nu verkar det allt vara dax för mig att testa dessa omtalade bananpannkakor… 🙂
Verkar kolossalt gott!
Visst är det galet gott! Jag tycker dock att dom blir snäppet godare med äggvita istället för ägg. Jag för dom enligt detta recept;
1 halv banan
1 dl äggvita
1 tsk fiberhusk
1 tsk kokosmjöl (går också lika bra med annat nötmjöl)
Blir såå himla goda och inte lika äggiga. 🙂
Ha en fantastisk dag och tack för en superfin blogg!
Tack för tipset!