Trettonbarnsmamman

Bästa jeansen från Ossoami

För ca ett år sedan fick Victor och Oliver jeans från Ossoami. De jeansen är extra förstärkta och tåliga vilket jag tyckte var perfekt då killarna sliter sönder sina byxor på nolltid. Nu har de använt sina jeans flitigt och har fortfarande inga hål på de 🙂
image

Olivers byxor har hållt lite bättre längst nere tack vare muddarna 😉
image

image

image

image

Killarna älskar jeansen och blev glada över sina nya Ossoami 🙂
I samarbete med Ossoami fick killarna och även Thor nya Ossoami-jeans då de vuxit ur sina jeans. En superbra investering som jag mer än gärna tipsar om!

Vill du köpa ett par jeans från Ossoami så får du med koden Mirka14 100kr rabatt + fri frakt vid köp av minst ett par jeans. Skriv in värdekoden i kassan när du handlar hos Ossoami innan den 16 december. Bra julklappstips tycker jag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Bra tips! Har en 8,5 årig tjej här hemma som alltid sliter hål på knäna på jeansen och vägrar annat än leggins eller tighta jeans. Och de hade skinny jeans för tjejer med 😀 Tycker du att de är normala/små/stora i storleken.
    /Annika med 3 kottar

    1. Mikael

      Byxorna som är smala heter Cara och är som du skriver ”skinny”. Denna modell passar smala barn. Lika snygga på killar som tjejer. Min ena grabb älskar dessa byxor. När jag lämnade barnen på skolan idag såg jag en tjej i 10-årsåldern som verkade väldigt nöjd med sina brallor i modell Cara. Ossoamis byxor är normala i storlekarna.