Kejti Ståhl

– EN NY SORTS VARDAG –

Det har blivit torsdagskväll och jag sitter i soffan men en kopp te och choklad. Har precis bränt av ett par mail och slänger ett och annat öga på partiledardebatten. Jag har ganska nyligen bestämt vad jag ska rösta på, men nu känner jag mig säker i mitt val!
Har Du bestämt vad du ska rösta på?

Valle sover för tillfället. Han somnade för en timme sedan och har haft ett uppvak sedan dess – Helt okej!
Jag åkte till jobbet 9:30 och var hemma kl 16 igen. Har haft både PT-klient i gymmet och kört två StarkMamma-pass. Hann även med lite egen träning mellan passen. Så skönt! Blev förvisso ett ganska kort pass på 25 min men lite är bättre än inget!
När jag kom hem igen har det varit fullt fokus på att hänga med Valther. Efter middagen gick vi ut på en kvällspromenad runt byn.
Stannade till vid lekplatsen och gungade samt lekte i sanden en god stund.
Efter det var han helt slut så efter dusch och välling däckade han i min famn ♥
Jag tycker verkligen jag har det bästa av två världar just nu. Jobb tis-tors och sedan spendera tid med mitt lilla hjärta övrig tid.
Sen svarar jag ju såklart på mail och jobbar med mina sociala medier alla dagar, men jag försöker ändå begränsa det också så man har vissa dagar som man är helt ledig. Tror det är jätteviktigt!

Nu ska jag stänga ihop datorn, dricka ännu mer te och äta ännu mer choklad samt slå på ett avsnitt Outlander! Helt hooked på den serien just nu!

GROUPIE!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.