Trettonbarnsmamman

Lets dance och lite bröllopdagsfirande

Nu ska jag ta mig lite tid och försvinna in i bloggens värld så denna inlägg blir av tillslut 😀 Nellie sitter på min ena sida och ritar och Victor sitter på andra sidan med sin laptop och kollar på flygplan medans han sjunger till Kära bröder 😉

I fredags åkte jag till Märsta och hämtade Emmelie som var vår barnvakt. Jag hade fullt upp med att fixa hemma och tillslut göra mig själv klar inför kvällen på Lets dance.

Vi lämnade Lilja hem till mormor som hon skulle sova hos. Min storebror fyllde dessutom år i fredags så Lilja fick hänga med dit och träffa mina andra syskon och sina kusiner. Alla ville gosa med Lilja så henne gick det ingen som helst nöd på 😀

Vi kom i tid till Frihamnen där Lets dance spelas in och fick våra VIP-kort innan vi visades vidare till VIP-loungen där det bjöds på en god buffe med dricka och fika 🙂

image

Tanja Fylking var lounge-värdinna och så satans snygg i sin guldklänning och dessutom väldigt trevlig 🙂 Buffe-maten var supergod men efterrätten tog högsta poängen. Precis när vi hade tagit mat och börjat äta kom ett par fram med orden ” Men titta här har vi några vi känner :-)” …. Och vi ba… ” Och er känner ju vi också igen ju :-D”

Det var Susanna och Richard som var med i programmet Drömkåken som gick i höstas 😉 Strax efter de kom även Sofia och Jonny som vann tävlingen 🙂

image

De var supertrevliga och vi sällskapade ända fram till det var dags att gå in i studion 🙂

Vip-gästerna hade speciella sittplatser vid bord bakom de andra gästerna. Vi satt snett bakom juryn.

image

Det var roligt att se allt live och stämningen var på topp i studion 🙂

Lite träligt dock att sitta stilla i flera timmar för oss som inte är så vana vid det. Vid nyhetspausen gick vi ( och typ 100 andra ) ut för lite frisk luft och toabesök. Jag började prata med en tjej som kom fram till mig ( hon hade tidigare under kvällen tagit foto på mig och Peter ) och efter ett tag visade det sig att hon var Glen Hysens särbo 😀 En jättetrevlig tjej 🙂

Vi hade lovat barnen att försöka få ett foto på Phoenix och Jasmine så när kvällen var slut och alla dansarna stannade kvar på dansgolvet passade vi på att haffa de och även Pansar 🙂

image

Jag tycker att Phoenix var fel man som åkte ut, han är en riktig glädjespridare och trevlig som få.

image

Jasmine är en glad prick och fnittrade hela tiden 🙂

image

Pansar haffade jag i farten och han spände sina muskler lite snabbt så jag knappt han fota honom 😀

image

image

En varsin goodiebag fick vi med oss hem 🙂 Tack Sembo, Lumene och Cubus för en härlig kväll!

Från Frihamnen åkte vi raka vägen till Hotell J på Nacka Strand där vi skulle sova över. Och vilket jäkla ställe då!?! Sååå fint så ni anar inte! Jag hade hört om stället och även sett bilder men det var ännu bättre än jag trodde 🙂 Vi har bröllopsdag idag – 12 år som gifta 😉 Vi hade först bokat en natt på Hotell J lördag till söndag men sen kom inbjudan till Letsdance och vi bytte natt fredag till lördag.

image

Det var bäcksvart när vi anlände till hotellet så vi gick runt dagen efter i stället och tog lite kort m.m 😉

image

Vi fick ett helt underbart rum högst uppe med egen terrass och utsikt mot havet. Allt går i marint stil vilket vi båda gillade massor 🙂

image

Tack Hotell J ♥

image

Och tusen tack Loppi för de fina blommorna ♥

image

Den skönaste sängen ever – Peter hade lust ta ta med sig den hem 😀

image

image

I badrummet fanns både en dusch och ett badkar – mitt drömbadrum 🙂

image

Trötta efter en lång dag och kväll somnade vi på två röda och sov som stockar 😀

Jag älskar ju hotellfrukost som säkert alla andra också gör och ville absolut inte riskera att försova mig och missa frukosten så klockan ringde 7.30 😉

Vi gjorde oss iordning och gick sen till huset där frukosten serverades.

image

Frukosten var minst lika god som jag förväntade mig och extrapoäng för äggröran och baconet som gick att äta och var dessutom riktigt gott. Jag brukar inte gilla äggröra/bacon som serveras på hotell i vanliga fall 😉

Vad jag önskade att vädret hade varit bättre så att vi hade kunnat gå där ute och njutit av omgivningen – nu blåste det svinkallt så efter 5 minuter var man helt genomfrusen 🙁 Jag kan bara tänka mig hur fint det är där på somrarna och vill gärna bo där då.

image

Vid receptionen har de ett allmänt vardagsrum för gästerna som var helt fantastiskt fint – dröm vardagsrummet helt klart 😀

image

image

Vår terrass och utsikten mot havet 🙂

Vi fick en fridfull morgon innan det var dags att åka hemåt igen – Tack Hotell J för en outstanding service ♥

Vi tog en fika hos min mamma när vi hämtade Lilja som hade skött sig exemplariskt. Det var skönt att komma hem igen till alla våra småstjärnor som vi hade saknat massor medans vi var borta ♥
image

Idag har vi haft en slapp söndag och även varit ute och njutit av solen 🙂 Tänka sig att det redan gått 12 år sedan vi gifte oss….? Vi som är fortfarande bara 30 år…..typ 😀

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Vilket härligt och livsbejakande inlägg, Mirka! Vi är himla olika du och jag, men ändå känner jag igen mig i så mycket du skriver om kärleken till man och barn. Jag tycker också det är fantastiskt hur mycket du faktiskt tar tillvara livet här och nu, tänk om vi alla kunde göra det!
  Kram

 2. liniz2013

  STORT GRATTIS och vilket härligt firande 🙂 Var ju också inbjuden till lets Dance..men kom hem fr Karibien i fred lunch… men har sett att vi ska kyssa tillsammans om 4v typ, vad roligt, ha en fin dag, kram kram

 3. Nina

  Ja konstigt det där, jag och min gubbe har varit gifta i tolv år i sommar och varit tillsammans i tjugotvå och vi är också typ trettio år.. 😉

  Grattis på eran bröllopsdag och eran härliga helg.
  Stor kram till er!

 4. Anki

  Vilken underbar helg ni har haft! Härligt att kunna få den möjligheten ibland även om jag aldrig själv har fått det…
  Stort Grattis på er bröllopsdag!

  Kramar från ett regnigt o blåsigt Skåneland

 5. Annelie

  Vilken härlig bild på Er båda! Du skriver så fint borta bra men hemma bäst, det är nog bra för alla att kunna komma bort själva någongång ibland. Följer Er på Tv ni verkar så mysiga hela familjen. Kram till Er

 6. Patricia

  Vilken härlig helg!
  Grattis till era 12 år 🙂
  Ett hotell jag verkligen kan rekommendera om man ska besöka Göteborg är Radisson SAS Blue Riverside. Såå fint! Och de har en underbart krämig och god äggröra btw 😉