Trettonbarnsmamman

Husmor mm

Jag håller på att baka lite gott till ikväll och just nu har jag en paus då de blivande ”bakelserna” är i ugnen 😉

Det blir även en tårta men den får ungarna fixa har jag lovat. Har även planerat en god middag med Peters favoriter på tallriken 🙂

Och då kör jag med säkra kort och tillagar sånt som jag bemästrar bra 😉

Jag tänkte passa på att tipsa er om ett par byxor som Oliver och Victor fick i julklapp!

Det har väl hänt ett antal gånger att jag har gnällt över killarnas förmåga att slita sönder sina byxor på nolltid. Jag är glad om deras byxor är har hela knän i en månad!

De här jeansen har extra förstärkta knän så att de står pall mycket bättre och dessutom är de snygga till tusan och väldigt omtyckta av våra killar 🙂

image

Olivers byxor har muddar nere vid benen och i midjan och

Victors är utan muddar och ser ut så här 🙂

Amigo-back_144

Rekommenderar de här byxorna starkt och de hittar ni HÄR 🙂

Vi har även faktiskt beställt en ”försenad julklapp” till hemmet. Någonting som går åt hos oss är stekpannor! Oftast har vi köpt stekpannor från Ica eller Ikea och de har tyvärr inte så lång livstid….inte hos oss i alla fall 🙁 Nu har vi i flera månader haft bara 2st mindre pannor som fungerar bra men det blir ju lite jobbigt att behöva steka i flera omgångar. Så vi har slagit på stort och hittade en jättestor stekpanna som efter några användningar verkligen känns vara värda varenda krona 🙂
image

image

Hoffmeiers.se har massa olika köksredskap och jag har redans spanat in lite andra artiklar som jag kommer att önska mig så småningom 😉

Nu börjar det bli klart i ugnen och barn ska hämtas om 5 min också så bäst jag sliter mig härifrån nu 😀

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hej!

    Slank in på detta inlägg eftersom jag kollade efter recensioner på Ossoami jeans.
    Såg då att du skrev om stekpannor och jag måste du flinka in med att säga att alla stekpannor förutom de i gjutjärn har slängts hos oss. De i gjutjärn håller hela livet. Om man nu underhåller dem rätt. Diska inte med diskmedel och smörj in dem med fett efter rengöring, så håller de asbra. Mitt tips!
    // Malin

  2. Cissi

    Dessa stekpannor är helt fantastiska! Dom blir bara bättre och bättre ju mer man använder dem! Dom är värda varenda krona.

  3. Emelie

    Vi har bara två barn, men vi hade också väldig åtgång på stekpannor för några år sedan. Nu använder vi bara gjutjärn, inget annat kommer innanför dörrarna här. Oslagbart, och de blir ju bara bättre ju mer man steker i dem. Till och med i husvagnen (där inget får väga något) släpar vi med oss en Skeppshult-stekpanna.

    Fina byxor du hittat till pojkarna!

    /Emelie
    citronochvanilj.blogspot.se

  4. Karriärkvinna

    Jag förstår att ni behövera stora grytor och pannor när ni lagar mat 🙂 Även omtag bara har tre barn så tycker jag om känslan att laga mat i stora kastruller plus att man då oftast får mat över till lunchlådor och så!

    Ha en fin kväll!

  5. Linn

    Ja Ossoami-jeansen är helt fantastiska! Köpte till både min tjej & kille i Oktober. De är lika fina än och barnen älskar dem. Jättebra passform. Beställde deras swettisar till barnen i julklapp. Kan rekommendera dem oxå. Supermysiga. Hälsa födelsedagsbarnet ;0)

  6. Lene

    Bra att du lägger ut brabyxortips. Min son vart vääääldigt kär i t-shirten. Vart har du köpt den? Tack för en trevlig blogg!

  7. marie bardhamre

    Apropå stekpannor…Ska man ha en stekpanna som håller hela livet, plus att den bara blir bättre o bättre med åren, ju mer instekt den blir, så är det gjutjärn som gäller! Kram, 🙂

  8. Carina

    Stort grattis till Peter!

    Det där med stekpannor är svårt tycker jag, å då är vi bara hälften så många som ni är. Just nu har vi ikeas, men som sagt så är livslängden inte den bästa och byts ut lite nu och då. Måste kolla upp ditt val så kanske det blir en uppdatering här i köket också. Annars så har jag blivit en sån där ugnsmänniska, jag lagar allt i ugnen. Tacka gudarna för varmluft och sen kör jag två å tre långpannor på en å samma gång. Underbart lättsamt, inte alltid helt gott, haha.

    Åsså vill jag bara säga att jag älskar bilden du har på headern. Hela bilden är så fin och DU Mirka är helt fantastiskt vacker på den bilden!

  9. nettan

    Visst är det bra med jeans som har förstärkta knän! Jag kan även tipsa om Meandi som jag jobbar för, canvasbyxan som finns varje säsong och nu i höstas i jeans är med förstärkta knän och reglerbar midja. Canvasbyxan är även smutsavvisande!

    Sen tänkte jag tipsa dig om Barkarby outlet. Om du är där någon gång så finns det en butik som heter Cook har jag för mig, de har hela Tefals sortimentet av stekpannor i alla storlekar. Även andra märken och en del andra köksapparater. Jätte bra butik med riktigt bra priser, den vi hittade dit för något år sedan köper vi alltid stekpannor där och då dom är så billiga så kan man byta lite oftare 🙂