Spark i baken

Ägg-stra sovmorgon

Älskar ägg!

Oj vilken skön sovmorgon det blev för mig idag. Visserligen var jag uppe med Charles mellan fem och sju, men sedan somnade jag om till halv tio. Hade inte hungern drivit upp mig hade jag säkert fortfarande sovit. Men nu blir det frukost med ägg och smörgås, fil åt jag tillsammans med Charles tidigare. Om ett par timmar är det dags för mig att instruera cykel på SATS Hötorget. Trots att det bara var drygt en vecka sedan jag instruerade senast känns det som evigheter sedan. Är man van att göra något ofta blir även ett litet avbrott långt. Det är förresten näst sista klassen innan semestern, så sedan blir det ett betydligt längre avbrott.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Hur gör du så perfekta ägg?
    Kan ju endast vara jag i hela Sverige som lyckas med koka äggen gröna och rinnande – samtidigt!

    1. Spark i baken

      Oj, hur lyckas du få äggen så? Själv går jag mycket på känsla, orkar aldrig ställa någon klocka, så jag tar av dem när jag tror de är klara. Ibland blir de lite rinniga i gulan, men oftast får jag dem rätt bra.