Kejti Ståhl

– ÖVERFULL –

Godkväll! Klockan är snart 22:30, jag sippar på en smoothie och sitter fortfarande med mailen. Den är just nu helt full av jobb och det är SÅ kul! 😀
I och för sig inte superduperkul att sitta sent på kvällarna med jobb, men sånt är livet när man driver sin egen verksamhet och jag gör det hellre nu är dagtid när Valther är vaken och vill leka 🙂
Hörde ett sånt himla bra tips på en av Janni Delér’s vloggar en gång, att när hon får ett mail så svarar hon och sen lägger hon det i en läst/svarat-mapp så det försvinner från inkorgen. Lät sjukt praktiskt!
Men sen koma jag på att det kanske blir knas ändå eftersom jag ofta har mycket korrespondens fram och tillbaka mellan mina klienter och mammor.
Hursomhelst lät det väldigt organiserat och skönt!

Så vad har denna torsdag bjudit på då förutom en överfull inkorg?
Jag började morgonen med att köra en PT-duo i gymmet – Så himla roligt att träna de två, ett par!
Därefter hade jag en liten lucka och jag hade ju faktiskt kunnat sätta mig med mailen då men prioriterade faktiskt träning istället. Ville och behövde röra på mig! Blev ett skönt pass med bland annat marklyft, latsdrag, och sidososteg i planka på boll (se @starkmamma.nu för video).
Sen var det dags för dagens första StarkMamma-pass, nybörjargruppen i Höör! Sen lunch, sen ytterligare ett StarkMamma-pass och då fortsättningsgruppen. Alltid lika härlig energi på de passen!

När jag kom hem gick jag och V ut i trådgården en stund, jag ville klippa ned lite träd och buskar och han ville vattna haha.
Min lilla älskling! <3
Hur gullig är han inte i sina regnkläder och gummistövlar?! Alltså jag smääääälter! <3

 

Spännande att utforska alla löv, pinnar och stenar som finns i trädgården!
En och annan bit mossa ska även smakas på…

 

 

Kastade både boll och frisbee med Polly också! 
Så mycket roligt de kommer hitta på framöver!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.