Kejti Ståhl

Uppstart Stark Mamma Osby

Förbereder det sista inför morgondagens pass. Det är uppstart för Stark Mamma i Osby och det ska bi kul att vidga sina vyer. Är mer eller mindre helt okänd i Osby så det har tyvärr inte varit någon tjurrusning och slagsmål om platserna 😛 Men förhoppningsvis tar det fart till hösten!

Hursomhelst ska goodiebags göras till de deltagarna som finns på plats i morgon, och även denna gång är det Helhetshälsa som är så generösa. I påsen finns nämligen en av mina personliga favoritprodukter – Probioplex.
Jag började äta dessa tabletter i höstas och har bland annat skrivit om produkten HÄR och märker direkt på både mage och immunförsvar när burken tagit slut och jag missat mina tabletter under några dagar.
Det som även är toppen är det faktum att man kan ge det till sina barn 🙂 Perfekt för att boosta immunförsvaret under dessa flunsatider!

IMG_2823 IMG_2825 IMG_2831

Vad jag dessutom gillar skarpt med Helhetshälsa är det faktum att deras produkter är så rena. Vegetabiliska utan konstiga tillsatser så kroppen lätt kan ta upp dem, samt att de är Svensktillverkade.
Deras egen idé: ”Rena kosttillskott utan onödiga tillsatser. Egen svensk tillverkning.
Och det måste man ju säga att de verkligen har uppnått!

I nuläget äter jag, förutom deras Probioplex, även Zink, D3-vitamin och AlgOmega3. Tänkte även börja sörpla deras Järsaft.
Läs gärna mer om Helthetshäla och deras produkter HÄR 

IMG_2834 IMG_2835 IMG_2842

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.