NTC Tour Stockholm – bilder – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

NTC Tour Stockholm – bilder

nike3

Jag har inte hunnit berätta mer om träningen i Globen under NTC Tour i fredags, så här kommer några härliga bilder som förhoppningsvis sprider träningsglädje ända hem till dig framför skärmen.

nike6

De 800 som var på plats i Globen började med en 30-minuters NTC Gym-klass. Under tidsbestämda intervaller gjorde vi olika styrkeövningar med konditionsinslag. Allt från burpees till armhävningar och plankor. Ibland jobbade vi en och en och ibland var vi två och två – en körde en övning och den andra en annan, efter visst antal repetitioner bytte vi och jobbade på så intervallen ut. Att jobba tillsammans gör alltid att energin höjs ytterligare ett snäpp tycker jag. Det går fortfarande att jobba på sin egen nivå men vi pushar varandra samtidigt.

nike4

Efter styrkepasset var det dags för DANCE FUSION där vi fick dansa till koreografi från musikvideos (Single Ladies) till mer dansaerobicskänsla. Kul och lagom svårt – även om jag tappade bort stegen ibland. Har en bakgrund som aerobicsinstruktör även om det nu är så pass länge sedan att det nästan är preskriberat …

nike2

Avslutningsvis körde vi i press-gruppen en NTC HIT med Nikes Master Trainer Marie Purvis (på bild ovan), som varit med och designat många av passen i Nikes populära träningsapp NTC. Ganska likt NTC Gym-klassen, men ett bra sätt att köra slut på sig. Därefter blev det stretch med yogainslag innan träningsfesten var slut för denna gång.

nike1

nike5
Foto: Emma Svensson för Nike.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.