Vinn Charlotte Kalla-signerad eltandborste – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Vinn Charlotte Kalla-signerad eltandborste

Charlotte Kalla.

Ta chansen vinna eltandborstar från Oral-B. Tävla om Charlotte Kalla-signerade tandborstar från Oral-B. Genom att använda en eltandborste uppnår du bättre munhälsa och en tandläkar-ren känsla. Charlotte Kalla är ansiktet utåt för kampanjen ”Det vinnande leendet” och nu har du möjlighet att vinna tre olika modeller av Oral-Bs eltandborstar, alla signerade av Charlotte Kalla.

Vinster:
1:a pris PC3000 med ett värde av 1700 SEK
2:a pris PC1000 med ett värde av 1000 SEK
3:e pris PC500 med ett värde av 599 SEK

För att tävla:
Om du har en blogg skriver du ett inlägg i den med temat “träning som ger mig ett vinnande leende” och länkar till denna tävling, därefter skriver du in ditt blogginläggs länk i kommentarsfältet till denna tävling (2 vinnare utses från denna kategori)
Om du inte har en blogg skriver du en kommentar till detta inlägg om träning som ger dig ett vinnande leende (1 vinnare utses från denna kategori)
– Senast den 13 juni kl 12:00 behöver jag ditt bidrag, då utser jag vinnarna.

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Agnese

  Träning som ger mig leende på läppar och inombords är allt som handlar om rörelse. Men mest har jag blivit förtjust i Ki box träning. Det är så konstigt att man blir så glad och friad av alla dagens problemen under box passet.
  Att få känna den sköna känslan efter varje pass kan inte ge mer än underbar leende. 🙂

  Agnese

 2. Madeleine

  Efter ett riktigt hårt PT-pass har jag ett leende på läpparna resten av dagen! Min PT är fantastisk och lyckas alltid anpassa vår träning så att jag är fullkomligt slut efter en timme. När jag står i duschen och knappt kan tvätta håret för att kroppen nästan skakar av utmattning, då smyger sig leendet på för att sedan finnas kvar när jag ger kroppen mat och känner återhämtningen under resten av dagen – då min kropp blir starkare. Stolt över vad den klarar av!

 3. Andrea

  Åh, jag har 2 barn hemma, en på 2,5 och en som är 4,5 mån. Vi har precis byggt hus och håller nu på med att måla fasaden och bygga garage. Den träning som verkligen ger mig ett vinnande leende just nu är de gångerna jag faktiskt tar mig ut och tränar! Så härligt med en snabb och intensiv cykeltur följt av lite styrkeövningar hemma, ren och skär lycka!! 🙂

 4. Mia

  Positiv energi och glädje i massor får jag av att träna bugg!
  Avslutar varje dans med ett vinnande leende, som sitter kvar både inombords och på läpparna hela kvällen 🙂

 5. Roger N

  Att starta dagen med en runda i skogen,
  det är en vana som jag på slutet blivit trogen.
  I början kändes det verkligen tungt,
  så jag fick ta det rätt lungt.
  Men nu gör jag det med ett leende på mina läppar,
  och jag kommer inte låta något i mitt “träning-hjul” få sätta käppar.

 6. Rebecca

  Träning som gör mig lycklig är orientering. Jag är 27 år och har precis börjat med detta och om 2 veckor åker jag till Finland och tävlar i orientering. Det är sån lycka när man lyckas att ta sig från en kontroll till en annna med hjälp av karta och kompass 🙂

 7. Susannne Hedman

  Charlotte Kalla förknippar jag med sundhet och ett vitt vinnar leende.
  -Oral -B ger också mig på löparsträckan ett glatt vitt leende och vinnarseende.

 8. Sara

  Ett träningspass som får mig att vakna upp och starta dagen med ett leende är de underbara fysträningarna vi har i brottning på morgnarna. Efter ett sådant pass är man samtidigt helt slut, men ändå pigg och glad att ta sig an resten av dagen.

 9. suzan

  Jag har egentligen en blogg men som pga skilsmässa o separation inte är aktiv just nu så tävlar med en kommentar och hoppas att det är okej.

  Träning som ger mig ett vinnande leende är all träning som känns och nästan gör ont, den träningen där man måste pressa fram ett leende för att kunna ge det där lilla extra!

  Tandborsten behövs alldeles extra just nu, min hamnade kvar i mitt förra hem och jag saknar den grymt mycket!!!

  kram på dig!

 10. emma

  att “morgonstund har guld i mund” håller jag med om till 110% – inget slår mina härliga morgonpromenader! att stiga upp kl 5 för att träna tycker de flesta nog är helknas, men jag storler varje morgon då klockan ringer, solen nuförtiden oftast skiner och jag får smyga upp ur sängen, dra på mej träningskläderna och sticka ut på min långa härliga 75-minutare runt kring vinterviken. Det är lycka på hög nivå!

 11. Anna Svensson

  Träning som ger mig ett vinnande leende utförs tillsammans med en liten grupp likasinnade träningsgalningar ute på Gärdet i Stockholm. Tillsammans med vår tränare Fredrik ålar vi i en stor sandlåda ( egentligen en beachvolleyplan), kör skottkärra, bär varandra, springer ikapp, hoppar bock över varandra och klättrar i lekställningar. Det är kul och alltid lika jobbigt. På bussen hem är man nöjd och sandig!

