Vinn värdecheck – Spark i baken

Spark i baken

Vinn värdecheck

Jag älskar bra erbjudanden och känslan av att man betalar mindre än vad en vara är värd. Inne på Groupon kommer dagligen olika erbjudanden upp där du får rejäl rabatt när många handlar. Nu kan du vinna en värdecheck på 500 kr att handla erbjudanden för på Groupon. Själv tänker jag slå till på tre timmar bikramyoga till kanonpris. Älskar den träningen men tar mig aldrig tid att träna den – dessutom tycker jag det är rätt dyrt i vanliga fall. Toppen att passa på nu!

För att tävla:
– skriv en kommentar till detta inlägg och säg vilken deal inne på Groupon du vill handla (det är inte säkert att just det erbjudandet finns kvar när tävlingstiden tar slut, men skriv det som känns mest lockande för dig)
– senast den 5 april kl 15:00 behöver jag ditt svar, då utser jag en vinnare.

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna Björkman

  Jag skulle helst vilja få fina händer och fötter nu till sommaren, när man äntligen kan gå i sandaler och gå barfota i gräset. Så denna deal har jag köpt: http://www.groupon.se/deals/goteborg/Salong-MM/4654343

  Handlar allt möjligt på Groupon då man är student och tar alla tillfällen i akt för att lyxa till det:) Känns värt att betala 300 kr för en massage istället för en ny tröja:) Jag bor dock i Göteborg nu, men ska flytta till Stockholm i sommar och har siktat in mig på Hot MOJO i Spårvagnshallarna, men detta skulle ju sitta även bättre:)

  Tack för all inspiration!
  Kram

 2. Sandra - mamma till Molly

  Hej, jag är gärna med och tävlar! 🙂

  Jag skulle verkligen vilja överraska min sambo och pappa till vår dotter med en liten weekend för att komma bort en stund bara han och jag samtidigt som vi kan fira att vi snart varit föräldrar i två år. Vår dotter fyller två år i slutet av maj. Skulle därför använda presentkoden till att köpa en weekend: http://www.groupon.se/deals/travel/hotel-frykens-strand/4634953

  Håller tummarna! 🙂
  /Sandra

 3. Lisa Sundell

  Hej!

  Jag hade valt erbjudandet med 30 minuters naprapatbehandling inklusive konsultation. Har sedan flera år tillbaka knäproblem och det vore fantastiskt om jag kunde bli av med smärtan eller få anvisningar hur jag på skonsammast sätt kan träna upp det.

  Annars tycker jag att det är kul att prova nya träningsformer och erbjudandet om att prova på kampsport kommer på en stadig andra plats!

 4. Josefine

  Hej!
  Även jag älskar bra erbjudanden och känslan av att nästan tjäna pengar.

  För tillfället är jag sugen på det här: Stort tandvårdspaket inklusive rengöring, borttagning av tandsten, polering med airflow, upp till fyra röntgenbilder samt undersökning. Värde 2 000 kr, betala 495 kr. Mycket prisvärt! Platsen är Hornsgatans tandvård, som finns på Hornsgatan 88.

  Av någon diffus anledning har Groupon valt att lägga dealen under fliken ”Stockholm Special”. Erbjudandet kan köpas i ytterliggare ca 40 timmar.

 5. Jenny

  Jag skulle vilja vinna tre månadera ZUMBA. Jag – som är gammal dansare – har inte råd med ett gymkort just nu men är så jäkla träningssugen. jag tränar hemma med vikter och pilatesboll och ute i naturen, men det skulle vara så gött att bli så där härligt sparkad i baken av instruktörer och medtränare på ett gruppass. Dessutom har jag hört så mycket kul om Zumba men aldrig provat själv.

 6. Angelica Wallström

  Jag skulle vilja använda erbjudandet om övernattning; Hotel FrykenStrand: Lugn weekend för två i värmländsk natur! Min sambo jobbar utomlands veckor i sträck och jag har ett tufft jobb på ett behandlingshem för ungdomar. Vi behöver ta det lugnt och umgås!

 7. Åsa

  Har själv köpt en groupon på Bikramyoga (fast i Malmö) och tycker det är helt perfekt (och prisvärt!) sätt att prova på träningsformen. Skulle bli jätteglad om jag vann, mina favoritgroupons är: Hårkuren Brazilian Blowdry á 399:- (ord. pris 799:-) och 45 min klassisk massage á 189:- (ord pris 440:-) då mitt hår ser otroligt risigt ut & ryggen är just nu katastrof! Tack för en informativ blogg utan ”en mästrande ton” som ist gör mig som läsare nyfiken & träningssugen!

 8. Emely

  Vilken underbar tävling! Groupon är ju bland det bästa som finns 🙂 jag hade valt dealen http://www.groupon.se/deals/malmo/harkliniken/4564960. Permanent hårborttagning på upp till 3 områden, totalt 18 behandlingar. Börjar närma mig 25 år och har mer hår på kroppen än någonsin. Jag ska b.la ut och resa i ett år och det hade varit så underbart att slippa tänka på att jag måste raka benen var och varannan dag. Ha det gott!

 9. Eleonor

  En helt fantastisk bra tävling! Jag har hört mycket och väl om bikramyoga, hur otroligt bra det är för både kropp och själ. Nu har jag under en längre tid varit så nyfiken på att prova, problemet är dock att jag bor i en liten by utanför Norrköping och det förekommer ingen bikramyoga någonstans i närheten. Jag har tänkt att jag ska passa på att testa det när jag väl är uppe i Stockholm och via denna tävling kan det bli förverkligat.

