me&i kickoff ss15 – kläder och kontraster – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

me&i kickoff ss15 – kläder och kontraster

meandiss15

Ibland är det snabba kontraster i ens liv. Lördag till söndag var jag på me&i:s kick off då jag är en av deras bloggvänner (vi är cirka 10 som får följa deras arbete och testa kläder under ett år). Det var ett dygn med mycket skratt, härliga diskussioner bloggare emellan, träning i hotellgymmet, shopping av kläder till barnen och mig samt en natts ostörd sömn på hotellet tillsammans med mina rumskompisar Jenny och Carola.

Under dygnet med me&i fick jag rapporter hemifrån om att först ena barnet fick feber, och sedan det andra. Familjen klarade sig dock bra. När jag kom hem igår eftermiddag var det två varma och trötta barn som båda ville halvligga väldigt nära sin mamma. Hur mysigt som helst då jag saknade dem, men aldrig roligt att se barnen sjuka. I natt sov barnen dåligt och vissa perioder vaknade vi till runt varje kvart. Lite sliten idag med andra ord, trots att jag i alla fall fick en natts sömn i helgen.

utfallssteg

Det blev styrka och 20 minuter på löpbandet i Röhnisch nya träningskläder för våren.

Åter till me&i innan jag går och tar hand om barnen som just nu slappar framför teven. Den nya kollektionen släpps under denna vecka, och till barnen blev jag genast förtjust i träningsoverallen i rött och grått (se högst upp i inlägget) som också fick följa med från helgen till Charles, och en annan favorit är toppen med ett hjärtträd (nedan) som Tilde har fått. Jag gillar me&i:s lekfullhet och att de gör plagg som funkar på alla kroppstyper samt att kläderna både för barn och vuxna är mjuka och bekväma. Perfekta för ett aktivt liv! Jag ser fram emot att få testa kvinnokläderna under våren, såg en svart pennkjol som jag tror blir favorit, en jumpsuit (!) och snygga svarta klänningar, som man aldrig kan få för många av …

lovetree

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.