Kejti Ståhl

Katharina Lindoff, personlig tränare och mammamage-coach!

Katharina Lindoff
Lic. personlig tränare och mammamage-coach

Jag är född och uppvuxen i Stockholm. Har alltid varit kreativ, målmedveten och impulsiv och bestämde mig i tidig ålder för att jobba med mode. Sagt och gjort pluggade jag design på gymnasiet och fortsatte sedan jobba inom PR, mode och TV-produktion.

Efter några år började ett annat intresse smyga sig på, och när jag tidigare köpt glossiga magasin valde jag nu istället omslag med vältränade kroppar och texter som löd ”10 bästa bålövningarna” och ”Stora guiden till de snabbaste träningsskorna”. Träning. Gymmet. Pulsen.

Upptäckte styrketräning och föll direkt för känslan av att kunna forma och styra sin kropp till en starkare och smidigare version av sig själv.

Jag bestämde mig för att utbilda mig till Personlig Tränare genom S.A.F.E (Scandinavian Academy of Fitness Education) och har sedan dess tränat många olika typer av profiler. Åldersspannet har varierat från 13-81 år och alla har olika träningsbakgrunder och målsättningar. Oavsett om du vill öva knäböj, förbättra din balans eller klara tio armhävningar på tå så hjälper jag dig utvecklas och framförallt – Utmanas!

Min stora passion är mammakroppen och jag jobbar en hel del med nyblivna mammor i processen att ta sig tillbaka efter graviditet och förlossning. Både inom gruppträning och individanpassad personlig träning. Är även certifierad MammaMage-tränare.

Kost är också något jag intresserar mig för väldigt mycket och har vid ett flertal tillfällen medverkat i programmet ”Hurtmåndag” i Radio1 (101,9) där jag besvarade frågor om just kost och träning.

Ofta kan det handla om att lära sig träna för att kunna träna. Att må bra och känna sig stark i sin kropp. Hitta vägen mellan att äta och träna på ett balanserat och hållbart vis som funkar för din vardag.

Mellan 2011-2013 var jag stationerad på anläggningen Må Bättre i Solna, Stockholm. Men är sedan april-2013 bosatt i Skåne.

Låt inte träningen bli ett måste – Låt det bli en del av dig!

Katharina Lindoff
Lic. Personlig Tränare