 12. Carro

  Traning som ger mig ett leende ar en rolig instruktor! Eller en inspirerande traningskompis! Eller en peppande kommentar fran en random pa gymmet! Nagot kul som far mig att ge det lilla extra tills jag faller pladdask ner pa mage av trotthet. Exempel som “det ar inte farligt att svettas!” “du ser ju inte ens TROTT ut!” “sa borjar vi rora pa oss NU!” (Aven om det ar halvvags in i passet) Med andra ord, “dumma” kommentarer som far en att skratta och ge precis ALLT. Sant alskar jag!

 13. Karin J

  Är det bara jag som tycker Kalla blir mer o mer lik Magdalena Forsberg? Lycka till alla tävlande!

 14. Mathilda

  I lördags sprang jag 4,2 mil. Har tränat hela den mörka och kalla vintern, har tränat på morgonen innan skolan, har tränat på fredagskvällarna istället för att gå ut. Jag kände mig trygg på startlinjen, visste att jag var stark nog att klara detta helt själv. Men så fort vi började springa insåg jag att alla runt omkring mig springer med. VI springer tillsammans och klarar de mål som VI tillsammans har kämpat för. Det var mäktigt och gav mig ett vinnande leende när jag sprang in på stadion.

 15. Anna H

  Träning som ger mig ett vinnande leende är mina tennislektioner. Jag började spela tennis för ungefär 3 år sedan och har gillat det hela tiden men jag uppskattar det ännu mer sedan jag förra året inte kunde spela alls då jag hade slagit axeln ur led. Sjukgymnasten hotade med att jag kanske aldrig skulle kunna spela tennis igen så att det går nu är en seger som ger mig stor glädje. Det var tufft att ta sig tillbaka, det tog drygt ett halvår, men det var värt det!

 16. Elisabeth

  Att springa terränglöpning en solig dag ger mig ett leeende.
  Jag kämpar upp för den längsta tänkbara backe och känner mjöksyran i benen. Men jag är inte orolig, jag vet att jag får mängder med ny energi så snart jag möter en annan löpare på spåret där ute i skogen. Antingen möter du någon som ser pigg och fräsch ut, eller någon som är nära på att ge upp. Oavsett så är dessa möten speciella, man förstår varandra. Anledningen är just leendena. Jag ler alltid mot folk jag möter och då piggnar de plötsligt till och ler tillbaka. Det är det som ger mig den extra lilla energin. Jag springer vidare med ett ännu större leende på läpparna, ett vinnande leende.

 17. Anna G

  Träningen som ger mig ett vinnande leende är just nu Zumba! Är jag trött, stressad och nere går jag på ett zumbapass så blir allt fantastiskt roligt och glatt igen. Det är inte lika bra träning som spinningen t.ex. men det är såå roligt att få skaka och dansa loss. Hela den här terminen har jag haft jättemycket i skolan, zumban har verkligen hjälpt mig att klara mig genom den. Ja, hela våren har jag kunnat få fram ett leende p.g.a. zumba så Let’s Zumba!

 18. Anna B

  Fartlek ger mig ett vinnande leende! Du kan bestämma själv hur du ska springa, hur snabbt, hur långt, hur fort, spring med en kompis, tävla & peppa varandra. Det roliga är också att det heter Fartlek runt hela världen! 🙂

  /Anna

 19. Ida Rindsäter

  Träningen som ger mig ett vinnande leende är den träning som jag tycker är alra roligast, dans i alla former! Är så glad för jag har äntligen hittat ett bra gym där de har olika dansklasser! Att få dansa till grym musik med andra som är lika taggade som en själv, det ger mig ett stort svettigt leende!

 20. Sara G

  Den träning som ger mig ett vinnande leende är styrketräning! Hade du frågat mig för ett år sen hade jag nog skrattat åt det, men nu inser jag vad alla menar när de säger att det är ett gift! Det är såå roligt. Att för första gången se muskler på axlar och armar ger mig en sån kick!

  Tack för en rolig och inspirerande blogg!

 21. Sofie

  Det är varje gång jag springer min milrunda i skogen, frisk luft, ljus mellan trädkronorna och fågelkvitter! Det är träning alla borde prova, frisk luft ger en leende på läpparna!
  Kram

 22. A-M

  Träning som ger mig ett vinnande leende är den träningen som får mig att kämpa, ge allt jag har, får svetten att drypa ock kroppen skrika av mjölksyra! När passet är över infinner sig den skönaste känslan och man kan inte vara annat än lycklig, denna känsla får jag alltid när jag tränar crosstraining och bodypump.

 23. Åsa

  Träning som ger mig ett vinnande leende är när jag hamnar i ett flow under mina löppass! De endorfiner som sprudlar i kroppen gör en lycklig och det är bara att njuta av “runners high”

 24. Denise

  Träning som ger mig ett vinnande leende är min morgonspinning på fredagar. Jag har hållit den klassen sedan juni 2008, och jag bara älskar det. Att få människor att piggna i kl 07.00 på fredag morgon och att få dem att ladda inför helgen med mentalträning på spinningcykeln resulterar alltid i en hop med människor som går leende ut från salen och då kan ju jag verkligen inte annat än le, jag också. 🙂
  Hälsn. Denise