Trettonbarnsmamman

Bilder och bladder :-)

Jag brukar vara lat och bara fota med mobilen men igår tog jag faktiskt med mig min lilla kamera och fotade en del med den. I våras fick Linnéa min Canon systemkamera som jag använde alltför sällan, mest för att det var så bökigt att bära med sig den. I stället skaffade jag mig en smidig Olympus Pen E-PL7, en bra digitalkamera som får lätt plats i väskan, tar bra foton ( jag har dock en del att lära mig om de olika funktionerna), väger inget och jag kan via wifi föra över foton till mobilen m.m 🙂 Perfekt kamera för mig som helst ska ha en liten en om jag ens ska fundera på att ta med mig en kamera på olika äventyr 😀
Nu har jag fört över foton från igår och bombar er med en del av de…

image

image

image

image

image

image

image

Efter middagen åkte jag, Jennifer, Selina och Alice till Gränby c för att handla en present till deras kompis Naemi som har kalas på söndag. Vi gick runt och kollade igenom reorna som butikerna har och hittade en del fint flr halva reapriset 🙂 Avslutade med en snabbfika innan vi for hemåt
image

Alice hugger in i sin megastora havreboll och min välförtjänta latte + kaka 🙂

Idag har vi haft fint väder i årets sommarens mått räknat. Vi åkte iväg och handlade mat till helgen och sen har vi varit ute i solen en del.
image

Småtjejerna kämpar med sina bilar vilket inte är det lättaste när man inte har asfalt att åka på 😀 Men de är ändå så nöjda så. Tintin njuter verkligen av att vara ute på tomten. Han nosar runt, busar med barnen och tar små vilopauser om vartannat 🙂 Sen går han in och sover gott.
Imorgon blir det en tur till Torstuna och lämna några barn hos Jenny och Orvar. Vi hoppas på regnfritt under dagen då tanken är att vi ska kolla upp våra gamla svampställen när vi ändå är där.

Men först sova lite kanske 😉

Kram och godnatt ❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

 2. inredningsinsp

  Jag har två små barn nu och vi vill absolut ha fler!!. Jävligt jobbigt vissa dagar men så underbart!! Vad mycket kärlek ni har!! Jag och min familj är mycket ute i naturen. Jag önskar att alla barn i hela världen skulle få plocka smultron en varm solig dag. det finns inget bättre! kramar!

 3. Eva

  Jag har också problem både med denna och Carola’s blogg, går ej att ”scrolla” hakar upp sig hela tiden, trodde det var min telefon

 4. Mej

  nåste bara inflika något som inte har med inlägget att göra – men det är verkligen ytterst sällan jag kan se dina foton i inläggen då jag läser från mobilen (bloglovin). Det är bara en sniley-ikon där istället. Tråkigt! Har inga problem att se foton från andra bloggar jag läser…

  1. samps

   verkar vara loppi som har krångel, var nån som skrev på carolas blogg också och då sa hon att hon skulle säga till om det så det är nog där det strular 😉
   annars kan man ju gå in ”manuellt” på bloggadressen typ via instagram om man nu har det så ska det funka, gör det för mig iaf 🙂

 5. carolina

  önskar er fina familj en teevlig helg! är flitig läsare av ert vardagsliv! önskar er allt det bästa<3