Spark i baken

Gravidinspirerad frukost

Dagens somriga frukost.

När jag är gravid blir maten väldigt viktig för mig. Eller mat är alltid viktigt för mig, men när jag är gravid blir jag extra medveten om vad jag är sugen på och då ser jag till att äta det. Gravidcravings helt enkelt. Två saker som jag gärna äter mycket av just nu är fil och ägg. Filen ska helst drickas enligt mina smaklökar, men till dagens frukost fick det bli i skål då den fick samsas med svenska jordgubbar. Äggen kan ätas hur som helst, men idag valde jag att göra två mjukt hårdkokta och lägga dem på Fazer Fruktkusar. Att dricka till frukosten blev det en Nespressokaffe då jag precis börjat gilla kaffe igen efter några veckor utan kaffesug samt en ProViva Mangoshot.

Jag börjar må bättre efter förkylningen och känner mig redo för en skön dag. Träningen väntar jag dock med tills imorgon då jag ska instruera en cykel på Sats Hötorget kl 12:00, men en promenad blir det säkert idag. Behöver lite frisk luft efter två sjukdagar hemma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Spark i baken

      Förstår det – finns ingen längre väntan. De fyra dagar jag gick över tiden med Charles var extremt långa. Lycka till!