Städa mindre och få tid till barn och träning! – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Städa mindre och få tid till barn och träning!

Sponsrat inlägg:

helpling_sparkibaken (2)

Att städa hemma är något som många gärna skjuter upp. Som mamma går jag ändå och plockar upp prylar från golvet, drar stolar och fåtölj på plats samt fiskar fram någon liten barnstrumpa under soffan. Det blir snabbt stökigt när man bor tillsammans. Men storstädningen lämnar jag med glad min över till andra. Sedan flera år har vi anlitat städhjälp och har provat olika aktörer, just nu kommer varannan vecka en tjej och storstädar hos oss. Däremellan torkar och sopar vi lite, men det är skönt och veta att det blir ordentligt gjort emellanåt. Hade någon pratat om städhjälp  i Stockholm för några år sedan hade nog många andra med mig tänkt att det var en dyr lyx för rika. Men med RUT-avdrag tycker jag det är en väldigt bra kostnad. Särskilt då tiden som skulle gått till städning nu kan gå till mer tid tillsammans med familjen och till att träna och ha roligt.

I samarbete med det nystartade företaget Helpling vill jag erbjuda alla mina läsare rabatt på städhjälp. Helpling finns i redan i de största städerna i Sverige och expanderar dagligen till nya. Det unika med Helpling är att det är lika enkelt att boka en spontanstädning eller ha ett rullande kontrakt, oavsett om du bor i en liten lägenhet eller stor villa. På bara några minuter så kan du boka en städare.

Visst kan själva städningen i sig göras till ett träningspass, städar du ordentligt blir du svettig, men själv lämnar jag gärna grovstädningen till de som är grymma på det och ägnar min tid åt annat. Det är en lösning vi i vår familj har valt då både jag och Glenn har mycket för oss på dagarna i våra jobb samt har två små härliga ungar att ta hand om – samtidigt som vi vill få tid till träning och andra intressen.

Passa på! Genom att använda rabattkoden sparkibaken2014 på helpling så får du en kostnadsfri timme (värde 160 kr) när du bokar minst två timmar. Det vill säga: bokar du 2 timmar betalar du 160 kr istället för 320 kr, för 3 timmar betalar du 320 kr istället för 480 kr och så vidare. Toppen för dig som vill testa på städhjälp och se om du uppskattar den extra tiden du får över! BOKA HÄR.

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Helpling, men åsikterna är som alltid mina egna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.