Spark i baken

Vinn solskydd från Vichy

Vilka grymma övningar ni tipsade om i tävlingen om solskydd från La Roche-Posay. Ni verkar gilla allt från styrkeövningar till kondition till att ta det lugnt och träna mentalt. Vill du ha tips på övningar att träna i solen – kolla in alla svar här. Jag hoppas att ni alla smörjer in er rejält innan träning utomhus i solen (de dagar det inte regnar som idag …), men grattis säger jag till Johanna som säger att hon ”oftast tränar styrketräning på gymmet, men ibland får jag ett infall och då tycker jag bäst om att använda en parkbänk! Funkar utmärkt att köra armhävningar, dips, jumps etc på!”, ett solkit kommer hem till dig.

Men ni övriga – misströsta inte, för ni har fortfarande chansen att vinna andra solprodukter. Kul att kunna tävla ut mer när intresset var stort. Denna gång kan ni vinna ett set från Vichy. Produkterna som vinnaren får ser ni på bilden: en BB-kräm med SPF 50 till ansiktet, en SPF 30 till ansiktet (utan BB) och en kroppsspray med SPF 50.

För att tävla:
– kommentera detta inlägg och tipsa om någon hälsoinriktad bok som du tycker andra ska läsa i sommar – och motivera varför den ska läsas
– tävla senast 6 juni, då utser jag en vinnare.

Lycka till!

Vichy solskydd

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna L

  SUPERMAT av John Opsahl

  Får i alla fall mig inspirerad och lockad att lära mig ner om nyttig mat och enkla recept som smakar mums och gör gott

 2. Malin

  Nu är kanske inte denna boken riktad till alla, men alla som är gravida tycker jag bör bläddra i ”Stark, glad, gravid; träning för dig som väntar barn” av Maria Wigbrant och Jonas Lissanji. Att förbereda sig för en förlossning är som att förbereda sig för ett maratonlopp och den här boken guidar dig fram till startområdet!

 3. Kajsa

  ”Det perfekta löpsteget” av Thomas Reckann. En jättebra bok oavsett om man är nybörjare på löpning eller vill finjustera lite på sin teknik 🙂

 4. Sofie

  Mia törnbloms böcker om självkänsla. Vilken kvinna! Skriver roligt och vettigt, man får flera aha-upplevelser.

 5. Ida

  Jag skulle vilja tipsa om Petra Månströms bok ” Det är bara att springa”, riktigt underbar läsning, med massa bra och sunda tips och idéer. Om man inte gillade att springa innan så kommer man att vara det efter att ha läst denna. Jag som alltid har älskat att springa fick en nytändning efteråt. När man har läst ut boken kan man lyssna på alla hennes härliga podcast! Jag lovar man blir inte besviken!

 6. Lina

  Åh mitt bästa träningsbokstips (och motivationstips) måste bli Heja Heja av MArtina Haag. Läste den under semestern förra somaren och den fick mig att ta mig ut på löpturer sakta med säkert gick det framåt och nu njuter jag av att springa fem km. Nästa mål för sommaren blir en mil 🙂

 7. Fredrika

  Absolut ”Born to run”! Något mer inspirerande får man leta länge efter. Boken är sjukt svår att slita sig från, men helst av allt vill man bara ut och spring. Hitta det perfekta löpsteget och den rätta glädjen i att springa. Min pojkvän har alltid tidigare hatat att springa, men nu efter att ha läst boken älskar han det. Numera springer vi lååånga turer, ibland i vacker i miljö och ibland i tuff terräng och han som hatade att springa, springer nu milen på 34 minuter.

 8. Pernilla W

  Hej,
  jag är gärna med i utlottningen av detta Vichy kit eftersom jag ska till Spanien i två veckor i sommar. Mitt boktips till er i sommar är att läsa Anna Kåvers bok ”Att leva ett liv, inte vinna ett krig” Hon tar upp den kamp som vi ständigt brottas med i våra liv. Tex. kände jag igen mig i när hon skrev att hon ständigt har fört ett kamp mot sitt orediga hårburr. Hon menar att vi människor istället för att kriga ska hitta ett mer Accepterande synsätt. Slut fred med ditt hårburr och acceptera att du har lockigt hår, rakt, tunt hår eller vad det nu kan vara. Boken tar upp många praktiska övningar för att vi ska hitta en mer accepterande hållning i våra liv. Tex. har jag ljus hy så jag behöver smörja huden rikligt med solkräm för att inte se ut som en mogen tomat efter en dag i solen 😉 Därför håller jag nu tummarna Såååå….och hoppas innerligt att jag detta kit från Vichy lyckas Få!!!!! ♥

 9. lina

  Jag skulle rekommendera ”världens roligaste träningsbok” på grund av att det är en härlig bok som bjuder på en hel del skratt. Mycket med träning och hälsa har blivit lite väl seriöst på senaste tiden och jag tyckte att den här boken bröt av trenden på ett skönt sätt 🙂 kul med en bok som handlar om träning från olika sidor och som jag säkert tror att många partners kan känna igen sig i! 🙂

 10. Mattias

  Kul att få massor av tips på böcker. Jag gillar böcker och köper dem i en snabbare takt än jag hinner läsa dem. I min läslista just nu så ligger lite kostböcker på engelska (Gluten Freedom, Paleo Approach, The paleo code och Digestive Health with real food).
  Boken som jag vill tipsa om är skriven av Michael Mosley (hann som lyfte fram 5:2 dieten) och den heter Träna 3 min i veckan och där skriver han om vetenskapen balom högintensiv träning. En intressant och relativt lättläst bok om träning. Passar ju bra i dagens fullbokade liv då det är svårt att hinna med sin träning. Läs hela min reccension av den här: http://www.functionalfitness.se/2014/05/bokrecension-trana-3-minuter-i-veckan.html

 11. Cecilia

  Heja heja av Martina Haag eftersom igenkänningsfaktorn är hög för många samtidigt som den bjuder på många skratt! Skönt med en bok om hälsa som har fokus på att lyckas!

 12. Sofie

  Åh jag försöker igen! Jag tycker att man ska läsa ”Normalt?” av David Eberhard. Hälsoinriktad tycker du kanske? Och jag ska förklara – vi mår inte så bra idag. Psykiskt. Många är rädda för att de är på väg att bli mentalt sjuka när det kanske egentligen handlar om andra saker. Sömnbrist som nybliven förälder. Alldeles för curlad tonårsson. Stress över att vara ”perfekt och alla till lags”. Vad är friskt och var är egentligen sjukt?
  Boken har tre olika delar och är mycket läsvärd. Hälsa är ju inte bara träning. Hälsa är så mycket mer. 🙂

 13. joanna

  Stressyoga, en bok som alla behöver läsa och ta del av i dagens tyvärr alldeles för stressade samhället. Jag fick den i morsdagspresent och har redan börjat prova yogapassen som är pedagogiskt beskrivna.

 14. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar om detta toppen pris, och skulle vilja tipsa om boken Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg. Det är en bok som är riktigt bra och som är skriven utav en kvinna som jag verkligen beundrar och ser upp till träningsmässigt.

  Det är kort sagt en bok som inspirerar och visar att man kan se snygg ut och vara hälsosam och tränad trots att man är mamma och har fullt upp varje dag.

  Kram Sanna