  Så, jag skulle mer än gärna lägga mitt presentkort på tre pass bikramyoga, värde 855:- betala 299:-

  Skulle bli otroligt glad om du via ett presentkort, gav mig en spark i baken, så att jag äntligen kommer iväg!

 10. emma

  Pojkvän + squash = sant

  Jag tränar ofta själv eftersom varken mina vänner eller pojkvän har satskort som jag. Vilket jag är helt fine med men tänk om man skulle kunna förena träning och umgänge. Endorfinkick och sällskap. Kan ju knappast bli bättre 🙂 så om jag vann skulle jag definitivt köpa mig ett squash klippkort på kungliga tennishallen och köra fredagssquash med min pojkvän (som för övrigt lärt mig att ens träffa bollen :).

 11. Heja mamma!

  Alla har sagt åt mig att Bikramyoga är ett måste och min stela kropp skulle verkligen behöva det! Dock ville även maken gå och pga stram budget som orsakats av alltför mycket vabbande (skulle nog behöva detta ännu mer pga det – puh!) gav jag det åt honom och fick hoppa över själv denna gång… 🙁 Hoppas på turen hos dig. Kram

 12. Frida

  Hej Terese! Jag är också en hängiven groupon-fan och önskar bjuda världens bästa sambo på Spa-dag för två på Sturebadet (värde 990 kr, betala 590 kr). Det vore en härligt, för oss båda, att för en gångs skull helt och hållet koppla av från vardagens studier och komma i en skön balans igen.
  Ha en fin helg! /Frida

 13. Martina

  Åh, jag skulle vilja köpa någon slags övernattningspaket och ge till min sambo. Han är den bästa som finns och ställer alltid upp för mig! I och med att jag är student har jag inte riktigt ekonomin att skämma bort honom så mycket som jag skulle vilja, men med detta skulle vi få en fantastisk helg!

  Stor kram och tusen tack för all underbar inspiration!

  P.S. Kan du inte göra ett inlägg med dina mag-träningsfavoriter? Jag har fastnat i samma gamla plank ett bra tag nu…

 14. Jessica

  Jag har gjort många deals på Groupon och varit mycket nöjd med allt!! Nu skulle jag vilja göra en deal på en weekend någonstans här i vårt underbara Sverige tillsammans med min underbara mamma. Hon och jag behöver lite egentid och bara vara hon och jag!!! Det är så sällan vi kan prata bara hon och jag, helt ostört utan barnen som springer kring benen 🙂 Det är mysigt det med men även mamma och jag behöver tid bara vi två tillsammans. Ju äldre man blir desto mer medveten blir man om att ens föräldrar inte kommer att leva för evigt. Trist men sant så sant…

 15. LOTTA

  Hårbehandling/frisörbesök hos hårfunk for funky people alt någon annan behandling där jag som nybliven mamma för första gången på snart ett år kan få egentid och njuta ordentligt!

 16. Camilla

  Vilken bra tävling, har fyndat på Groupon tidigare 🙂 Jag har lite svårt att bestämma mig vad jag skulle välja men denna är mest intressant för tillfället: ”Få en av dina bilder upptryckt på en canvas från Canvasbutik.se, inklusive kilram. Värde från 598 kr, betala 299 kr.” skulle vara skoj att utnyttja då lägenheten har en del tomma väggar, inte haft råd med dyra tavlor på grund av studentekonomi. Skulle bli mer personligt att trycka upp en egen bild. Men det kommer roliga dealer hela tiden.Finns alltid nått man vill ha =)

 17. Camilla

  Jag skulle också välja bikram yoga. Jag har alltid varit nyfiken på just bikram, men det höga priset har avskräckt mig när jag trånande har gått förbi duCalmes fina lokaler. Med ett presentkort så skulle jag våga testa utan att tveka!

 18. Malin Stang

  Åh, jag hade valt hårbehandlingen med klipp eller slingor. Jag unnar mig sällan sån ”lyx” och med ett år sedan senaste frisörbesöket så känns det läge att komma ifrån ”tofsträsket” och kanske till och med byta hårfärg igen?

 19. Vilma

  Jag skulle nog precis som du välja Bikramyogan. Har gått några gånger men inte blivit ”vän” med den än. Så jag måste nog ge den några chanser till!;)

 20. Mimmi

  Härlig tävling! Älskar precis som du att använda Groupon för att testa på nya saker och upplevelser. Ett mycket bra koncept! Jag skulle vilja ha dealen: Lyxigt hårspa med inpackning, hårbottenmassage, styling och konsultation hos Salong Posh på Östermalm. Inklusive en goodiebag. Värde 1 550 kr, betala 399 kr. Det låter hur härligt som helst att bli lite bortskämd och ta hand om håret som jag oftast inte är särskilt bra på. Tack för en toppen blogg med massa inspiration! Kram

 21. Emelie

  Detta var en rolig tävling. Jag är själv ett stort fan av groupon och alla liknade sidor, älskar när man kan betala lite men få mkt. Jag är så himla sugen på att åka till London så då tycker jag denna dealen passar in bra, kommer halva vägen iaf 😉 2 nätter för 2 personer på Macy’s hotel i London. Inklusive engelsk frukost. Värde 3577 kr, betala 1099 kr.
  Nu håller jag tummarna.
  Ha en kanon helg!!