Panik! – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Panik!

Innan morgonens träning.
Innan morgonens träning.

Jag fick panik imorse när jag vaknade och tittade på klockan. Den var tjugo i sex och min morgonklass börjar 06:30. Ahhh. Jag ställer alltid två väckarklockor bara för att jag är orolig för att försova mig, men jag måste ha vaknat till, stängt av dem, och sedan somnat om. Får nog börja med att ställa en klocka på andra sidan rummet för säkerhets skull.

Nu hann jag som tur var i alla fall. Jag skulle ju bara till Sats Stureplan och jag är där inom tio minuter om jag cyklar.

En halvtimme cykel följt av en halvtimme core instruerade jag iklädd tenniskjol. Fungerade faktiskt rätt bra. Anledningen till kjolen var att jag efter passet skulle trampa till tennishallen och spela en timme med Ebba. Idag lyckades vi få till riktigt grymma bollar. Det var en kanonskön timme!

Men efter mycket träning så blir det nu stillasittande framför datorn som gäller resten av dagen. Dessutom kommer jag att vila från träningen hela helgen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. carro

    Haha, det där med väckarklocka är helt omöjligt att lita på 100%…
    Antingen så stänger min pojkvän av min väckarklocka i ren reflex, eller min katt och på något sätt har kommit underfund med hur man stänger av mobilen. Hon blir helt galen när min väckarklocka börjar ringa och stänger av den. 🙂

  2. Sofia

    Det är så skönt att börja dagen med att röra på sig och få frisk luft när man sitter stilla inomhus resten av dagen! Jag brukar börja dagen med lite power yoga, en promenad eller ett spinningpass.